Za frucko in mishiko in nudistke
čaki a tebe motijo ogledniki od zunaj ali ljudje ki so na nudl plaži -goli seveda- in se sončijo poleg tega pa z užitkom opazujejo tudi prijetna dekleta. med te spadam tudi jaz. zdej me pa zanima veše mnenje , ali to obsojaš in kaj si misliš o tem. Koliko te moti. K mene čist nč ne, če me kera gleda samo da ne buli !
Ne motjo me nudisti, ki se sončijo poleg mene in so nagi, ker v večini niso taki, da bi ne vem kolk gledal okol. Na nudl plažah je mal drgačno vzdušje, kot pa na tekstil plažah, in ljudje, ki hodijo na nudl plažo, ne hodijo zaradi radovednosti, ampak iz drugih razlogov. Kaj hitro pogruntaš tistega, ki je prišel iz radovednosti (ponavadi je lepo zagoren, rit ma pa belo kot jogurt). Na živce mi grejo tisti, ki so oblečeni in se dobesedno ustavijo in bulijo, ne gledajo, ampak bulijo. To je to kar me moti. Ne moti me gledanje, ampak buljenje. Tudi sama pogledam tisto, kar je dobro, pa naj bo to moški, ali ženska. Pa tudi sama pogledam žensko, če ima zanimivo frizurco spodaj. Ja, pogledam, ne buljim v frizurco.
Mene osebno najbolj motijo tisti “sprehajalci”, ki samo gredo skozi kamp in potem zijajo kot teleta v nova vrata… Pa tudi takih, ki pridejo na fkk in okoli obleceni hodijo, pa si na veliko okoli ogledujejo – ne taki tja res ne spadajo. Da o “buljenju” niti besed ne izgubljam… Pogleda pa menda vsak, a ne ;)… :)))
draga frucka jaz nisem nov na plaži niti nov nudist niti nimam bele riti niti se nič ne skrivam niti ne bulim ampak gledam( z užitkom) pa mi se vseeno dvigne včasih.
tako kot si ti zihr kdaj vzburjena 🙂
plaže v dalmaciji pa najdeš najlažje tako da greš na hrvaški naslov za nudistične plaže kjer je vse ful podrobno- tudi divje plaže. ej kok let maš?
“ne hodijo zaradi radovednosti, ampak iz drugih razlogov”
Če ne bom preveč težil, bi vprašal.
Iz katerih razlogov se hodi na nudistične plaže?
Ok, eden je že, da ni treba imeti na sebi mokrih kopalk, kar mene ful moti.
Na nudističnih plažah so (baje) ljudje bolj kulturni in manj zafnani kot na tekstilnih.
Kaj še?
Petya je mnenja, da je vsaj malo razlog vedno tudi erotika, kar je po mojem čisto OK, če vsi igrajo po enakih pravilih (ne hodijo v kopalkah naokoli in buljijo).
Sprašujem zato ker bomo letos dopustovali blizu nudistične plaže in bi mogoče kdaj šli poskusit.
Dejte bit malo manj glupi, tuki, pa če že debatirate o FKK kampih potem tisti, ki ste bili pošteno povejte, tisti, ki pa niste bili, pa bolj da ste tiho, ker očitno nimaste pojma.
Takih bedarij, da bi se ne vem komu dvignil pa še ne. Sem bi prevečkrat že v FKK kampu, pa nisem še nobenga vidu, da bi okrog s sabljo hodu. Poleg tega je stvar posameznika, ali je oblečen oz. slečen.
Jest kombiniram oboje, pa me še noben ni niti slabo pogledal ali karkoli rekel.
Kaj so prednosti: ja FKK je prednost.
Vse. Ni nobene slabe strani naspram Tekstilu. Tolk v vednost, spet pa je to osebno mnenje.
In razlogov, zakaj nekateri hodijo je lahko na tisoče, toda če bi naredil anketo v FKK kampu in ljudi vprašal, bi dobil precej skupnih odgovorov.
A ti s pa napisu ime? Prav inteligentno si mail zraven dal, da ti ga bo edn s spamom zasul.
Raje ne razkladaj svojih “osebnih” mnenj, ce ne zmores vsaj toliko tolerance, da ne bi zmerjal.
Razlucni ljudje z razlicnim preostankom casa do groba sprasujejo razlicne stvari.
Ce s ti tolk pametn, da si kilometre na vsemi ostalimi, potem ostani v svojih nebesih (kamor mogoce ze tudi spadas, glede na to da ostale zmerjas z otrocmi) in se ne spuscaj med plebejce. Torej bodi tiho, ce nimas nic pametnega v glavi.