Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za MatejoT

za MatejoT

Zdravo,
v enem postu sem zasledila, da si pisala, da ste bili že velikokrat na Korčuli. A vedno na istem kraju? Ali se selite? Mi iščemo kak apartma, sicer razmišljamo tudi o šotoru…
In definitivno gremo letos na Korčulo. Dopust imamo od 1. do 20.7. in nekje takrat bi rada kaj rezervirala.
Katero pot pa izberete? Kje greste na trajekt?

Uf, sem te napadla s vprašanji. Upam, da najdeš čas za odgovor.

lpT

Na trajekt gremo v Drvenik-je bližje do Korčule in dosti ceneje kot iz Splita.Hodimo v Vrbovico Kemp-vedno na isti konec.Gremo pa na AC Zagreb Split in potem proti Makarski..Kar vprašaj še kaj ,ampak ti bom jutri odgovorila,ker zdajle mi bo možiček zasedel pc,ker ravno prihaja iz službe!!

Zame je Korčula zakon!!ampak ne povsod tam kjer smo mi mi je naj naj,zato ker je kamp čisto ob morju in nam ni treba hoditi na plažo in trogati miljon stvari s seboj,ampak sedim pred šotorom v senčki in opazujem otroke …..Kadar mi zapaše grem malo zaplavat…

O, super, hvala.
Zanima me še, kako dolgo običajno čakate na trajekt v Drveniku? Tam gredo bolj poredko, a ne?

Kje je Vrbovica, gledate proti celini ali na odprto morje? Koliko je do najblizje trgovine? Kamp je verjetno majhen, a ne?

Ko bozs utegnila, te prosim še za te odgovore. Aja, greste tudi letos in kdaj?

lpT

joj to pa je malo zoprno ,mi pridemo tja okoli 2-3 ponoči,prvi gre od pol osmih,ampak če prideš tja ob 5 zjutraj ne prideš na prvi trajekt ,drugi pa gre šele ob 1,30,in še naslednji od 5 pop.
Ampak nam ni problem počakat -se ponavadi malo sprehodimo po plaži,pijemo kavi ,malo dremamo…
Iz Lj,odrinemo okoli 7-8 zvečer,ti povem da prav uživamo,čeprav je dooolga pot,ampak smo se že toliko navadili da ni problema!!
Ja tudi letos gremo v kamp Vrbovica,ki je 6 km oddaljen od mesta Korčule.Res je prekrasno,ker je morje zelo čisto in kamp je čisto ob morju ,da ni treba skoz za otroki letat.
Plovni red ti pošiljam

Aja Vrbovica gleda na Pelješac,do trgovine je 5 min.peš,v Korčulo kjer pa je supermarket pa hodimo po večjih nakupih.
je pa res zelo lepo in nikoli ni gužve.Ja kamp je mahen za okoli 50 -60 šotorov,lastnica pa je stara toliko kot jat ,je zelo prijazna in tam smo že kar domači.

Hvala za odgovore. Upam, da se srecava na Korculi 🙂

New Report

Close