Za Janija
uh barbi , sem mislila it kolesarit pa se je vnel spor med velikim in malim zajcem , pa sem misel opustila 🙂
Sama se mi ni dalo , pa je to narobe , ker uživam ko se vlečem med pokrajino.Tam mal naprej je lepo ena vas je umaknjena iz mesta in bi blo lepo.
Tko sem doma neki letala sem ter tja , vse brez haska :))
Aja , vem ja za mami tvojo zlato , tu nekje dol proti sončku živi in mi je lepo da te crklja . To je prava mama . Moja je kot da to ni , pa sem se to navadila , ni hudo :))
Martinčkanje pa paše anede , ko se zložiš lepo pred hišo in te greje sonček. No , danes bo pa za crkljanje noter dan . Gor se delajo oblaki ( si vidla ? ) dežek bo. Muhast april ):
Za modelčke pa , eni imajo neverjeten smisel za njihovo inovacijo. Take velike sem vidla o ja , dva metra …leta nazaj , ko smo še na veliko hodili v avstrijo in je bil kak letalski miting , pa so nedaleč stran bili tudi otroci s temi svojimi igračami :)) . Hudo lep šport za tiste , ki jih zanima . Sem pa vidla tudi kak crash :))
Zdejle zvonijo zvonovi ….veliki ponedeljek je , naj bo tudi ta dan tebi lep .
In se še bereva ..
aja , kaj pa bova naredili z ordinacijo ??
menda je treba plačat podaljšanje licence , hudirja..
zajči :))
Jutro, vidva, Barbi in Jani. Ja, tudi jaz pravim, da je lepo nekoga popedenat, če je to tvoj otrok, je to lahko še lepše, če pa si popedenan vsaj vsake toliko časa tudi sam, vse skupaj z lahkoto delajo tako eni kot drugi.
Vsak čas :))))))))
tkole je..
Dr. b. je veliko odsotna in s tem je posledično ordinacija zaprta . Gospodična Mariči , ker boste potrebovali najine zdravstvene usluge ( hvala bogu , ker kar ni in ni pacientov ) , bova licenco seveda podaljšali nemudoma ..
Edini problem je v Snežki , to je najina čistilka , ki se je odločila za neposlušnost , pa jo morave sedaj spet prpraut da bo pospravljala ordinacijo kolikor toliko solidno .
Torej vljudno vabljena na zdravniški tretma dr b in dr. zajčkove :))
Znava pomagat !