Za Marijo in Zajčka
A veš, prjatu štromsi (hm, kako ljubko te imenuje naša severnjakinja … štromsi, ob čemer človeka lahko, ampak ga ne … strese !!!), ja, a veš, koliko regrata sem pripeljala na dostavno mesto glavnega mesta naše ljube domovine? Lahko bi šla na tržnico z njim… pa se ti zgodi,da smo zajčka komajda, ampak res komajda prepričali, da je en škrtoc samo zate!!! Mislim, da je res s težkim srcem šel od nje, ostale smo bile pa vsega ostalega dobrega tako prena….rte, da ne rečem še kaj, da se z regratom že nismo mogle več basati. Ampak … hi, hi, hi, hi (zdej bo eden spet ponoru …………..!!!!!!), smo pa se posvetile paniranim piščančjim perutkam, pa …. pa….pa … in najkvalitetnejši pijači tega sveta. In bile smo v …. nebeseih, resno, prav v nebesa smo pokukale, so odprli vrata, pravzaprav ne odprli, le odškrnili, tolk, da smo glavo noter pomolile, pa smo se spet na zemljo vrnile. Bilo je lepo, res lepo … oh, da bi še kdaj … ne kdaj, da bi kmalu spet tako bilo ……. !!!!!!!!!!!!
Zelo lepo je bilo , samo saj bo še tako.
( javno pa priznavam , da sem svojo vrečko regrata že pojedla . Potem sem gledala Sebijevo , sam bog je priča zajčkova kako težko sem se odločila in ga dala….dokaz…res moram met rada tega fanta.
Že tam mi je mariči tko lepo govorila okoli tega regrata , pa sem potem vsake toliko časa rekla….dam mu ga ne dam mu ga…dam..ne dam..
Ja punčke lepo je bilo , pa saj nam je vedno!!!!!!!
Hvala vsaki posebej za VSE :))))))
tebi Mariči pa tko al tko še svoje povem:))
V nekem trenutku je bilo rečeno: “A dovol’š ??” In človek hudo presenečeno obstane, ko ne ve, ali leti nanj ali se želi s tem kaj posebnega povedati. In obstane še bolj, ko sliši besede, ki jih malokrat sliši. Zdaj pa pravim jaz tebi: “Ej, frikica na baterije, a dovol’š, da ti povem, da nehi !!! Tko! Zdaj pa konec, regrat pa ziher še bo… kar po pošti !!!, saj pride v enem dnevu od tu do tja !”
Brez vrašanj, brez nepotrebnega strahu, brez vsega …
Tebi dovolim vse !!
Hvala za vse !
Ponižno pa ja , če le bo bi še prosim regrat . Zakaj ?
1. ker je tvoj
2. ker je spucan :))) pa sem imela tak občutek , da nekdo ki me ima rad je nekaj naredil za mene in namesto mene , ne vem če kdo to razume , je pa dejstvo , da se je zajček počutil kot kralj.
3. ker ni isto če ga nabereš sam , sploh če ga nabere človek kot si ti…ma jest mam do tebe en poseben občutek pa zato je vse povezano s teboj , meni LJUBO.
glede zadnjega …
niti ne vem kaj naj rečem , vem samo kaj čutim , prvič v življenju povsem srčno in ne da se povedat , res ne , ker besed ni veš …so čustva.
Hvala !
objem in poljubček močan