ZA Melito in vse njene njegove nicke
Siol je dobil obvestilo o zlorabi našega sistema. Vsekakor prosim, če mi pišete na mail, v nasprotnem primeru bomo dosegli blokado vašega dostopa in brez skrbi izvedeli tudi kdo se skriva za tako neslanimi šalami.
Malo povprašajte odvetnike kaj pomeni tovrstno pisanje, kot ste ga sprožili vi.
primož
MIslim,d a tega podtka vi ne boste prejeli, zagotovo pa ga bom jaz.
primož
V isti temi si pisala pod različnimi nicki in sama sebi odgovarjala.
primož
Prjatu, poglej na koledar, ti bo več tega jasno.
S čim se ti dajo bavit, mislim….čeprav ti dam prav, pomlad je, smetje mora od bajte.
ŠE nekaj, se opravičujem, nejkdo drug se je priljavil kot Melita* in pisal, seveda še poddrugimi nicki, pravzaprav je SIOL-u romal njegov IP z obrazložitvijo.
če pa je zgodba resnična, potem je še nekdo naredil napako in se sprenenevadal z resnično zgodbo, seveda zavajl ljudi.
primož
Zgdba je samo skrita, če bo terba jo bomo še objavili. Zgodba je res kruta in če je resnična, te ne mislim otoževati ker nisi nič naredila, verjamem,d a si v tistem trenutku šokiran, ampak jaz bi nalomil mamo, pa še njenega ljubimca. otroka pa dal eni normalni družini, kolikor se pač da ji še pomagati, ker to je čista zloraba otroka s strani staršev.
Primož
ZA takšne temem me je dobro obvestiti malo prej in se preveri resničnost. Hočem povedati, da je še nekdo drug pisal pod imenom Melita* in rekel, da je zgodba izmišljena, s tem pa povzročil zgražanje in obtoževanje. To pa pomeni, da niso več zgodbe jemali resno, kar pomeni načtrno zavajanje ljudi, ki bi lahko kaj pametnega povedali ali pomagali.
To je ravno tako zavajanje in podajanja krivih informacij. Če pa dobim podatke, se bo pa jasno vedelo kdo je to bil, ali je to res ena in ista oseba. Ker v tem kratkem času nisem uspel še izložčiti vseh ostalih računalniških podatkov, ki bi izločili ali gre za isto osebo ali ne. to pride na vrsto jutri, ko se obdelajo podatki.
primož
Primož, bi lahko napisal pod katerimi nicki je ena in ista oseba pisala v postu, ki sem ga objavila?
Poglejte, žur se je dogajal iz sobote na nedeljo, v nedeljo sem bolj počivala, šele včeraj sem začela razmišljati o vsej tej zadevi in vedno manj mi je bilo jasno. Včeraj ponoči oz. danes zjutraj sem napisala post, pa se je usul plaz zmerjanj name, čes da sem kriva enako kot mati, ker nisem nič storila. Res me je prizadelo, še toliko bolj, ker sem punčki skušala pomagati oz. sem skrbela zanjo, ko je šla mati stran.
Me pa zanima, kaj bo v resnici naredil CSD? Saj še ko imajo dokaze, da kdo trpinči otroke, na naredijo nič. Za eno anonimno prijavo pa po mojem se ne bodo niti ukvarjali…
Ali naj jo raje prijavim na ?
?*
če se morda bojiš, da si to ti, ptoem mi raje hitro piši na mail in se pogovorimo. ker pri takšnih temah, ko se gre za zlorabo otroka pa priznam meni odnese pokrov.
Namesto, da bi pomagali, se delamo norca. Ker tvoj IP je tudi iz tega šopa IP-jev ponudnika.
primož