Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za eno čudno…

Za eno čudno…

Muca, tole je za preko tulifona . …
Ja, jaz imam to razdelano drugače kakšen naj bi človek bil, pa ti bom povedala..

Sej ni blema..lahko tulim kak hočem..sicer pa je počiščeno že!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Zenkrat od mene,se grem dolišpat do konca,pol pa otroče zbudit,jih uredit in hajdi v službo..Lep dan vsem..bye..Ž****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pa, pa muca ***

Veš…sem slišal za eno novo metodo učenja…ko ležiš na mizi…ob svečah, dobri glasbi, ena lutna ti bere snov s strani…dve luštne ti pa izvajajo body masažo….baje gre full več v glavo.

Saško ti priporoča to metodo, je pa res, da je dražja od te s knjižico v delovni halji :))))))))))))))))))

Ha, ha, mende ne Kamasutro . Jani rabi kva se že učiš Jani ?

Ps. Knjižico nosi v žepu :)))))))))))))))))))))) priročnik je :)))))))))))))))))))))

aj lav klasik :)))

se bom ravnal po Črnogorskem načelu… lezi i uživaj :))))))))))))))

blue danub, hehehe..

sex z vami :))))))))))))) matr ku una.. ta cerkvena… Mir z vami :))))))))))

jej jej Saško.. pr takem učenju bi ziher glava ostala čist prazna :)))) mislim.. glava :))))))))))))

Jani bo še kar knigce uporablov.. ziher je ziher :))) Zauh Saško!!

ha, ha, ha, mi je prišlo:)))))9katera kepa.

:))))))))))))))))))))))) ja, če ne drugač, pa eno okol kepe :))))))))))

Janiju&klapi jutrček:)

ha dons je pa ferker tuki gor – luštno..

…doniš… Jani men se včeri tud uturili priročnik (ne enga: dva) in sem pomislila na tvojga in se jasno začela režat (ubogi sotrpini so sam gledal kva ga jest zdej spet neki biksam)…

še zmeri mam rajš žep&postlo:)

CMOKA
S.O.S.

hahahaha, severnica :))) ja je tako, da brez priročnikov in brez žepov pa postelj danes ni nič :)))

cmoka in.. aja :))) zdej pa nisi več tafrišna ne de :)))))? Cmoka!

Ma jebeš knjige pr treh mladenkah, čoveče.

Oziroma jebeš….hja….težko je to jezikovno spelat. :))))))))))

Po domače posvinjaj !

Po domače? Ok.

Jani….fukni knjigo čez plot pa s kolom nad mladenke !!!

🙂
…doniš a pol sem položila pripravniško;-)

naaa pa mam zdej spet grešne misli – polaganje koga ali česa;-)

žep ali postla – to je zdej vprašanje!

CMOKA VORNK

Mislim ej ! Cepo ! Ne tko !

Glede na to, da so ti ga včeraj uturili ( proročnik ), mislim da si položila :)))))))))))))))))))))))))))))))))

ti a de sem:)
zdej pa zgleda tud jest ne vem več kdaj kej polagam….
bo treba mal razmislit o kakšni selitvi iz Butal(((::)))))

sej ti skoz pravim, da moraš polagat postopoma one by one, ne vse naenkrat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja.. spet ostaneš s przno glavo :))) Saško, vem da .. jebeš te knjige, sam.. to mi je.. budučnost i ja neču da je ukenjam :))))

žep v postli.. Tko!!!! :))))))))

Jani daje severnici priznanje, za uspešno opravljeno pripravništvo 🙂 Cmoka!!

New Report

Close