Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Za kaj uporabljate Tea Tree kremo od Justa?

Za kaj uporabljate Tea Tree kremo od Justa?

Pozdravljeni vsi,

večkrat sem brala, da vas veliko uporablja razne kreme od Justa.

Mene pa zanima za kaj je “dobra” krema Tea Tree? Kaj vam je že pozdravila?

LP

Jaz se z njo mažem “kar tako”. občasno namesto kakšne druge kreme. Da bi pa kaj pozdravila z njo, pa skoraj ne verjamem. vem, da je tea tree ok, zato jo pač uporabljam. Imam pa od Oriflema tea tree za čiščenje obraza, bratu pa s tem oljem mažem obraz, ker ima neke čudne fleke oz. se mu lušči. Zelo mu pomaga.

Kupila na predstavitvi pred 14 dnevi, hčerki za mozolje, ki jih ima na obrazu. POMAGA!

jaz kremo tea tree (od justa) od justa vedno uporabim ko začutim da me bo začelo boleti grlo. namažem grleni del vratu in za ušesi. ponavadi me že čez noč neha boleti. isto pri otrocih, ki jih namažem še po prsih. kapljice čajevca (od justa) pa pri vnetju ušesa, eno kapljico v uho, vedno pomaga. pa lp

V naši hiši je ta krema zelo iskana. Uporabljamo jo prav vsi člani družine – od najmlajšega (2 leti), pa do najstarejšega člana (88 let). Za sinčka jo največkrat uporabim v času nahoda, stara mama pa za čisto vsako malenkost – od glave do bolečega sklepa, za lišaje…

Kako pa jo uprabiš pri nahodu? Namažeš mogoče pod nos, prsi , kje?

A jo lahko uporabim tudi pri 14 mesečnem otroku, ki je zelo nahoden in kašlja?

LP

Pri nahodu ga namažem samo pod nosom. To prakticiram tudi sama in moram reči, da se mi res hitro neha “zlivati” iz nosa.
Po prnemu košu pa ni priporočljivo mazati, ker lahko menda preveč izsuši pljuča.

Tea tree je rastlina, ki raste izključno na močvirnem območju na vzhodni obali Avstralije. Liste Tea treeja še danes domačini uporabljajo za zunanjo uporabo v primeru srbenja, aken, ekcemov, psoriaze, hemoroidov, ošpic in vodenih koz.
Kremo Tea tree z manuko lahko uporabimo v vseh zgoraj navedenih primerih. Deluje izrazito antibakterijsko in antimikotično (kot naravni antibiotik). Primerna je za vse oblike kožnih vnetij, ker kožo pomirja. Tudi v primeru opeklin je zelo učinkovita. Uporabljamo jo tudi v
vseh primerih, ko je vnetje gnojno. Zelo pomiri tudi kožo po britju.

KREMA TEA TREE Z MANUKO
Krema je naravni antibiotik.
UPORABA: Za mazanje pri alergijah od sončenja, na klor v bazenih. Prav tako se nanaša na odprte rane (padci pri OTROCIH) – če je rana velika se najprej maže rob rane, ker bi se rana drugače prehitro zaprla; za akne in mozolje, opekline, luskavica (v kombinaciji s kopeljo Vivisol), odrgnine, vnetje od plenic, razpokane noge in roke, glivice, suha koža, ter tudi kot krema za po britju – pri kožnih izpuščajih.Ter tudi pri temencih (OTROCI), herpes.
1 x tedensko mažemo očiščen obraz in roke.

A to pri herpesu res pomaga?
Kolegica je imela kaka dva tedna nazaj en tak hud herpes, da ji je se zdaj na licu malo ostalo, razsiril se je od ustnice na lice in pod nos. Hudo in grdo. Pa stalno ima tezave s tem. Bi ji kupila tea tree, samo povejte mi kako se uporablja in kaliko res deluje pri herpesu.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Za herpes je olje tea three odlična zadeva, krema tea tree je pa dobra za vneto dojenčkovo ritko, tudi za vneta uhca:), to dvoje je preverjeno in pr nas je pomagalo:)

enkrat sva si z njo pomagala pri analnem seksu, pa kljub temu ni šlo :(((

za kožo obraza, ki je še vedno nagnjena h kakšnemu mozoljčku … zdi se mi zelo kvalitetna …

Kje na spletu se lahko ta krema kupi?

[quote >…

Tea tree kapljic se ne kapne v uho. SPLOH NE. Namaže se malce okrog ušes.

Če slučajno ona* še sledi temu “čveku”, bi jo prosila, če bi lahko pri njej kupila Justovo tea tree kremo. Kontaktirala sem direktno podjetje Just, pa so na dopustu, jaz bi jo pa rada dobila že ta teden.
Če bo lažje, prosim pokliči:
040 289 345.
Hvala!

Tea tree krema se dobi tudi pri Nahrin, res je, da se težko dobi, so pa 100% naravne zadeve, kar za Just ne velja več čisto…

Drugače pa odlična kremca, edina ki mi pomaga pri herpesu in pač je vsestransko uporabna…

Lep pozdrav vsem.

Za ranice pri vodenih kozicah(noricah)
Lp

Za ranice pri vodenih kozicah(noricah)
Lp

Olje čajevca? To je koncentrirano, kako redčiti, za kaj uporabljati?

Že dolgo ga nisem uporabljala. Malo se redči, če se prav spomnim? Moram pogledat, če še imam navodila.

Vraščen noht, pomaga olje čajevca? Nerazredčeno, ali razredčeno? Mogoče kdo ve, ima izkušnje?

meni ni pomagalo… pa sem dobesedno zalivala z oljem…

New Report

Close