Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style za Katarino – Lush

za Katarino – Lush

Živjo!
Tudi jaz sem navdušena odvisnica Lushovih proizvodov. Rabim pa nasvet glede kreme za obraz- imam namreč mešano in občutljivo kožo – kaj naj izberem – Imperialis ali Celestial? Kaj pa Dream Cream za telo -je dobra?

Živjo,
me veseli, da nisem edina. Kožo imam jaz podobno, samo bolj na suhi strani. Zadnjič sem prosila za tester od Imperialisa (ker so me opisi premamili), in ga dobila, ampak (me je kar groza to napisati) je krema smrdela, res nagnusno, tako, da sem se sicer namazala (občutek je bil res fajn, hitro se je vpila, koža je bila mehka) ampak je stvar tako smrdela, da sem se morala kar takoj umit. Celestial je nekoliko lažja od Imperialisa, in sem jo imela pred leti, ko so Lush pri nas komaj odprli in sem bila kar zadovoljna, samo je po moje premalo za pozimi (ni zadosti hranljiva). Moj nasvet bi bil, da počakaš na novo pošiljko Imperialisa (naslednja nova roba, ne vem, če bo Imperialis vmes, pride čez 14 dni) in vprašaš za svežo. Sicer sem jaz zdaj, po novem, privrženka skins shangrile, sicer je najdražja stvar v Lushu (7500) in od začetka ni ravno delovala (zjutraj sem bila še bolj mastna kot zvečer, pa imam suho kožo), ampak sem vztrajala in v roku enega tedna se je koža navadila (?!) in se sedaj krasno fino vpije, pa še čisto malo je porabiš (jaz jo uporabljam dvakrat dnevno 6 tednov, pa se sploh ne pozna, da bi kaj manjkalo). Skoraj enako fajn je Afterlife, ki je zelo bogata, pa še diši po vaniliji in medu (malo podobno kot Hypnotic Poison od Diorja) in to cel dan, super za tole neprijazno (koži) vreme. Tudi Enzymion imam, fin za PMS dneve, ko se utegne pojaviti kakšen mozoljček, skratka, predlagam, da poprosiš za tester (naj jih ne bi smeli dajati, ampak, če si redna stranka, in kaj kupiš, mislim, da ne bo problemov) in preskusiš (tudi Imperialis, že da preveriš, da nisi slučajno alergična na kako sestavino). Jaz bi priporočila Imperialis, ampak iz nove pošiljke, ker tale res smrdi. Jaz grem čez kaka dva tedna v London in če želiš, ti lahko prinesem Imperialis (tam imajo večji turnover in zagotovo brezhibne kreme, ker imajo sicer upore v trgovinah). Za Dream cream pa tole: jaz pred Lush obdobjem nisem bila ravno fan sivke in podobnih vonjev “iz babičine skrinje”, ampak tale Dream cream ima kar pravo ime in še na sivko sem zdaj mahnjena (poskusi tester v trgovini, pa boš videla). Meni je boljša kot Sympathy for the skin (čeprav tudi ta vonj po banani in štrudlu ni od muh), ker se hitreje vpije. Poskusi pa tudi Potion (po pomarančah in nageljnih). Je pa Sympathy for the skin najbolj intenzivno vlažilna, sledi Dream Cream, in zadnji Potion.
Upam, da sem kaj pomagala, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj,
LP

A te kreme samo v LJ lahko kupiš, jih v DM ali kje drugje po Slovenij ne prodajajo?

Ne, KoroškAnita, samo v svoji mini trgovinici zraven Magistrata v Lj. se dobijo (pa na Dunaju imajo svojo trgovino, čeprav dvomim, da ti je to bližje). Da se stvari naročiti tudi preko interneta (www.lush.co.uk, pa nemška stran tudi obstaja), ampak so po moje stroški pošiljanja previsoki, da bi se to splačalo. Poglej si malo zgornjo spletno stran, in če ti bo všeč, se boš morda tudi kaj v LJ oglasila. Cene so v LJ približno enake kot na spletni strani, samo preračunaš v SIT (1 GBP je cca. 360 sit). LP

hvala ti

Ej Katarina, mi lahko prosim pošlješ naslov maila na moj naslov , da ne bi tukaj na forumu razglabljali…

Živjo, Zala, mail ti ne dela, zato piši meni, LP

Po desetdnevni uporabi – Celestial je zakon

Živjo,
me veseli, jaz sem v Londonu preizkusila še Imperialis, ampak enako smrdi (enim diši, sicer) kot ta v LJ, tako, da se bom vzdržala in vztrajam pri Shangri-li. LP

New Report

Close