Za Ježka…
Hej prijatelj dragi, vidim, da kej poklikaš tudi tukaj, pa sem ti hotel samo to napisat, da sem se danes od srca in privoščljivo smejal….ob novici, da je American Army (al je bil goverment???), prepovedala Sloveniji udeležbo pri razpisih za dela pri obnovitvi porušenega Iraka.
Torej…naše firme so popušile, zaradi nenačelne in brezhrbtenične drže naših vsevednih vladarjev.
Najbolj je pa kul to, ker niso nikjer….niso ne tič ne miš.
Ne vedo, al bi bilo proti vojni, al bi bili za.
Ne vedo, al bi bili z Ameriko, al proti njej.
Vse članice Nata lahko sodelujejo razen nas.
No…ne bom se spuščal v ocene Ameriške uravnilovke, ampak ti kekci so pa res smešni. Ne vem če si opazil nekaj nadaljevanj v Mladini, kako so razprodali Ravensko železarno “moji” firmi, ki je tako prišla do licence za Valuka, pa s tem v korporacijo General Electric…poznano tudi po tem, da proizvaja tiste pasje bombice, ki te ne ubijejo, ko jo nagaziš, ampak samo pohabijo. To so pa predvsem otroci.
In če nimajo jajc biti proti, naj ne bojo vsaj za…z Vilinškimi izjavami ipd…
Tako pa niso ne kuurac ne piička.
Če ti kdo ponuja drek za si na kruh namazat, pač lahko rečeš hvala, al pa ko te jebe.
Ne pa nekaj v stilu…naša vlada in parlament bodo razpravljali o humusu ki nam ga ponujate :)))))
Drži se Ježek…upam, da si še mirovnik po srcu.
Pa zdravlja ti želim.
Ne samo za Božiča :))))
Silvo.
Hvala za dobre zelje.. Ja, se vedno sem mirovnik po srcu..
Vidim, da so te nasi politiki uspel razpizdit do “High-High Level”-a.. Saj ti dam za kar prav.. prav neverjetno je s kakimi pizdarijami nasa politika ukvarja, medtem ko vecina postenih ljudi zivi slabse kot v gnilem socializmu! Kar pa se obnove Iraka tice, je logicno kdo misli pobrat smetano. Je bilo v Bejrutu pred leti povsem enako..
Glede Busha pa bi blo dobro dada je ta prej prebral Bartolovega Alamuta in bi morda potem kaj razumel.. Menda ga sele zdaj prevajajo.. Če še nisi bral, preberi to preroško ctivo.. Garantiram, da bos celo ti zijal… Ocitno smo imeli slovenci kar nekaj prerokov..
Drz se in dejte ze enkrat Primorci tiste kamione porint Digičem cez mejo..
hehe, kako velikodusna ponudba..bo treba razmisli o njej…
Aja, v Alamutu se tud opisuje, kako morajo znat zenske razvajat moske in jim ustrec tako, da ti zares verjamejo, da so že v raju.. In ker so bile prepricljive, so posredno ustvarile fedajine.., ljudi, ki se danes umirajo za “sveto stvar”, v zelji da bi prisli cimprej v rajske vrtove..
Pa lep dan..
ta je pa dobra:)
razlaga alamuta – koko prit v rajske vrtove:)))))))))))))))))))))
ma je bil gospod bartol močno daljnoviden,
al pa smo v mojih butalih vornih za časom ne de;)
škrat bi rajši v mojih butalih
mel kej več od ….
ne pa da glida kako
ga kronajo tist pri koritu in
v koritu;-)
no ja ziher je tud to za kej dobr
(sam bogve če bom kdaj uspela
pogruntat Za Kaj ne de)
Škrat je sicer tud mirovnik ampak taaak fajtarski:))))))))))))))
bolj me tepejo po glavi, bolj vun glavo molim ne de
kej čmo taki smo,
Pacmakam VorniHHHHHHHHHHHHHHH