Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu za lepši vikend

za lepši vikend

Sama sva. Prekipevajoča od življenske energije in polna pričakovan. Vznemirjena in napeta.

Gledaš me. Tvoj občudojoč pogled me spravlja v zadrego. Čutim, kako me obliva rdečica. Približuješ se.

Dotakneva se. Počasi razkrivaš tančice mojih skrivnosti. Vzameš me. Zdaj sva združena v enem.

še 6 ur….

Bi šla lahko malo bolj v podrobnosti recimo od dotika, do vzeti, združiti, ratati eno se zgodi marsikaj, daj no, saj znaš, naj te malo beremo…;)) za lepši vikend kot si dejala že sama!

do? Česa draga?

:-)))))

Aha, se gremo haiku?

Boš zvedel čez 10 let….

Aha, takrat ko boš v tistih norih letih in ko si boš zaželela tistega pravega in divjega seksa, takrat ko boš na novo odkrila svoje telo…

Ne takrat bom odkrila le to, da bi lahko imela dva ail več ostala sem pa pri enem…..

In se zaradi tega neizmerno kesala….

Sama sva. V sobi je slišati samo nežno glasbo in obsvetljuje jo samo soj čajnih svečk. Približaš se mi. Nežno me poljubiš na vrat. Veš da je to moja šibka točka in veš da se ti bom predala z vso dušo in telesom. Z ustnicami ljubkuješ moj vrat in počasi se premakneš do ušesa. Nezno grizljaš mojo ušesno mečico in čutim kako imam mehka kolena. Predajam se ti. Pospešim dihanje in te z rokami primem za tvojo napeto ritko. Potegnem te k sebi in začutim tvojega korenjaka. prebuja se. Prebuja pa se tudi moja mucica. Pogreša te. Pogreša tvojega korenjaka, tvoje prstke in tvoj jeziček. Vendar se ne pustiš motiti. Z dlanmi objameš moje vzburjene prsi in prstki se začnejo nežno igrati z bradavičkami. Hmmmmm …..

hahahahahahahahahahahaha!

(o p***a!)

Tako, kot ti

No, pa dajmo….

Zmečkane hlače.
Moja šminka na tebi
riše ustnice.

No no, saj ni tako hudo…..

Sej ni hudo. 😉 Ful sem se nasmejal!

(tista “o p***a!” – veš, da moram dodat še eno moško) 😉

sem vedela, da znaš;))…

Mater moram ti priznat: veš res vse!!! Kakšna pa si pri seksu? To me daleč najbolj zanima

Ne, še huje je

kaj se ti smeješ…

Veselim se srečanja s tabo, pa tudi če kar na stopnicah!

bi obujala mladost na stopnicah..aaaaaaa..si kdaj na stopnicah???

Nisem siguren, zdi se mi da le enkrat in to še na zunanjih! Tako na brzake, kot najstnik

Hehe, lahko pa bi enega spesnil….
Sistem je 5-7-5 (prvi verz 5 zlogov, drugi 7, tretji pa spet 5)
Da ne bomo samo seksali, no, da se še malo pesniško izkažemo!

E, daj, pobrskaj po svojih talentih… pa ni vrag, da ga ne najdeš!

New Report

Close