Za Genija in ena iz LJ!!!!
Če je bil tvoj namen, da bom tudi jaz kaj napisal tebi, potem si to dosegel.
In sedaj te lepo prosim, če prenehaš z neumnostmi in brezveznimi odgovori.
Ženski čvek je namenjen ženskam, no ja ne vedno in za branje moških. Zato ti tudi ni treba se podpisovati kot ženska, da boš izpadel pameten, prav tako mislim tudi za druge forume.
Tukaj si se zafrkaval, drugje si se delal norca iz ljudi in jih tudi žalil. To pač ni bilo lepo od tebe, upam, da si se naučil, da se z neumnostmi, ki žalijo in ljudem presedajo ne pride daleč.
Lahko se podpišeš pod drugim imenom, samo prosim ne piši neumnosti,
saj veste kaj pravi pregovor, dobro se ti povrne trikrat, slabo pa desetkrat.
To velja za vse.
ženske imajo pač svoj kotiček in naj čvekajo, samo da ne bo čvek samo na sex mejil. Če že je sex poleg, naj bo kulturno napisan. Recimo kot spolnost :-))
veliko zanimivega branja želim vsem, tebi genij pa še enkrat prosim, da se umiriš.
primož
ah, no, primož, kaj pa je narobe z besedo sex, pa ne bodi no tako zadrgnjen… komu se pa da pisat dvakrat več črk… :-)) sex je pač angleška beseda za spolnost in sama po sebine pomeni nič grdega ali slabega, je pačkrajša in bolj praktična… a potem moramo tudi npr. namesto CD reči zgoščenka ali kaj??
Ti verjetno nisi videla, kaj je tale Genij pisal. In bodi vesela, da nisi. Primož je ravnal čisto pravilno, oz. še kar “nežno”. Jaz bi ga verjetno obesila na tapeto, da bi vsi videli kdo se tako grdo norčuje iz ljudi…
Genij je poslal svoje podatke,od IP naslova do email naslova….ampak me je Primož zbrisal…….za vse,ki jih pa kaj moti,vam pa napišem št.mobitela: 051 253 704…no pa da vidimo………?? [email protected]
res je, nisem videla, kaj je Genij pisal in me pravzaprav niti pretirano ne zanima, saj take preskočim, a moj post se Genija sploh dotikal ni, sem čisto nekaj drugega napisala, preberi še enkrat.
Forum je zaprt za komentiranje.