Za Janija
Moj Jani :))
Glej ko te vedno hecam če greš spat s putkam . Nekje , sem sedaj pozabila kje , v glavnem na neki farmi v zda , so pišeke tkole pobarvali . Rekli so ,da ko dobijo novo perje , bo šla barva dol.
je zajček tole nalimu tebi , si vidu ? :))
še naprej lepe praznike , in ostalim enako lepo :))
:)))))))))))
A niso kjutkani :)))
Sej veš B. enkrat grem bolj pozno , zadnje čase pa kar bolj zgodi ležem. Ponavadi se trudim obdržat se pokonc , če ne tko hitro mine čas ko mam mir in je lepo , pa potem nimam nič tistega miru zase .
Barve pa , ojej , si predstaulaš zajčka pisanega sredi ponorelega sveta ? :))))
lubčka na noska in a boš kar duma bla te dni ?
Dobro jutro Jani, dobro jutro Barbi, dobro jutri zajčka moja, dobro jutro Sp, eno lepo jutro vsem, čisto vsem, tudi tistim, ki še mirno počivajo! Jaz grem … ja, grem… bog ve kam, ampak grem….
ja sej mene tud ob 8h zvečer že pobira spanec .. tko da se bojim da bom kmalu ena izmed putk :)))
doma .. ja kaj pa čem … sej morm bit skos neki doma .. pa počivat pa .. vreme ni glih najlepš .. no sej .. če bo danes brez dežja .. bomo šli kam ven … baje neke avione modelčke spuščat 🙂 … jutri pa k mamici na papico 😉 … da men ni treba kuhat 😉
pa ti? … tud bol doma? … ful lepo se mej zajči … s svojimi zajčki 🙂
B.
Daleč daleč stran od tukaj. In potem bom jaz tudi tam. Tako kot … si ti tam… daleč … Ne vem, morda bom šla do naše cerkvice, morda tja v gmajno, ta hip moram nekam oditi …. ne sicer za dolgo, a moram !
Papica pr babici..
Veš kako sem si jaz včasih želela , da bi imela tako mamo ko bi mi skuhala kosilo vsaj enkrat na mesec. No , pa tega ni blo. Saj ne da nečem kuhat , ampak paše da pač včasih ne. Da te postrežejo. Zdej sem se navadla , da vska dan to naredim sama in navadla , da kak dan rečem …danes ne bo in pika . Si vidla , mal pozn ampak sem se. Klinc gleda…sem opraula z moralo mame in žene , tud jest moram bit mal frej.
Mislila sem kaj po regrat , pa je tko skisan vreme da bom doma. Mi paše , se mal odpočit od šundra :))) .
Ko bo mal lep vreme , pa jo zihr mahnem čez vikend na obalo na sprehod.
Da vidim morje modro :)))
Zdejle mi je glih una teta k napoveduje vreme na radiu nekaj tvezila , da bo v torek in sredo še malo deževno . Ej , kaj mam jest tega dost !!! Kje je sonček , kje pomlad in kje poletje. Da nam ogreje kosti in duha ter srca 🙂
Modelčke spuščat je pa kjut . Sem jih jest tud že ne boš verjela :)))
Sem kar večno dete.
A veš kaj mi je fajn…da bom letos spet lohka zbasala svojo rit v gugalnico. Tisto u parku , me večkrat prime mau noret :))
Tudi ti se mej full lepo veš !
Je tko lepo tam pri vaši cerkvici. A veš , da se spomnim vsak ped zemlje tam okoli , pa narave tudi .
Tudi jaz bi tam okoli nje iskala svoj mir !!
Pa do macesnov stopi in mojega objemi in reci mu , da se vrnem .
Je že tako , da človek včasih edino sam s seboj v sožitju z trenutki narave najde svoj mir .
Bo zajček mislil nate !
Ah, zajček, verjemi, v vsakem od nas je malo otroka. Vse žene in dekleta nosimo v sebi majhno punčko, ki si kdaj pa kdaj zaželi zaživeti … čisto po punčkasto, princeskasto, veš.
Meni pa moja mati večkrat kaj skuha, ne sicer samo meni, vendar ko dela ričet, pa joto, pa sladko belo zelje, pa segedin, pa fižolovko, pa repno joto, pa ko speče ocvirkovco … potičko z ocvirki !!!, me pokliče in potem odnesem domov… Ne more teh stvari kuhati samo za dva, pa jih naredi še za nas in še za brata in njegovo ženo in tako se ji splača, kot ona pravi, pa še boljše ji rata, ker pravijo, da se morajo take reči le v veliki količini skupaj kuhati.
Tašča ??? Ha, ha, ha, tašča mi ni skuhala – meni in moji družini v življenju posebej nobenkrat. Ko je kuhala, je kuhala pača zato, ker je bila na vrsti in ni mogla skuhati le zase. Je pa bilo vse super prisiljeno! Tako taka hrana niti ne tekne bogve kako, mar ne!
Imam pa dobro sosedo in marsikdaj kaj iz njene mize kapne tudi na našo mizo. Vsega smo srečni in vse radi sprejmemo. To je pozornost, ki dela med ljudmi …. čudeže!
Tudi jaz sem se navadila na to, da sem pač bolj kot ne sama za vse. In da vse podarjeno sprejmem s široko razprtimi rokami. In da ko kuham reči, ki jih lahko delim, jih vedno zjutraj nesem še starejši hčeri. In hvala iz tistih njenih nežnih oči je nagrada, ki je ne kupi noben, ampak res čisto noben denar !!!!
Lep dan vsem skupaj. Zdaj se moram posloviti za nekaj časa. Se pa morda popoldan kaj beremo, danes, ko je praznik in ko bomo bolj počivali ???
Tole si lepo napisala.
Kako je z vašimi sosedi vem. Sem bila deležna njihove kuhinje. Ej , kar ne morem pozabit kadar pomislim na vas tam . Kako si pomagate in kako lepo je vse to tam , pristno , vse v gesti pomagati si…
Meni je tam bilo lepo , zelo !
Tkole vidiš se delajo spomini , ki ostajajo in zajčka bogatijo !
zajči .. upam da si spočila uhke pa tačke pa dušco … jest sem se martinčkala pred hišo na sončku ceeeeeeel popoldan 🙂 .. še prej smo pa ja .. tiste ma sej niso bli modelčki .. kr modeli madonca .. avioni .. premer čez krila skor 2 metra 🙂 tuki en sosed .. mulčič 😉 jih je sam naredu in z dalincem upravlja z njimi po zraku .. ej svašta zna današna mladina 🙂
.. je lepo da tud ti nase misliš … in si vzameš čas zase in za .. guganje ;)hej .. gugalnico mam jest tud kr tuki pred hišo … če ti kdaj v parku zmanjka gugalnic … veš kam lahko prideš na guncanje :))
kar se pa mamice moje tiče .. uh to pa je neki spešl ja 🙂 … mi skor vsako nedelo gremo na papico .. povabi .. pa skuha same dobrotke 🙂 ker sta mojadva v LJ .. mi pa tuki bogu za hrbtom 😉 .. se res max 1x na teden vidimo in potem ma filing .. da nas mora pocrklat… in je prav fino … se zgužvamo tam in se pustimo strečt 😉
ful lep dan še naprej .. ko bi vsaj jutri še bil tak sonček 🙂 .. pa baje ne bo 🙂 .. bomo vidli 🙂
B.