Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za lažje učenje in lažjo koncentracijo NOVO!!!

Za lažje učenje in lažjo koncentracijo NOVO!!!

Pred kakšnim tednom sem prišel do ene zanimive zadeve.

Ob delu se še izobražujem in včasih gradivo ne gre in ne gre, saj mi služba pobere nekaj energije.
Skratka, v roke mi je prišel zanimiv prašek, ki se da v 2 dl vode (najbolje), spije in glava je bolj mirna ter voljna sprejemati informacije. Pa kasneje je tudi “nekaj” za punco. 😉
Skratka, zadeva mi pomaga in jo dnevno zaužijem vsaj enkrat.
Izdelek vsebuje v sebi ogromno vitaminov, je celo pripomoček pri dieti, saj prepreči občutek lakote.

Če koga zanima, o katerem izdelku se gre, lahko mi piše na kristian.bozicnik@gmail.com in lahko pomagam ter povem nekaj več o tej zadevi.

ne seri

Preveč se ženeš. Hodiš v službo, študiraš, porihtaš žensko, pa še bel prašek bi ob vsem tem rad prodajal. Preveč se ženeš, boš videl, enkrat boš izgorel.

Zakaj?

Kar govorim, je res iz lastnih izkušenj. Verjetno ste že slišali za bHip BLUE

bHip

PRIMERU, KO RABŠ ENERGIJO, ŽIVCE,…. POMAGA EDINOLE TALE PRAH…..

Kaj pa čmo, življenje nas tako pelje.
Če hočeš kaj več od lajfa, se moraš potrudit.
Drugač pa nič ne prodajam, le pomoč prav pride takrat, ko jo res potrebuješ!

Obrazložitev: vse ugotovitve navedene na tej strani niso bile predmet vrednotenja s strani katerekoli uprave ali službe za prehrano in zdravila. Navedene sestavine niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenje ali preprečitvi katerekoli bolezni. Posvetujte se z usposobljenim zdravstevim delavcem preden konzumirate katerokoli sestavino v zdravstvene namene.

ne rabiš tega sranja, če imaš guarano ^^

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Res je. Guarana in zeleni čaj – špica!

Res je. Guarana in zeleni čaj – špica![/quote]

podpišem :))

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Vsaka takšna stvar ima tudi kontra efekte. Doping je doping.

Take sluzaste reklame imajo prej kontra efekt.

BTW, okrasne hostije ne gredo v promet?

Vse gre v promet. 😀
Hostije so moj hobi. Lahko se pohvalim, da je od mene šlo že več kot 100 hostij! 😀

Je pač tako; nekateri znajo samo jokat in stokat, drugi pa primemo življenje za roge in ga usmerjamo tja, kamor hočemo.

bHipovi izdelki ne povzročajo stranskih učinkov, niso doping.
Mar je Red Bull doping? Mar so cigareti doping?

Če mi kdo ne verjame, naj mi pusti naslov in mu pošljem bHip brezplačno!

Hodiš v službo, študiraš, porihtaš punco in še fušaš zraven! Vsaka čast! Nekateri samo službo ali samo faks ne uspejo podelat, ti pa kar vse naenkrat!

Mogoče sem pozabil omeniti, da imam otroka z prvo ženo in plačujem 150€ alimentacije, obenem pa podpiram svojo novo ljubezen, ki ima otroka. In so stroški, ki nas spremljajo.

Zato pa je vse to…
Pa je mogoče res, da izgorevam. Vendar imam sedaj veliko več energije kot prej. Veliko več volje, kot prej.

In za vzorec: delam v trgovini in sem ta teden popoldne. Zvečer sem prišel (okoli 21.) pregledal maile, sestavil in natisnil nekaj hostij ter jih zapakiral. Draga je spala, saj je bolana, a vseeno zjutraj šla v službo.
Pa sva skupaj ob 6. kavico spila, jaz peljal punčko v vrte, oddal na pošto, urco namenil zapiskom, sedaj sem malce na Netu (čet+pošta+bHip posel), potem naredim še kosilo, še pol urce zame in ob 12. v službo.

Tako je skomponiran moj današnji dan!

Hodiš v službo, študiraš, porihtaš punco in še fušaš zraven! Vsaka čast! Nekateri samo službo ali samo faks ne uspejo podelat, ti pa kar vse naenkrat![/quote]

Ja, očitno ta njegov prah deluje;))

Sem prej že napisal, da ga pošljem na svoje stroške GRATIS!!!

Samo tok napak kot jih imate na spletni strani, pa res redko vidiš. Od slovničnih do strokovnih.

Neprofesionalno.

Super zadeva!!!! Njihove izdelke pijemo vsi v družini. Z ljudmi z Mon-a pa se ne obremenjevat. Slovenci so itak do vsega kar ni na recept negativno nastrojeni. Bo treba izdelke v tujino spravit kjer so ljudje bolj voljni poslušat, če jim hočeš kaj povedat.
Iz kje pa si če smem vprašat?
Bhip pozdrav iz Kranja.

No, tole me pa vedno na rit vrže, da moški raje finančno podpirajo trenutno partnerko in njenega otroka kot lastnega. Upam, da bivša dovolj zasluži in je tvoj prispevek bolj za nadstandard.

PolonaRO

Sem iz Sevnice. Pred časom mi je Jurij iz vranskega predstavil RED.
Super stvarca, kot vse ostalo!
Me veseli in upam, da se vidimo 21 v Ljubljani!

Matkova

Tudi svojega otroka močno podpiram le, da je bivša zdej zelo jezna.
Če pač s partnerjem ne gre in ne gre, potegneš črto.
Pa ne me podcenjevat. Bivša pa je ravnateljica šole, za tvoj info.

Tako mlad pa tako brez energije, da moraš praške vase basat?
Namesto, da se bašeš s praški, raje športaj.
Jaz tudi študiram, hodim v službo, športam v povprečju 2 uri na dan in ne rabim nobenih praškov in kemije v sebi.
Tudi moj fant se ne futra s takimi bedarijami pa je poln energije.

Eni naredimo vse to kar ti pa zraven še študiramo. Namesto praškov.

New Report

Close