Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ZA ENO…

ZA ENO…

Samo da se ne strga..

Hehehe, ma ne ne vleče se……

Se bojim, da je brez konca

A to se je za bat?
Včasih ni fajn, ko prideš na konc.

včasih se mora kakšna stvar končati, da se lahko začne nova

Ja to pa ja.

evoi maxi pa se enkrat tudi midva strinjava

Ej, Gabrijel….. posluš, tist absint…..pa kako to zgleda, mislim, okus, kake količine konzumiranja, reakcije, kdaj,…. a je res to tok in da se izplača poizkusit’ Al je to trenutno bolj modna snobovska zadeva?

zadeva je v tujini bolj znana, pri nas je bila dolgo časa prepovedana, to kar se pri nas dogaja se mi zdi bolj snobizem, in tud ni ta prava zadeva, če hočes parvo zadevo naj ti jo nekdo prinese s poljske , pa tudi v avsstriji jo dobiš-kaj naj ti rečem probaj pa boš vidla, je pa fajn če nisi ravno neka psihično labilna oseba

eh, nisem tok da bi morala za vsako ceno…vem, da se dobi tudi pri nas,vendar je drago, v tujino pa res ne bom hodila zaradi tega. Samo tko me zanima….
Kako si drgač?
Mal berem poste, pa se vedno poistovetim s tvojimi izjavami. Kot da bi mislil po moje. Kaj ni to zanimivo?
Tisto o kavi in Etiopiji je blo pa za umret od smeha pa kot da bi jaz pisala. Mislim, tko nekako bi jaz napol v šali napol zares…

-:))
Jap.
Kar je res, je res.

to te zanima gabrijel:)

no, js imam samo eno zvezdico*

pa dve pikici:))))))

a močeradovc te pa ne zanima, pa še sama si ga lahko narediš

ne razumem, ampak ziher je cool

močeradovc…a to je pa kaka tvoja najstniška pijača?
eeee…tok alko pa nisem, jaz sam da probam, da rečem- je gut ni gut…potem pa dalje…ker meni je itak po 2 dc vina slabo oz. imam naslednji dan mačka. pač alko ni za moj organizem.. probam pa….

Bolš smetana pa jogode, ne?

trodat, najboljša je toblerone čokoladica pa dobra kavica brez sladkorja zraven. MMMMMMM

Kakor za koga, jaz bi tudi slamo žvečla, samo me ljubi…

Ojej, sem nekaj zaj……se konča tako: samo da me ljubi..

bi ti povedal kaj je to sam se bojim da bi se vsuli name ljubitelji živali- u glavnem je veliko bolj halucinogen kot absint( seveda v pravi količini in koncentraciji)

Odpri se že..

v čem se naj odprem?

Kar si mislu prej povedat…

ne vem o čem govoriš? res ne, dej malo bolj konkretno vprašaj

Ma nekaj sem zabluzila, pozabi…..Sem malo zmedena, se zgodi. Greš kmalu s šihta?

New Report

Close