Za kakšen denar se splača zaplesti v razmerje?
Po moje se z brezposelnimi ženskami zapletejo samo obupanci, ki si na trgu partnerjev ne morejo privoščiti nič boljšega. V podobno kategorijo spadajo tudi tisti, ki si delijo gospodinjstvo s prekarkami, na pol propadlimi espejevkami, zaposlenimi za minimalca … Če si ni sposobna zaslužiti vsaj povprečne plače na mesec, tudi kot partnerica ni kaj prida. Sploh take zaradi osebnega kariernega in poslovnega neuspeha potem svojo zagrenjenost in jezo prenesejo še na partnerja. Če je pri hiši denar, je tudi precejšnja možnost za dobre odnose med partnerjema. Ni nujno, ampak je v večini primerov tako. Kjer je revščina, tam pa nikdar ni zdravih odnosov. Če si hočeš zakomplicirati in zagreniti življenje, si najdeš revno žensko.
in v kakšnem razmerju si ti?
Bodo iz stroke povedali, osebno mislim, da je ravno obratno. Kje je denarja, da ne vedo, kaj bi z njim, si omislijo ljubice ipd. Kjer se pa borijo za preživetje, se družina poveže.
Dr. dr. Gostečnik večkrat poudarja: KAKRŠEN ČLOVEK SI, TAKŠNE PRIVLAČIŠ.
Je pa znano, da vedno laufa razmerje Bogat (situiran moški) in revna ženska, obratno pa ne.
Se čist strinjam s tabo, avtor. S tisto, ki ne pokriva sebe so sami problemi. Sem imel eno, ki se je vsakega poštarja bala, ker je mislila, da ji bo izročil priporočeno pismo pred rubežom, hehe. V glavnem najebal si ga, če ti kej takšnega uleti. Ampak vseeno, moški je lapsuse zaradi spletqa nesrečnih okoliščin še pripravljen spregeldat, če je ženska u redu. Pri ženskah ni take solidarnosti, ko se enkrat opečejo se na daleč izogibajo >>luzerjev
Saj vem, da provociraš, ker se tukaj ponavadi piše za ravno obratne situacije – kako si mora ženska poiskati dobro situiranega moškega.
Če imaš rad sebe in spoznaš osebo, ki ima prav tako rada sebe, se začutita, vzljubita, spoštujeta, potem so ostale zadeve le postranske. Vse se bosta lahko dogovorila.
Če se imaš rad je vse ostalo lahko.
Ja, ko se enkrat opečeš od kao poštenjaka pol pa se res raje umakneš! Ni pa vsaka brezposelna ali z minimalcem komu v finančno breme zaradi tega. Jaz vsekakor nisem bila pa tudi delila sem na dva kar sem imela…
Bravo avtor, da si tak egoist, zaradi tvoje mentalitete se na tvoj račun množijo muslimani kot zajci!!!!!!!!!!
V islamu ženske ne sme delati, v celoti jo mora preživljati mož, zato jo seveda lahko tudi tepe in posili, če noče seskat. To je islam in to je zapisno v njihovih svetih besedilih. Zato imajo ženske v Franciji, muslimanske v povprečju več 8 otrok! Francozinje, pa manj kot 2. Če ni vsaj 2 otrok, se vrsta ne ohrani!!! Ker Francozinje delajo, da z davki futrajo 8 lačnih muslimanskih ust + ženo muslimanko!!!!!!!!!!
Izobražena ženska s kariero nikoli ne bo imela toliko otrok!
ZATO BO EU V 20 LETIH MUSLIMANSKA, KER STE MOŠKI TAKI DEBELI, ženske pa nič boljše, svobodo so dobile, pa niso pripravljenje nanje, nekatere pa sploh sposobne niso preživeti, ker nikoli v preteklosti niso imele svobode.
Moški ste zame res degenerirani tepci.
In ja, sem brezposelna in revna…. me tudi pogleda ne nihče… mojih otrok ne bo….. bodo pa muslimanki……. Upam, da bo to tebi všeč v prihodnosti in tvojim otrokom.
Materijalizem ni ljubezen… mam kr nekaj takih materialistk bivsih kolegic – ker so tudi mene izkoriščale za keš, čeprav ga imajo veliko več od mene – ker je npr. se bivsega moza tozla za premozenje, ko se je ločla od njega, po aferi, ki jo je imela ona…..ma naj mi zginejo take babe, sem zenska, pa ne prebavlam takih zensk…pa ce ma pol kg makeupa da ima 40kil z makeupom vred, hodi v solarije, pa vsak mesec k frizeru da ma blond laske, mene take babe ne pritegnejo, take so vam atraktivne??
Največja fora je pa bla, da se je skupaj s tipom smejala z mene v druzbi, pol pa je prišla čez pol leta gor, da se je njen tip z nje smejal za njenim hrbtom… fora a ne???
Po moje se z brezposelnimi ženskami zapletejo samo obupanci, ki si na trgu partnerjev ne morejo privoščiti nič boljšega.
To ravno ni res. Dober je lahko tudi brezposeln
V podobno kategorijo spadajo tudi tisti, ki si delijo gospodinjstvo s prekarkami, na pol propadlimi espejevkami, zaposlenimi za minimalca … Če si ni sposobna zaslužiti vsaj povprečne plače na mesec, tudi kot partnerica ni kaj prida. Sploh take zaradi osebnega kariernega in poslovnega neuspeha potem svojo zagrenjenost in jezo prenesejo še na partnerja.
Če je pri hiši denar, je tudi precejšnja možnost za dobre odnose med partnerjema.
To drži
Ni nujno, ampak je v večini primerov tako.
Tako je. V večini primerov je tako
Kjer je revščina, tam pa nikdar ni zdravih odnosov. Če si hočeš zakomplicirati in zagreniti življenje, si najdeš revno žensko.
No. Odvisno. Vidi se ti, da si še neizkušen
Pojma nimaš, kaj je življenje, po tem principu je partnerstvo ruska ruleta, ti spodleti in si “kaput”. Veza, odnos, družina…
Velikokrat smo priča “vzponom” žensk, ki imajo v ozadju vplivnega moža, ljubimca, to je res …
Poznam tudi primer moškega, ki si je izbral zelo povprečno partnerico, kljub temu da ….je imel izbire še pa še …odlikuje jo to, da je brez kančka hudobije, preprosta ….sta srečna, srečo prav izžarevata, otroci so super …
So pari (premožni) …živita vsak zase ….
Ni pravila, bogastvo ni zagotovilo sreče …
Meni se je zasmilil ene veliki direktor (>300 000 evrov/leto)…ima bolnega otroka …ne glede na vse (baje ni ravno svetnik), mi je bilo žal zanj …
Mislim, da je v večini primerov takšno razmišljanje samo tolažba za tiste, ki nimajo veliko denarja.
Pomanjkanje denarja lahko vodi do dnevnih prepirov, saj sta oba stalno pod stresom. Vidim tudi veliko alkoholizma in nasilja.
Pri bogatih je pa problem to, ker se vse potrpi zaradi finančne varnosti.
Če pa so ljudje v redu, je lahko nek odnos popolnoma ok tako pri revnih kot pri bogatih.
takoj, ko si postaviš vprašanje v naslovu teme, je odgovor NE ITI V RAZMERJE.
osnovna prvina je, da greš v razmerje zaradi ljubezni in ne denarja….kdor gre v razmerje zaradi denarja ali pa z razmišljanjem o denarju, potem je to že v štartu obsojeno na propad.
Res je, potem se avtor raje začni kar prodajat, ker je tvoja ljubezen pogojena z denarjem….
Pri nas se obvezno napiše predporočna pogodba v vezi z denarjem za nevesto, npr 50.000€, to pomeni, da mi vsak mesec pripada 1.000€ nadaljnih 50 let
To si dobr spisala, vseeno bi pa neki dodal temu. Če dobro zgledaš ni šans, da dolgo hodiš sama po svetu. Kljub revščini se bo našel nekdo, ki te bo pecal. Koliko se pa pustiš ti pecat, je pa odvisno od tebe. Na žalost, če te narava ni obdarila z oblinami privlačne ženske, zna bit stanje tako kot si ga ti opisala in razumem tvoj gnev.
Kvečjemu 50 mesecev. To so dobra štiri leta, potem pa brca v rit.
V prvi vrsti so moški, ki morajo zaslužiti dovolj za družino. Moški ki na dolgi rok ne more preživeti povprečne ženske je nesposobnež (razen bolezen upraviči) ….
Jaz bi ukinil vse davke pa da potem vidimo kdo se šlepa in kdo dela.Delavni ljudje to so tisti ki zares delajo nekaj konkretnega morajo preživeti še nekaj tistih,katerih poklici oz.delovne funkcije so umetno narejene.A mislite da je politika potrebna za ta naš svet.Po mojem mnenju ne,ker je politika le en kup ljudi,ki so dobro plačani in brezpredmetno razpravljajo tja v 3 dni brez konkretnih dejanj.
Kaj se splača in kaj ne, nima smisla debatirat, ker na koncu vedno dobiš to, kar si v tistem momentu zaslužiš.
Kar pomeni, da si lahko dobiš bogato, pa bo vajino razmerje revno. Lahko pa imaš revno (v materialnem smislu), pa je vajino razmerje bogato. Ampak to ne pomeni, da živita od zraka. Skupaj že morata nekaj “nakrampat”.
Forum je zaprt za komentiranje.