Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style za JAZ !! (lepotna operacija)

za JAZ !! (lepotna operacija)

Pozdravljena!
Upam da boš prebrala to sporočilo. Glede na to, da si imela dosti težav s ovojnicami, bi te prosila če mi poveš, ali si z nastankom teh kapsul čutila kakšne bolečine. Po kolikšnem času so se ti naredile?
Sprašujem zato, ker me zadnje čase nakako čudno stiska v eni dojki pa se sprašujem, če je to to.
Če ima seveda katera druga podobne izkušnje….hvala za odgovore!

ja, zraven sem imela bolečine, dolka se je vedno bolj krčila, vendar mi je to nastalo šele kakšno leto po operaciji, sedaj pa čutim neke zatrdline+bolečine.
Zanima me, ali si spet kaj naročena za pregled?

ja, šla bom na pregled, samo šele čez kakih 5 mesecev. če bi slučajno blo kej narobe seveda prej.

A šele 1 leto po operaciji ti je to nastalo? A lahko opišeš kakšne bolečine si imela? Zdej me je pa res že strah da se mi ne bo zgodilo isto…

bolečine predvsem takrat, ko sem ležala na trebuhu, pa dojka je postajala vedno bolj trda. Ali lahko bolj točno opišeš, kakšne težave imaš in na kateri dojki? Ali je bil postopek na obeh dojkah enak? Lahko, da bo to tudi minilo, saj ni dolgo, kar si bila na op.
Jaz sem bila sedaj ponovno na pregledu, je bilo rečeno, da je to možno v postopku zdravljenja, kar se mi dogaja sedaj-zatrdline, in da bo mogoče izginilo-kar pa ne verjamem na pretekle izkušnje.

No poglej: boli me v spodnjem delu desne dojke, vendar ni dojka nič bolj trda kot leva – obe so ful mehke. Na trebuhu mi je čist normalno ležat, nič ne boli.
Postopek je bil enak na obeh dojkah, vendar je bila že od vsega začetka desna malo bolj občutljiva…Zdaj je minilo 5 mesecev…
Je pa desna malo drugačne oblike, spodaj je malo bolj ploščata, medtem ko je leva lepo okrogla.
Kaj misliš?

ne, potem to ni pretrda ovojnica, to je povsem običajno, da dojki ne reagirata povsem enako, lahko, da je mišica malo vneta, ali pa bolijo kakšne žleze. Kje so bile vstavljene proteze? Pod mišico ali pod žlezo? LP

nad mišico.

uh, sem si kar oddahnila, če praviš da to ni to..hvala ti res!

kako pa je bilo pri tebi, kako to da si šla na operacijo zaradi kapsule. Slišala sem, da se nekaterim naredi ovojnica, pa pac to sprejmejo in jih toliko ne moti. Baje..
A tebe je ful motilo, pa bolelo al kako?

ja, ful je bolelo, in dojka je postala čisto drugačne oblike

New Report

Close