Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZA, — mml —

ZA, — mml —

hroščica,

ti si pa v tem času, od kar te berem, napravila toliko “kiksov”, da jih ni moč prešteti, da ne omenjam kikskov med besedami. PA TAKO PAMETNA SI, no, misliš, da si. :-)))))

Samo tukaj, v tem postu, primerjaš me s JEHOVOVEM pričami, še pravilno jih ne znaš napisati, napisala si, “jehove priče”, KIKS, pa tudi “srečno” si poslala na napačni konec. :-))) BERI BERI BERI!!!!!

Pazi pa se, da te ne odnese “sapica” v POKJLUŠKE GOZDOVE, se ti bo slabo pisalo.
Nekje si zapisala, o PAPEŽIH NIČ DOBREGA. Veš, vse poti vodijo v Rim. Če te dobi lovec iz tega linka, OOOpaaaalllaa, tam ne marajo lubadorja. :-)))

Nisem članica nobene vere, zakramente imam pa vse, poročnega pa NE!
Takrat, se tukaj ni smela pojavljati nobena druga vera, pa pika! Kaj hočeš, menjava ene diktature z drugo. :-))))) Itd. …

Me pa druga verstva ne motijo, tudi “Jehovove priče” ne, vsak se lahko odloča po svoji vesti. Tudi ti, me ne vtikaj nikamor. Brigaj se zase!

Ja, NISI PRIJAZNA HROŠČICA, čeprav misliš, da si, ne NISI!

Dolgi traktati tudi tebi niso zaželjeni. :-)))) Naj te malo zmatram, v bodoče se me ogni, saj sem vidna, srček ti pa tudi ni všeč, ane?

Ha ha ha,

kiks, pa ne prvi,

napiše se “cerkniška” ne cerkljanska!

mina*

prav taka, predstavitev boš ti, če se ne boš pobrigala, za naraščaj, boš ostala taka teta Uršula. :->>>>))))))))) Ja taka boš!!!

Pa pazi, da te kakšen “šemec” ne odnese!

Je ne more !

Zaprta je v svoje stanovanje. Taki jehovim, ciganom, partizanom, komunistom, maškaram….. ne odpirajo vrat.

Ne PRABABI, je kraj Cerkno in Cerknica. Kot vedno, kiksaš ti.

Verjetno ja, da ne odpira, da bi kakšnemu cigančku maškarci dala kakšno malenkost. Bo raje jutri dala v puščico kaj več??? ali pa tudi ne, mogoče je preveč zdrgnena??

Oj prababi kako nizko se vedno spuščaš, kako si pritlehna tako kot znate biti samo komunistične AFŽ-jevke – coprnice. Baje, da si Izolanka, ubogi Izolani, ki imajo kar dve tako težki komunistki – Bredo in tebe. Ali je mogoče to ena in ista oseba?

Ja ja, ampak, “Uršula”, je iz Cerknice doma. :-))))))))

Kdo pa je v Cerknem, povej! Kako se jim reče, mal pobrskaj!

Uf—– mislim,da gre tole predaleč nobene potrebe ni po zmerjanju iz ene in druge smeri (seveda velja tudi zame).
Prav je,da vsak zagovarja svoja stališča ampak,brez žalitev.
Saj vem človeka zanese tudi mene je že nekajkrat in napišeš kašno bolj pikro ampak, naj bo vsaj v mejah *normalnega*pogovora.
lp.

mina*

Zrela si za opomin !!! PRIMOŽ javi se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

predvsem kaže,da gre za razcepljene osebnosti .
Verjetno so tri,v eni sami.

mina* napisal:

>
> si Izolanka, ubogi Izolani, ki imajo kar dve tako težki
> komunistki – Bredo in tebe. Ali je mogoče to ena in ista oseba?

mina*

prva si začela in to z veliko pritlehtnostjo! Sem ti samo vračala in dobro veš, da znam vrniti. Pa še tale škatlica mi trenutno nagaja, če ravno je mlajša kot jaz. :-)))

Si pa v temle postu, napravila neodpustljivi KIKS. Ne bom razlagala, kaj, ker si eno nerazgledano dekle.

Še se bova tipkale. Pa verjetno danes NE!

Potem bi moral že marsikoga odstranit s tega foruma. Pglej vse poste naše preljube prababi in boš videla kako podla je do mene.

ne pozabi name!:)))))

mina* napisal:

Pglej vse
> poste naše preljube prababi in boš videla kako podla je do
> mene.

Ja tudi na “mrčes” je alergična, čeprav ti spadaš med žuželke, tako, da te že s te plati žalijo…;)

hroščica,

tudi tebi, sem samo vračala!

Poglej, kaj vse si pisala in sem te doplgo pustila pri miru.

mina* tole zadnje pa ne drži čim ne veš odgovora začneš z zmerjanjem in žaljivkami in to kar vseh,ki se ne strinjajo z tabo oz. imajo drugačno mnenje.

Zakaj si umišljam, da sta mina* in hrošček ena in ista oseba ?!

– enako razmišljanje
– enak slog pisanja
– istočasno oglašanje
– enaki napadi in bes

Uf, spat bo treba! Malo sem preterala, ker je mož v službi in mi je strahotno dolgčas. Ste vse ve ženske tudi zapopane na testature, kadar pogrešate možičke.

Lepe sanje ter jutri en sočen dan ! Ne preživite ga pred računalnikom ali v Mercatorju.

Na kaj na primer nisem odgovorila oz. po tvoje nisem znala odgovoriti…

Nista isti osebi. Malo poglej tekst, od obeh.
Prva dela presledke za vejico in pikami, druga, pa kakor se ji zdi, največkrat ne. :-))))) V strojepisju bi bil “cvek”.

Potem bi lahko rekla, da ste ti, megaboy, boss boom, prababi itd., itd. vsi ena in ista oseba. Vam je čudno kaj, da zna še kdo kako draugače razmišljat. Sicer pa, če bi dobro brala, bi ugotovila, da gem jaz mina* jutri k maši in definitivno ne v Mercator, medtem ko za hroščka ne bi trdila, da bo jutri pri sv.obredju.
Tu pa se vidi kako pozorno znate brati, očitno tako površno kot tukaj na forumu, berete površno tudi knjige in vidite samo tisto kar vam paše.

O prababi hvala, da si opazila za moj trud v pravilni slovenščini…tudi tukaj na forumu.

Al bo kej? S Cerknem, mislim, kiksaš, kiksaš.

Ali nimaš nobene BUKVE? Mogoče pa v Družini piše? .-)))

Nismo začudeni nad drugačnim razmišljanjem. Bolj smo osupli nad tem, da nekateri razmišljate le toliko, kolikor vam to dovoli vaš župnik.

Jutri pa pojdi raje malo na zrak, ti bo dobro del. Tudi zatohla cerkev ni preveč zdrava. Vedno bolj je podobna Mercatorjuin še polno opravljivih vaških babnic zna bit notri. Boga pa so od tam žtako ali tako že zdavnaj pregnali.

mina*

Ne bodi važna, sem ti napisala, da delaš kikse in danes si jih napisala kar
nekaj. Pa ne mislim v pisanju slovenščine, ampak v določanju oseb in kraja! Pa še nekaj drugega!

No no, lepo, da boš k maši šla. Pa pred pustni čas bo. Se zavedaš tega??
Jaz, bom pa kar doma, če bo kaj prijetnega.

New Report

Close