za KIRa
Ljubi KIR!
Sicer si se že poslovil vmes, kar me ni bilo pa se bom tudi jaz od tebe.
Lepo, lepo mi je bilo s tabo. Kratko, a vroče (ha ha).Ne bom te pozabla….
Pošiljam ti poljubček, želim ti veliko toplih objemov, dobrega sexa, ljubezni….
Enako sari, mm-ju, krenu, piki, ostalim….
ps: očitno čist resn mojemu sodelavcu niso bili všeč moji čutni vzdihljaji ob branju tvojih mailov, zato je to povedal dalje….preverili so in ugotovili, da sexam s tabo po netu…..
To se svetnicam in svetnikom tu gor seveda absolutno, sigurno, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bla bla ne more zgoditi, vsem prijateljem tega foruma pa predlagam, da vsaj preverijo svojo situacijo in vzdihujejo manj glasno, kot sem ob tvojem rajcanju jaz, ljubček. Nihče ne mara neprijetnih presenečenj, mater, še jaz ne!
O, zdravo moja LJUBA! (vsaj enkrat ti lahko tako rečem?)
Hvala za vse lepe želje; enako tebi želim tudi jaz.
Če kaj, potem bom pogrešal tvoje maile, bili so mi res v velikoooo veselje in sprostitev. Odslej pač ne bo več povečanega pulza ob prebiranju tako lepih stavkov, ki si jih sposobna le ti. No, bo že, vsaka reč se enkrat konča, tudi ta se je. Tudi mir bo v hiši…
Sprostitev bom pač iskal drugje; komaj čakam večera, da se podam na ene 15 km. Če boš slučajno kje srečala skuštrano in prepoteno bitje, mu kar jezik pokaži, bom že razumel. Če pa jaz vmes začutim kaj najlepšega v modrem – pazi zaletim se v tebe (saj čisto nežno!) in te podrem. Vsaj tako te bom…- volja do humorja je kljub vsemu ostala.
Še enkrat: tisoč poljubčkov na tvoj lepi kljunček in še desetkrat toliko lepih trenutkov doma ali kjerkoli!!!
S Saro* pa le pojdi na kufe (zelo prijetna in zanimiva ženska je tudi ona) in se sprostite ob prijetnem kramljanju, nakupih ali kar tako, to znate ženske zelo dobro! Pa tudi čim več komplimentov, da bi prejela, saj si jih tudi upravičeno zaslužiš!
Glede sanj: Draga, nisem nakladal, res je bilo!
Pa še enkrat:
P O L J U B Č E K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Backa..za vsako rit raste palica..tudi za njegovo bo-sodelavcevo..res ni okej tkole med sluzbo cvekat..se zezat..to veva obe..ampak cloveska zloba..fofsija ne pozna meja..in tisti, ki se dela najlepšga..najboljšga..tazga se boj…cim dalj od njega..ker ni vreden da žvi..zastruplja vse okoli sebe..Zelim ti..da se cim prej poberes..in da zaradi tazga gnoja od sodelavca ne bo prehudo bolela glava..in ko si registriram en tak mejl..k bo sam zato..da stopiva v kontakt..ti ga tukaj napisem..zato le pokukaj se kaj sem..ce pa ti ze imas tak mejl..ki je varn..za vse ostale trote..pa mi ga prosim napisi..z veseljem bom pila kavo s teboj!
In ti sodelavc..ki sigurno tole beres..sve se vraca..sve se plača..in kaksn seks po netu..ubogi revez..sigurno doma ni seksu ze en teden! Cyber seks..je neki druzga kot tole…ampak oprostimo jim..saj ne vedo kaj delajo-beri..skoda časa za njega!