ZA Melito in vse njene njegove nicke
Napisal sem ti že v mail, ste pripravljeni potrditi zgodbo?
primož
Nič ne zastopim. Po eni strani praviš, da si ugotovil ip in ga poslal siolu. Potem si ugotovil, da je pisal še nekdo pod različnimi nicki. Zdaj pa praviš, da ne veš pod katerimi nicki, da boš to vedel jutri. Ja kako hudiča potem, a veš ali ne veš?
ps: upam da jaz ne spadam v tisti šopek ponudnikov, ker sploh nisem odgovarjala v tisti temi
Tole je pa osnovno sporočilo.
primož
Prejšnjo soboto sem šla s prijateljem žurat v eno kočo. Bilo nas je okoli 15, jaz sem bila najmlajša (24), najstarejši jih je imel 49. Vse je bilo lepo in prav, dokler se ni na žurki prikazala mama s svojo hčerko, ki ima 8 let (mama jih ima približno 40). Te ženske do takrat nisem poznala, tako kot nisem poznala ostalih 12. Kar naenkrat ta ženska izgine, hčerko je pustila kar tam z nami, ura je bila okoli 19h. Ko sem vprašala, kam je šla, je hčerka povedala, da je šla mamica se pogovorit z njenim novim fantom, ker imata probleme.
Mi smo se ravno odpravljali ven na večerjo, tako da smo vzeli to punčko s sabo, saj nismo vedeli, kdaj se bo mati vrnila. Pustila sem ji listek na mizi za vsak slučaj, da ne bi bilo panike za brez veze (čeprav tudi pustiti hčerko s tujici… no, ta ženska je poznala na videz tri ljudi z žurke). Ko smo se vrnili v kočo, sem bila prepričana, da bo mama te punčke čakala tam, pa je še ni bilo.
Ta mala je bila utrujena, tako da sem jo peljala spat v sobo. Ko je zaspala, sem šla dol, ravno takrat je prišla njena mama. Šla je v sobo zbuditi hčerko, jo poklicala dol in ji rekla, naj bo z nami in naj pleše.
Ta deklica, stara 8 let, čez nekaj časa je šla na mizo in začela plesati striptiz! Še prej si je dala pod majčko mamin moderček, notri si je dala nekaj cunj in nato začela predstavo. Slekla se je do hlačk. Mi smo se vsi spogledovali, češ kaj je zdaj to, mama pa vsa navdušena ploskala od ponosa. Takrat je bila ura čez polnoč. Mala je zaspala na klopci okoli 3h zjutraj.
Okoli 5h zjutraj, ko smo se odpravljali spat, je mama nesla hčerko v sobo. Ampak namesto da bi jo nesla v svojo sobo, kjer sta imeli francosko posteljo, ki je bila namenjena njima, jo je odnesla v eno drugo posteljo. Ona pa se je zaklenila v njeno sobo z njenim prijateljem (on ni bil najavljen in ga nismo upoštevali pri posteljah). Ko smo se skoraj vsi namestili v postelje, je en tip ugotovil, da on se nima kam dati… in je spal na klopci.
Res ne razumem… Če je želja po žuranju tako velika in močna, a se ne da drugače organizirati varstva? In če ni drugega varstva, a je v redu pripeljati tako 8-letno hčerko na žur in jo celo spodbujati k plesu in norenju?
jaz sem zjutraj prebrala temo. Potem je Melita napisala, da je dogodek izmišljotina. Se pravi, da ji je malo “fantazija delala”. In zdaj spet berem, da to ni napisala Melita, ampak nekdo, ki se je podpisal z njenim nickom.
Torej, Melita, kaj je zdaj? A je to, da je deklič plesal striptis pred očmi svoje mame in ostalih gledalcev res, ali si si izmislila?
Pa še moj odgovor v primeru, da je to res: nikoli ne bi dovolila, da bi osem letni otrok v pričo mene in ostalih plesal striptis na mizi!
Poglej kako to gre:
Pogledal sem avtorja Melita* in ugotovil IP, potem pa sem isti IP primerjal še z ostalimi uproabniki in ugotovil, da je nekaj uporabnikov istih in to iz istega IP-ja – cookiev, browserja, operacijski sistem…nisem preverjal, ker moraš za to dati poseben zahtevek, kar pa ne gre tako hitro.
Ko je Prava Melita* zatrdila, da gre za resnico in mi na mail poslala svoj gsm, da se prepričam, sem ugotovim svojo napako in sem gledal napačno Melito, gledal sem tisto drugo, ki je v tej temi na tak način zloarbila njen nick in povzročila štalo na temi.
Ko pa obdelam vse loge, pa bomo tako ali tako točno vedeli ali je to ena in ista oseba, četudi se je IP spremenil.
Ip pa je od SIOL-a. IP ji pa se delijo v C klasah po 256 IP naslovov.
Upam,d a sedaj kaj bolje razumeš kaj sem želel povedati.
Primož
Ni zamere, samo včasih nimam časa tako podrobno razlagati, ko pa imaš še drugo delo, ugotoviti namreč kaj vse je na stvari 🙂
primož
Meliti sem se opravičil, ampak kljub temu bom dobil še vse izpiske, da bom stoprocentno sigurn. Dvomim pa da bi se mi upala izmišljena oseba dati svoj gsm? Ampak, da ne bo prišlo še do kakšne pomote, bomo res preverili.
primož
Prijava lahko tudi ni anonimna, to pomeni, da je terba iti na CSD ali na policijo in z imenom in priimkom povedati, kaj je bilo, kje je bilo, kdo je bil in kaj je delal.
Edino tako ima prijava večjo težo.
ZAdnji odstavek pa sem tako ali tako izpustil, ko sem kopiral sporočilo.
primož
Edino pravilno da si ga, ker bi s tistim zopet usul plaz kritik vprašanj in nepotrebnih moraliziranj.
Škoda ker nisi Melita že takoj SAMO Primožu to pisala.
Kretenoidi vedno znajo poskrbet da je štala popolna in včasih je molk res zlato.
Vem, da bi prijava imela večjo težo, če bi povedala svoje ime in priimek, ampak mene bolj skrbi to, da v nekaterih primerih ima CSD in policija en kup dokazov, veliko prijav in prič, otroka pa še vedno ne odvzamejo neprimernim staršem.
Vsekakor prijavila bom, moram samo razmisliti komu in kako (ali anonimno ali ne).
gre za to, da je primož, čeprav se v omenjeni topic nisem vtikala, napisal, da sem osumljena ne vem česa. kolk mi tole zdele paše si lahko sam misliš. na jetra mi gredo obtožbe kar tako na počez samo zato, ker preveč visim na tem klinčevem forumu. men se zdi sporočanje mojega IPja v zvezi z nekimi sumljivimi zadevami s katerimi nimam nič, faking big dil.
v glavnem, če prav razumem.
če želi melita* oprati svoj ip mora dokazati, da je zgodba, ki jo je skokodakala, resnična, in sicer na ta način, da zadevo prijavi ustreznim institucijam. sicer bo primož sklepal, da se melita* laže.
za vsak slučaj je pa prijavil zlorabo ali vdor ali ne vem kaj že vse vseh ipjev iz istega šopa na siol.
evo, takle mamo.
Če je lažna Melita mislila, da je zgodba izmišljena, bi to morala tako napisati, ne pa da se je podpisala z mojim imenom, čes da je bila domišljija na pohodu, s tem pa usula plaz zgražanja nad mano.
Toliko huje je zato, ker so ljudje mislili, da sem si izmislila tako bolno zgodbo. Priznam, da če bi bila zmožna si kaj takega izmisliti, ne bi bilo vse v redu z mano, ampak ta lažna Melita je pretiravala.