Za dopust bi vsi drage apartmaje prvi red do morja
Pogovarjali sva se z prijateljico, ki je kupila apartma in ga bo pol sezone oddajala. Je nekje 400 m od plaž, kar ni daleč. Ampak ko oddaja , dobiva pikre odgovore, da je predaleč, da bi prvi red do mora, najraje kar na plaži, cena nima veze. A to res toliko pomeni, ste tudi vi pripravljeni plačati 2x več za to , da ste čisto ob morju? Ker jaz sem vedno najela malo stran, da je bilo ugodneje, sedaj pa vidim da sem ena redkih ki tako razmišlja.
Kubhh, 23.02.2023 ob 20:22
Prva vrsta ob morju je nekaj cist drugega kot 400m stran. Si “na morju”. Je vredno 2x vec denarja.
Jaz ne vem kako potem ljudje živijo in najemajo par kilometrov stran od morja. Znanci oddajajo hišo 3 km stran od morja, z bazenom in vse termine poleti oddajo. Saj ne morejo vse hiše biti tik ob plaži , pa tudi jaz osebno ne bi bila prvi red do mora, ker je hrupno
Wertvl, 23.02.2023 ob 20:24
Jaz ne vem kako potem ljudje živijo in najemajo par kilometrov stran od morja. Znanci oddajajo hišo 3 km stran od morja, z bazenom in vse termine poleti oddajo. Saj ne morejo vse hiše biti tik ob plaži , pa tudi jaz osebno ne bi bila prvi red do mora, ker je hrupno
GLej, kaksen smisel ima, da tvoje proritete zrcalis na druge? Jaz grem na morje 1x letno za cca 10 dni in takrat probam najt nekaj kar je po mojem okusu. In to je mirna lokacija ob morju. Smo tako letovali zadnjih cca 10 let. Gremo cist na zacetku sezone, ko lahko dobimo zeleno se za razumen denar. Guzva ni zame. Ce sem dalec od morja, pa to ni to.
Naj se tvoja prijateljica ne sekira. Se vidi da ni izkušena. Do maja se vse zapolni. Jaz sem včasih oddajala prosti app, sedaj imajo otroci družino in ne oddajamo več, ker hodijo oni. Januarja in februarja so sami taki ki iščejo na plaži, pa za pol cene, pa bi to, pa uno, pa pralni stroj, pa pomivalni stroj. To je najslabši termin za oddajo. Aprila, maja, pa iščejo kot nori, kar je možno najti. Junija pa dobivaš polno obupanih klicev, dali je slobodno. Pa smo 600 m do morja. Takrat bi spali kjerkoli, pa ponudili 30% višjo ceno kot januarja. Tako da naj malo počaka