Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Ledenko

Za Ledenko

Ledenka, nobeden nima pojma od kje si. Zato le brez skrbi, podatkov nisi dalo nobenih in tiste, ki so jih dali uporabniki, naj kar takoj povem, da so napačni :-)) Kako je lepo gledati, ljudi, ki bi radi videli vse drugo kot bistvo .-))

NAj pa ti še jaz odgovorim, moj odgovor bo v veliki večini drugačen od ostalih. Ali pa tudi ne.

Ena je napisala:
Če je poročen, je to že prvi stop znak. Če je petnajt let starejši, drugi. Če dela v istem podjetju, tretji. Če je pa povrh še direktor, pa je to zid.:-))))

JAz bom rekel takole:

Ssamo v enem delu se mu izogni, če je poročen.

V vseh ostalih razlogih,pa ni nobenega razloga, da bi se mu izognila. Pa kaj če je direktor? Pa kaj če je starejši? Pa kaj če dela v istem podjetju?

če ti je všeč, če si ti njemu, če bi rad kaj več, pa četudi bi rad samo avanturo, zakaj pa ne. Kaj je služba in dober položaj res več vreden kot tvoje življenje, tvoji občutki, službo lahklo očitno s svojo sposobnostjo vedno dobiš. Čepa imaš pol leta lepega in srečnega življenja pa je tudi prav.

veš kaj se boš najbolj sekirala na smrtni postelji? Za tisko kar nisi stroila in ne zaradi tistega kar si. Ti kar poslušaj svoje srce.

Službeno greš lahko vedno na kosilo. Izogni se mu lepo politično samo v primeru, da je poročen, ali pa da je v vezi z nekom.

čepa je samski in svoboden, pa ni nobenih zadržkov, če si tudi ti, da ne bi mogla pristati kdaj skupaj, pa četudi samo občasno. če je občasno samo nikar ne pričakuj preveč, da ne boš razočarana. Čer tebi in njemu paše samo občasno, zakaj pa ne.Če tebi in njemu paše kaj bolj resnega zakaj pa ne.

Bodi in ostani zvesta sebi in svojim občutkom. Vsaostala materialnost je popolnoma brezvezna in očitujoča.
Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož piše:

Zakaj si pa zbrisal post, če so podatki napačni? Ma kurc, to so sama dvojna merila! Sploh ni več zabavno!

ni meril, v kolikor gre za “osebno škodo” in prav je, da je izbrisano.
ti si pa “tvoj kurc” nekam vtakni.

No, no to je pa že agresija!
Zahtevam, da se zbriše zadnji NORton, ker je to osebni napad name!

Primož,
najlepša hvala.
Ledenka

Če me avtor prosi in razloži situacijo preko maila, ne razumem zakaj si ti užaljen, če sem to naredil. Zakaj dvojna merila. To je bila prošnja avtorja. Dajte prej malo razmisliti, predno kaj rečete.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close