Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu za korajžne fante

za korajžne fante

samo en korajžen fant:)))

ok:)

Lepo ste povedali vsi:)

lep dan, lepo popoldne!!

ti razocaran pa ga le se enkrat izmeri:))) (triso je ok)

hehe! ke te maš to neko slamico? 😀

Sam ne bom povedal svojih dimenzij… Jebeš ti korajžo! Bolje živ zec nego mrtav vuk. 😛 Tak forum lahko kdo v bodočnosti pregleda in najde razne podatke katere ne želiš, da bi jih kdo našel. 😉

razo… get a life… pliiiz! 😀

Pa te res ne razumem! Ali imaš premajhnega ali prevelikega? Ali pa le upaš, da te bo našla katera forumašica. Jaz pa teh problemov nimam, pa verjetno tudi nisem edini s takimi dimezijami 🙂

Koliko pa kaj merijo tvoje ustničke sramne?

to se pa dame ne sprašuje:))))

Mah, provociram te malo. Če bi hotel žicat forumašice, bi to že počel. Sicer pa… kdo ti pravi, da lahko žicam samo foruma-šice? 😉

nebi vseeno napisal svojih mer:) sej js tko ne vem za nobenga, kaksne ima, te nebi mogla prepoznat:))))

Sprašuje se jih ne koliko so stare,koliko pa imasjo veliko “srece”pa kokr kdaj;-)))

Verjamem, da ti forumašic že ne boš žical, glede na tvoje mnenje o nas.:))))

Vidim, da se ti te forumske prasice posmehujejo…..

ne gre mi v glavo..tole o forum-ašicah?

le zakj pa se jaz polej tak trudim!..hahaha

leta letijo - iščem stevardeso

touche!

ti si mi neka huda ribica:)

:)))
Upam, da si že kaj spremenil mnenje. Po moje nismo tako grozne no.:)))

kaj ima on kaj proti nam?? ki nas ne pozna:)?

Lepega in več kot dovolj dolgo trdega. Skratka. Preverjeno odličnega. 😉 Ko se glih tut jajca omenjajo. Ta so konstantno prazna. 🙂

Ti si tudi ena od “forumskih prasic”* ? 😀

* Na eni temi so babe nekaj šimfale na veliko in sem jih kar za “forumske prasice” okronal. Če se ti tudi pojavljaš na tisti temi in si imela zgolj pripombe in nič pametnega za povedat… potem se lahko pridružiš skupinici.

nisem zasledila te titule, torej, nisem bila tam in….nisem prasica;)

sicer pa nikol sam ne pripominjam, ampak poskušam vedno povedat kar mislim, draga moja “huda ribica”….

sem pa…rada tako nagovorjena, če je to v kontekstu in mišljeno kot “krona”:))))

tvoja vdana…pra….ribica;)

take rabmo:)))
sam ne s praznimi jajci, konstantno;)

Veš kako, na tisti temi še nobena niti ne imela časa kaj pošimfat, pa si se že nekaj napenjal. Saj ni nobene zamere, vsak ima včasih slab dan. Da bi se pa katerakoli od sodelujočih imela za prasico, pa dvomim. Razen kot je že mirella napisala…..takrat pa paše.:)))) Pa to seveda ni na forumu.:)

Zdaj pa že malo delaš iz muhe slona. Das leben geht weiter…

Ja, das ist wahr.:)))

New Report

Close