ZA LISJAKA……
Živjo lisjak !
Ker si lepo odgovoril, vendar se tema ” gor jemanje ” prepočasi odpira, ti bom odgovorila tukaj. Čeprav nisem imela več namena diskutirat okrog tega. Pa vendar dopuščam možnost, da le nisi bil ” zloben “…..
Hja, se lepo sliši tale Haselein, zdaj vem kaj pomeni…..hvala !
Na ostalo pa ti ne vem kaj reči, saj ti pravim, da so mi nick izbrali moji prijatelji tukaj in res nima nobene veze z mojim izgledom.
Nekaj je res, morda je človek sam sebi glede svoje zunanjosti res slab sodnik, ali pa tudi ne….
In ker sva nekje v sredini končala z temo o najinem prijateljstvu, ti tu podajam šapko v znak tega najinega prijateljstva, čeprav sem še zelo skeptična do tebe, kdo pač si, no pa bomo videli……
Pravzaprav se mi dopade tvoj miren način komuniciranja, kljub temu, da si me razjezil…pa si potem popravil :)))))
lepo se imej
zajček
aha .. bom vse luknice pri kouterčku zakrila .. no mogoč eno pustim .. za kak nenapovedan obisk :)))) .. ampak želje bojo pa vse ostale .. pri meni 🙂
uh .. komaj že čakam jutri … sončeeeeeeeeek 🙂
B. ima fuuuuuuul rada sončka 🙂 .. no sej proti dežnim kapljam tudi nimam nič, sploh takole zvečer .. grem na podstreho in poslušam .. tok tok tok :)) kako nabija po ceglu :))) … samo imam pa sončka velik rajši 🙂