Za Matejo, ki je bila pri Dr. Glumičiću
Mateja, ki si pisala o povečanju prsi na tem forumu enkrat v mesecu juliju!
Če še prebiraš tale forum, se oglasi prosim. Tudi jaz sem si dala povečati prsi pri dr. Glumičiću, pa me kar nekaj stvari bega … Sem teden dni po operaciji.
Ne bom kaj več pisala… da ne bi brezveze tratila prostora :))
Res bom vesela, če se boš oglasila.
P.S. tudi druge, ki ste šle čez to, ste vabljene da se oglasite. Močno me namreč moti, da nikjer ne najdem slovenskega foruma o tej zadevi. Ameriški so zelo zanimivi, pa vendar…
Kiki,
jao….cel post sem mela ze napisan, ko je brez opozorila crknla baterija na lap topu…tko da bom zdele bolj po spominu pisala …
Mah, sej mogoče sem jst preveč “obremenjena” s svojima novima znankama, ampak … glej, rečeno mi je bilo, da se lahko zgodi, da bom lahko otipala rob vsadka, ker sem tako suha. Ampak jaz ob strani dojke zatipam kot nek strdek, velikosti fizola. Ni da bi ga otipala tako, da bi dojko stisnila, ampak ga zacutim pod prstom kot izboklino. V ogledalu se tega ne vidi, tudi moz pravi, da ga ne vidi…mene pa moti. Verjetno razumes…ce se odlocis za tak poseg, potem pricakujes, da bo “to, to” ne?
Potem me zanimajo sivi. Rekli so mi, da jih bom imela 10 do 12 dni. Ko sem danes klicala, da bi jutri prisla pobrat ven sive (danes je 10 dni po operaciji), pa mi je rekla, da mi itak ne bodo mogli se vseh ven pobrat in da so sivi obicajno noter 14 dni. B? Kdo je zdej tuki …?
Prejsni cetrtek sem dobila vrocino, ki je padla sele v soboto? Se je tudi tebi to zgodilo? Kdaj lahko reces, da sta se ti dojki cisto omehcali (po kolikem casu)?
Ok, bom rajs nehala zaenkrat, ze tko se bo sigurno oglasu ksn “pameten”, ki bo imel povedat kaj pametnega o nas zenkah… 🙂
Kar se pa forumov tice, je pa tkole:
Meni je tale recimo zelo ljub. Zenske so izredno pozitivno nastrojene, iz vseh drzav US, tudi iz Britanije se kaksna najde. Naslov je: http://www.breastimplants411.com/discussion_forum.htm
Potem je pa tuki se en bolj kompleksen, se moras pa prej registrirat: http://www.allaboutplasticsurgery.com/myforums/start/login.php?webtag=baforum
Tu je veliko razlicnih forumov, vsaka skupina ima svojega, skoraj… od tistega, ko se zenske sele odlocajo za BA (sorry, tok sem not padla tam, da vcasih tezko na hitro najdem slov. termin), potem je forum o prvih post-operacijskih dneh, pa posebej o velikosti vsadka, vrsti, mestu vstavljanja…pa posebej o sportu z vsadki ipd…res se ti splaca registrirat, se je for free, minutko rabis, da se pofockas.
Verjetno ti bo vsec. Prosim javi se še kaj.
Ajda, mene je stalo 2500 EUR. Potem moras pa racunat se s tem, da moras vsaj en dan ostat v Zagrebu, ce bi prislo do kaksnih komplikacij. Lahko ti uredijo penzion pri eni gospe. Na dan te stane to še 40 EUR. V tej ceni je zajtrk, kosilo, večerja in soba, jasno.
Na posvetu sem bila tudi pri dr. Čoklovi. Pri njej stane poseg 550.000 SIT.
LP
Saj ni bil samo on v planu. Najprej sem šla k dr. Čoklovi na razgovor, potem še k njemu. V planu sem imela tudi KC, pa je bil potem kar nekako postavljen na stranski tir. Verjetno zato, ker nisem vedela, kje naj pri njih začnem, ko so pa tako veliki.
Skratka … dr. Čoklova me nekako ni pritegnila…nekaj mi ni enostavno ni potegnilo. Verjetno njen odnos na razgovoru. Na vsa vprašanja je sicer korektno in odkrito odgovorila, vendar pa sem imela vseskozi občutek, kot da ji je odveč odgovarjat … vsaj tak vtis je dajala. Ne bi ji delala krivice, mogoče pa je imela ravno tisti dan “polno glavo”, kar se zgodi vsakemu, pa je zato tako delovala. Ne vem.
lp
Kiki,
meni operacije sploh ni odsvetovala. Bila sem pravi šolski primer, primeren za operacijo. Po dveh nosečnostih in dojenju sta mi ostali samo “dve prazni vrečki”. Pred operacijo sem imela 80 AA, sedaj imam 80B – zanekrat lahko nosim samo športni nederček brez kosti. Sem pa poizkusila tudi enega podloženega (nisem mogla da ne bi :)), tisti pa mora obvezno imeti C košaro. Torej bi rekla, da sem B/C?
Kaj pa ti? Nisi mi odgovorila na nobeno vprašanje…..
ja tudi jaz sem imela navale vročine,meni so se pa dojki omehčali čez pol leta cca.In zdaj je vse ok.tako da brez straha!!!!!!!!!!!Šive pa so meni pobrali čez 15 dni,mislim,pa da mi niso rekli da mi jih bodo čez 10-12,kot tebi(mislim zdaj se tega ne spomnem več točno)Mogoče si ti slabo razumela.in nič se ne sekiraj bo vse ok,bolj kot se boš s tem obremenjevala več problemov boš našla.
LP!