Za koliko notebook COMPAQ?
Iz ZDA sem dobila za darilo notebook Compaq presario Pentium (Windows Me) millenium. Skoraj nov je, kakšno leto in pol ima, imam pač vse možne papirje in knjigice, ki sodijo zraven, razne priključke od US do Euro priključka, ima DVD, CD, FLOPPY. Zraven še kup opreme od mikrofona in majhne videokamere, zraven je še original nahrbtnik.
Sama uporabljam doma računalnik, sam za surfanje po internetu in preverjanje email pošte, ter Word, zato bi si raje kupila kak cenejši računalnik, denar pa za bolj koristnejše namene porabila.
Po prospektih, ki pridejo na dom od Compaqa sem videla da se gibljejo cene novih od 540 do 600, 000 sit. Zanima me koliko je moj vreden, nekje okrog 400, 000 je sigurno.
Pa vseeno vas prosim za pomoč!
Hvala.
PRENOSNIK COMPAQ PRESARIO 714EA
MEGA : RAČUNALNIŠTVO : RACUNALNIKI NOTEBOOK
Procesor AMD Duron 1.0 GHz
Pomnilnik 256 MB
Trdi disk 20 GB
Gibki disk 1.44 MB
DVD pogon 8x
Grafična kartica VIA ProSavage KN133 3D S-Video TV-OUT (spomin 16MB do 32 MB shared)
Zaslon 14.1 TFT 1024×768 XGA
Modem 56 K V.92
Mrežna kartica 10/100 UTP
Baterija High Capacity LiON
Magnezijevo ohišje
OS Windows XP Home Edition ANG
MS Word 2000 Angleški
MS Works 2000
Vmesniki:
2xUSB, 1x Parallel, 1xPS/2, 1x modem RJ11, RJ45, VGA, 2x Audio
Dimenzije 4.2×31.5×27
Teža 3.0 Kg
Garancija 1 leto
samo
399.990
SIT
ker nisi točno napisala je malce težko povedati.
vsekakor pa nekje okrog 300 – 350.000 mogoče..
NYC lep pozdrav.
Ali si uredila problem z DVD-jem?
Hvala, moram preverit, če je moj isti kot ta.
Lep pozdrav!
Nisem, pač očitno je stvar v softeru, pač treba je tako nastavit, vendar jaz raje ne prčkam po tem, ker nimam pojma. Pravi pa naš informatik, da ni okvara. Našla sem prek Compaq tehnology support-a, vprašanja ostalih z istim problemom, vendar za odgovor moraš vtipkat št. svoje kreditne kartice, drugač pa ne dobiš nič. No jaz je nimam. Bom videla, če je še kje kdo ki se spozna na to. Moj tip je čist nor na igrice prek CD (NO one lives forever), pravi, da je ful dober notebook, da odpre vsako igrico, da vsi računalniki ne morejo tega. No jaz se na rač. sploh ne spoznam.Razen surfanja po internetu. Zato se mi zdi škoda imet takega doma, ki bo postopoma zgubljal na vrednosti.
Ups, zdej sem preverila moj Compaq Pressario ni 714 EA, temveč 1800T.
Baje so tile dražji, veš povedat tud za tega ceno?
Ta model 1800 xl stane od 630 – 690.000 Sit.
Ok če maš to boš pa resno dobila cca. 400.000 sit.
lp
ps. in potem kam na Kanarske poleti
He,he, komot bi mela za kakšen medeni teden in za ohcet, sicer če se bo našel kdo ki ga bo hotel kupit za tako ceno, drugač ga raje obdržim, ker mi je ful prirasel k srcu, ne mislim ga prodat izpod cene.
Hvala in lep pozdrav!!
Forum je zaprt za komentiranje.