Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za eno čudno…

Za eno čudno…

jutro, moj glas 🙂 Dobro jutro prjatli, lepo jutro, malo pozno jutro..

evo, danes bo spet dan minil ob izpiskih iz žepne knjižice, zelo verjetno brez vas, zato zdejle, tukaj, vsem skupaj želim eno res lepo, toplo jutro in en krasen sončen dan!

z vami za sex … uh 🙂 mal zamešu 🙂 za domovino z sexom – naprej!!

Lepo jutro!!!!

Jani

Čak, da vidim, kje si ga spet polomil :)) .
Aha, vidim . Tale priročnik žepni, ti je začel pošteno mešat štrene :))
dobro jutro Jani, cmoka priročnega :))

zajček, ja, je tale priročnik prerasel vse norme.. tko da.. sam čakam, kdaj bo jutri in konec tlake za nekaj dni 😉

vračam cmoka.. priročno cmokastega :))

Vse norme ? Jani, :)))))))) postajam no, saj veš, rada bi ga videla :)))))
tale priročnik ..

cmoka, cmokastega po vsh normah..

Dobro jutro..evo še moj kofetkani glas…

hehe Jani sem že mislila da boš pozdravil po tanovem..sex z vami…hihihi

Zajček enga lubija….*********
obema pa en velik cmok za lepši dan!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

no ja… če ga ne bom zabrisal… jutri… ti ga ročno pošljem na tvoj poštni naslov.. pa se zabavej z njim :)))))))))))))))))))

od kdaj pa je v veljavi tanovi pozdrav? Sej res, da sem zdej bolj poredek gost.. zadnje dni, vendar, še nisem zasledil tega novega pozdrava :))))

Lepo jutro tudi tebi muca 🙂

Muca, bemti, kje hodiš ? **********
no, zdej mi je lažje .

Misliš, da ne bi bilo bolje “osebna izročitev ” ? :))))))))

Ja od danes naprej…..a ne a ne!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja.. ne vem…………. hm, mogoče pa res ja :)))))) Samo potem boš na priročnik še nekaj časa čakala ;)))))

Hihi tuki..ma je včeraj prišel pekač montirat..jupie zdej bomo pa zapekali..Ma utrujena sme bla tudi..priznam…pa še kar me kuha vročina…eh za en drek..aja pa mujo mi je celo noč tulu..spet problemi..pa sem bedela do 2 ponoči opsa zjutraj pokonci..spet je blo treba zanoret…

hmmmmmmmmmmmm in pol bi to zdej zgledalo nekako tkole…

za domovino s sexom.. z vami? uh ‘benti…. :)))))))

ha, ha, ha, ha, ojej :)))))))))))))))))))
Saj si se čisto spremenil….)
BARBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZA DOMOVINO GMAJNA ” SEKSAJMO “

Pismo rosno, ej !

Podpis namreč..hihihi

Ja res prau zaeno čudo..misliš da človeka poznaš..uf mu zaupaš potem te pa tkole J*** ke u glavo..hmm pomoje bo treba enga telesna stražarja nabavt me je že kar mau strah..ma kaj če se na koncu izkaže da je človek bolan???????????????hmmmm??????

ups.. aja? :)))))))))

Jajaj punca ima čudežno moč..hihihi

hahaha, a ga vidiš muca, a ?
a čva se ga lotit ?

spet bo tko kot ponavad.. Jani se je ustrašu dveh mačk na enkrat in sp***** v levo 😉

Punce, jest moram za knigce in priročnike, da mi ne uide jutro… Lepo se mejta, pa se beremo kasneje tekom dopoldneva 🙂

Čau in cmoka!

Jani

Hihi Jnček cmočka..sej itak…kaj naj rečem klasika..hihihihi

Oki, Jani cmoka **
enkrat nam ne boš mogel uiti, kaj bo pa takrat ?

to mi deli :))))))))))

New Report

Close