Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za lepši dan

Za lepši dan

No, pa čeprav je že skoraj mimo…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kaj vam je danes kletkino piČkovje?
A vas vse luna matra?
;-)))

Ne, sitnobe, ki jih danes ne manjka… :((

Ampak kaj takega pa malo polepša dan.. no, vsaj meni.

P.S.: Danes sem iz jeze šla direktno pod kosilnico. Če me spomin več ne vara, imam zdaj nekje dobro polovico tega na glavi, kar premoreš ti 😉 :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A po vertikali al po horizontali?
;-))

S tlorisa gledano. Tako da samo še enih par blond kocin gor štrli :))).

a si jih preštela preživele?
,-)

Tam ene približno 54228793142 jih je ostalo. Plus-minus dva – to šteje kot napaka štetja ;).

Slaba kosilnica.

Hmmm… Saj ne gre za pipalnico. So pa v povprečju ene 3 cm dolgi :))).

Lepo!
Imeti nekoga, ob katerem se žalost, bolečina, skrb- razpolovi in sreča, veselje podvoji!
Kaj ni to nekaj najlepšega?

strnišče!

New Report

Close