Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za lulilu

Za lulilu

Poglej elektronsko pošto in me pokliči na telefon.

Res je, ustno sporočilo je najboljše!

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Drage forumovke,

hvala vsem, ki ste se odzvale na debato z gornjim naslovom, ki je zaradi boleče resnice na temo oglaševalskega mišmašenja danes zjutraj že “izpuhtela” s tega foruma….Tiste, ki ste sodelovale, boste že vedele, zakaj…

Ko mački na rep stopiš, pa zamijavka….tudi dober star pregovor.

Sicer pa-dragi g. Primož & Co.-vi kar brišite sporočila! “Ustno izročilo” je še zmeraj najboljše in najhitrejše sredstvo komunikacije! In brez skrbi-zelo zelo hitro deluje!!!

pozdrav vsem,
lulilu

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Pozdravljeni, Primož!

Zapisano je bilo “ustno izročilo”, ne sporočilo. Ustno izročilo v slovenščini pomeni “iz roda v rod”, kar pa v gornjem primeru v prenešenem pomenu pomeni prenos takšnih in drugačnih informacij od ust do ust..

Jaz sem z vami komunicirala v 2.os.mn., torej “vi” in ne na “ti”-ukazov pa ne izpoljnjujem. Nisem “bitch”…….Ali pa- za vas….

Pa tudi prosim ne mislite, kakšna orgazmična osebna satisfakcija je ta debata bila zame…. Nikakor ne! Imam v žiljenju mnogo bolj pomembne in sproščujoče vloge in naloge….It just to play fair play, my dear friend!

Lep dan in miren spanec,

lulilu

Lulilu,

sem spremljala debato in se nisem oglašala, zdaj pa vidim, da si BOLNA!

Lep pozdrav!

Ja, res…

Joj, joj-nika, Šeryl, Katy…pa saj nisem po juhici priplavala, nekar Computer knowledge-a pa še imam….ta imena se sploh prvič pojavljajo na forumu….če daš na iskanje, se ta imena sploh ne pojavijo drugje, kot pri tem message-u. Očitno je, da ste vse iz “baze” med.over.net.

NO, PA POZABTE NA VSE SKUPAJ….PRIMOŽ, TUDI VI….ker,

PAMETNEJŠI ODNEHA…..

Zbogom!!!

lulilu

JOJ HUDO!!!

Lulilu, pa saj ti Primož noče nič, če te pozove na en pogovor. In ne vem, od kdaj naj bi bili foerumovci občutljivi na tikanje??!! Samo kot primer naj povem, da eden najbolj ubranih forumov je Prehrana, kjer potekajo pogovori medtako različno starostno skupino, da je prav zabavno. Od deklic, ki se poizkušajo v kuhanju, do gospodinj, ki imajo že kar nekaj let preživetih v pokoju. IN VSE SE TIKAMO, ker tudi drugod velja nenapisano pravilo, da se na forumih tika.

Nisem pristaš prikritega oglaševanja, ki pa ga zaznam že zaradi poklica, toda po mojem so tu stvari jasne. Če je forum v sodelovanju z neko firmo, potem ni dileme, katere stvari imajo prednost. To pove zdrava pamet in tako se v teh poslih pač obnaša. Za primer naj povem, da tudi moj sponzor (ne bom podrobno), je deležen pač malce več pozornosti. Če je moj sponzor na primer vulkanizer, bom rekla, da naj se oglasijo pri njem, ali ni to logično? Če pa govorimo o gumah na splošno. pa lahko rečem, da so takšne in takpšne pač dobre…Tudi omenjanje znamk je bolj tanek led. Po pravilih, naj bi jih ne omenjali, brez plačila reklame. Če torej omenim montovke, sem naredila nehote reklamo za firtmo Mont! Torej bi morala paziti in strogo govoriti o puhovkah…
Ampak še nikoli nisem doživela kakšnega nesporazuma glede tega, pa je moje delo en sam marketing in oglaševanje.

Tako, pa sem povedala, ker ne morem več brzdati jezika!

In še Primožu:
Škoda, da je treba odgovarjati in se zagovarjati za stvari, ki so logične in še posebej, kadar je nekaj v tvoji lasti, hkrati pa dovoliš uporabe svoje lastnine ostalim! Pogumno naprej!

TamaraMr

he he, jaz sem kar precej na forumu, ceprav najvec na starsi starsem. In moj nick je nikanze. Zdaj pa nisem bila prijavljena in sem samo nika (tako mi je ime). In ne, nisem z med.over.net-ove baze… Pa se vseeno mislim, da nisi cisto pri sebi!

Zdaj pa se spravi name, ce zelis. Imam ocitno trsjo kozo kot ti. Sploh za take malenkosti. In ja, jaz spim mirno. Ti ocitno ne…

Lep dan tudi tebi!

nika alias nikanze

…uhhhhhhhh, nevihta prihaja..-)))))

En star pregovor pravi: lepa beseda lepo mesto najde……. pa še nekaj, a se ne tukaj pogovarjamo, izmenjavamo mnenja, ker za ostalo pa je mesto nekje drugje, sam ne tukaj..

Lep dan, sonček sije, narava vabi..-))

nerodna!

Nevihta po mojem ne prihaja…temu bi lahko rekli tudi odpiranje oči. Jaz dodajam, da je to umestno le, če ima smisel, če ga ni, pa pustiti stvari pri miru.

Ja, dajmo kakšen komentar o sinočnjem seksu, pa ja saj res, pri nas smo dobili Venero shop, pa o tem kako kršimo večno dieto, pa o…uh, teme se kar same ponujajo. Take – taprave!

sam ne o dieti pred prazniki….z njo se bom intenzivno bavila v januarju.

mlask po hrani….njamiiiiii, njamiiiiii, danes delam jurčkovo omakco in prosim da mi zaželite “dober tek”…-)))) he he

Mene pa to malo spominja na osebo, ki je na srečo vsaj par dni že ni.

Sploh ne štekam, kaj je bilo tako narobe. Da je potrebno toliko besed.

Forumov je veliko in izbira je čisto svobodna.

Primož, ne strinjam se vedno s tabo, pa kljub temu občudujem tvojo zagnanost. Namen je dober. In to je važno.

Le tako naprej in veliko uspeha tudi v naslednjem letu.

Srečno, S.

Ne vem, zakaj omenjaš v na novo odprti temi tudi mene. (Sem pa počaščena, da si se me zapomnila. :o)) Nazadnje sem se ti javila včeraj dopoldne (natančneje – bilo je ob 11.48) in ti pojasnila, da sem Sheryl (registrirana pod tem imenom), drugače pa uporabljam tudi nick Šeril, če se mi ne da prijavljati.

Sicer sem ti svoje mnenje o tistem problemu z Alenko že povedala in sem mislila, da je zadeva že ad acta, pa vendar še vedno drezaš v osje gnezdo. Praviš, da pametnejši odneha, pa vseeno si šla, tako rečeno, še tretjič “odpirat” temo in pogrevati že skoraj ohlajene zadeve.

Glede na to da te je Primož pozval, da ga kontaktiraj po mejlu, bi bilo tudi od tebe fer, da ne bi o tem(!) (lahko pa nam napišeš kaj drugega :o) ) pisarila tukaj, pač pa nadalje korespondirala direktno s Primožem.

Res pa ne razumem, kaj imajo veze naši vzdevki in naše pisanje. :o)

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

A je katera tako dobra in mi pove, za kaj se gre! Nisem radovedna, samo tule gor je toliko sovraštva.

Problem je Zakon o medijih:

130. člen

(1) Z denarno kaznijo najmanj 2.500.000 tolarjev se kaznuje za prekršek pravna oseba:
– če oglaševalske vsebine v njegovem programu niso povsem jasno prepoznavne in posebej ločene od drugih programskih vsebin medija (tretji odstavek 46. člena), ali če neodplačno objavljeni oglasi niso posebej označeni kot taki (četrti odstavek 46. člena);
– če prikrito oglašuje (prvi odstavek 47. člena), ali če uporablja tehnične postopke, ki bralcem, poslušalcem oziroma gledalcem ne omogočajo zavestnega zaznavanja oglaševanih vsebin (drugi odstavek 47. člena);
……

pri čemer so mediji:

2. člen

(1) Mediji po tem zakonu so časopisi in revije, radijski in televizijski programi, elektronske publikacije, teletekst ter druge oblike dnevnega ali periodičnega objavljanja uredniško oblikovanih programskih vsebin s prenosom zapisa, glasu, zvoka ali slike, na način, ki je dostopen javnosti.

ter

115. člen

(1) Elektronske publikacije so mediji, s katerimi fizične ali pravne osebe razširjajo programske vsebine prek računalniških povezav tako, da so dostopne širši javnosti, ne glede na njihov obseg.

Pomembno je še:

108. člen

Upravni in inšpekcijski nadzor nad izvajanjem tega zakona izvaja ministrstvo, pristojno za kulturo.

Za več informacij:

Oddelek za medije in avdiovizualno kulturo
Vodja sektorja: dr. Sašo Gazdič, tel. 369 5855, e pošta [email protected]

Pozdrav,

Pravnik

Morda je pa Lulilu frizerka iz Maribora?

jelka,

pa saj ti je lulilu že na to odgovorila v prejšnjih sporočilih, ki so bila zbrisana. Ne pogrevaj in drezaj več….Zadeva je dobila čisto druge razsežnosti, kot je bila mišljena na začetku. To pa ni fer ne do lulilu, ne do Primoža, ne do vseh ostalih….Zdaj so se vsi usmerl v oglaševanje…Raje kaj drugega, prosim!!

Primož, predlagam, uporabo tipke DELETE…

Lepe misli na bližnje praznike,

mojcal

Ok! Zdej pa nečesa ne štekam: lulilu ni nikoli omenjala imena frizerskega salona po imenu. Tudi njen prispevek je bil nato objavljen – kot njena izkušnja in ne kot reklama. Če sem prav razumela, se je ona jezila le zato, ker je že a priori mislila, da ni objavljen, ker naj bi bila reklama, vendar ni bil objavljen toliko časa, ker pač Alenka nekaj časa ni nič objavljala na svojem forumu. Kako, za vraga, je pa sedaj kar naenkrat njen prispevek tretiran kot reklama in se oglaša še celo en Pravnik …, njen post pa je zbrisan tudi na Nega las … ???

ma to se tako ve, da na podaljševanje las ljudje hodijo (se vozijo) v MB, ker je tam za par 10.000 sit ceneje. Evo. Konec debate. S tem sem oglaševala “toto naše lepo mesto in bom “izbrisana””.

danes sem kar za hece, zato mi naj nihče ne zameri, ker je petek… Za vse prepire mi je tudi ravno vse do Sutjeske, ker če se hočem pričkat mam mož
a ( :-), 🙂 )

Šeril,

koliko sem jaz razbrala iz postov na Negi las (mislim, da je pod Toncka, lasni vložki) je šlo samo zaradi tega, ker ji frizerka očita,češ da si sama dela neko reklamo, pa ker je res trajalo nekaj dni, da premislna, če bi dala gor na forum, čeprav je vmes že odgovarjala na vprašanja…Pol je pa lulilu mal zgubila živce, ker si jo je frizerka mal prvoščla v naslednjih postih sebi v prid, kar se meni tud ne zdi fer, da lohk ena frizerka tako komunicira,.ma, ne vem no. Pol je pa kr naenkrat nekdo prjavu neko oglaševanje. Ma, saj- pametni odnehajo, a ne? Pustmo mirne živce vsem!

Ela, maš prav-petek je takooooo lep dan!

čao,

mojcal

Aha, vidim, da so posti še zmeraj tam, kjer so bili (zgrešila temo)! No, če ne drugega, sedaj vsi vemo, da je tam v MB ena frizerka, ki podaljšuje lase! :o)

jaz pa zelim lulilu veliko poslovnega uspeha v letu 2004 in naprej. Pa kar oglasuj naprej povsod, kjer se le da.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close