ZA KOZLAT
To pa je Jj vladavona. Namestnica varuhinje človekovih pravic ne ve nič o konvenciji o človekovih pravicah, ne ve kdaj je bila sprejeta slo ustava in seveda višek, sploh ne ve kdaj smo postali samostojni. In za take so nekateri nastavljali svojo glavo leta 91, kdo ve v keri luknji v argentini se je skrivala takrat ta pička.
Rupar je odstopil samo kot poslanec, NE pa kot župan. In takrat ko je odstopil, mu je pri kandidaturi za ponovno izvolitev za župana dobro kazalo, in tudi stranka ga je pri kandidaturi podprla. Janša ga je celo prišel podpret v Tržič se mi zdi.
Je pa pozabil prijavit nakup stanovanj, in še kaj bi se iz tega razvilo. (od kje mu denar in zakaj je prikrival?) Jurij pa je pa zapravil nekaj jurjev za privat pogovore na služben telefon. Težo teh dveh prekrškov ne moreš enačit. No Janša je celo priležnico (ki ni ne žana in nista v izvenzakonski skupnosti) peljal na izlet v Dubai in še kam na državne stroške. Gotovo nas je stalo neprimerno več, kot Jurijev telefon.
Jurijev sex in ruparjev sex o tem govorim. Oba sta to delala sam za enega veljajo takšna pravila za druzga pa takšna. Glede stanovanj Rupar ni storil nič kaznivega kar je nazadnje priznala tako spoštovana kosova komisija.Kar pa se tiče izvenzakonske skupnosti pa še nisem slišal da jo je treba prijaviti.
Jaz pa ne govorim o seksu, temveč o tem, da je Juri porabil nekaj tolarjev za telefon, Rupar pa pozabil prijavit stanovanja.
No Rupar marsikaj pozabi ali ne ve, tud višje sodišče ga je oprostilo tožbe, ko je z občinskim denarjem plačal zasebno tožbo, kao da ni vedel da ne sme.
Ni treba prijavit izvenzakonske zveze, se je pa treba prijavit v skupno bivališče.
Nisi me pozorno prebral.
Nista dva kar takoj v izvenzakonski zvezi, ko se dol data. Zato je potrebno dalj časa (2 leti) življenja v skupnem gospodinjstvu. No Janša pa še ni tolk časa z Urško. Urška še nima statusa Janezove žene ali izvenzakonske partnerice.[/quote]
Seveda si dal prednost zakonski zvezi. O Kučanovi Štefki in o njenem zapravljanju se ne govori.
Čim se poročiš (podpišeš) si tisti trenutek uradno v zakonski zvezi z vsemi pravicami. Mislim, natančno se ve kdaj začne teči taka zveza. Pri koruznikih imaš torej nekakšno preizkusno dobo, kot bi se šel nekam zaposliti. Morda veš, kdaj začne teči tisti 2 letni rok, kakšni pogoji morajo biti izpolnjeni?
Samo za tisto pa vseeno nimaš dokaza, da je bila Urška na državne stroške. Samo natolcevanja in čenče kot ponavadi.
Zagotovo bi bilo dobro, da bi se poročila, kot zgled.
Še enkrat glede stanovanja ni bilo nič narobe saj so umaknili vse obtožbe zoper njega, torej je nedolžen.
Glede tega kje je kdo prijavljen je pa njegova osebna stvar in se te nič ne tiče.glede na to , da jo je javno priznal in je ne skriva pa vsa stvar ni nič več problematična.Kje pa piše da mora biti premier poročen oz. da ne sme imeti punce.
Kaj so se pa potem šli okrog stanovanja? Je poslanec dolžan nakup nepremičnin prijavit protikorupcijski komisiji ali ne? Zakaj je že odstopil??? No ja, obveznost da prijaviš je samo za poslance, ko ni bil več poslanec teh obveznosti ni imel.
Seveda je osebna stvar kje si prijavljen, tud je osebna stvar, ali si poročen (ali v izvenzakonski zvezi) ali ne.
Ampak ne moreta pa partnerja v izvenzakonski zvezi stanovat na različnih naslovih. To ni združljivo.
Kar se mene tiče se mi zdi bolje, da ima premier punco, kot pa ne, bo manj s polnimi jajci nas jebal.