ZA, — mml —
Prababi napisala:
……………………..
Wild,
nihče ti ni kriv za tvoje težave, jaz gotovo ne, veš kakor si postelješ, tako ležiš. Tudi ti si bi lahko bolje, če bi bila na preiskušnji, kakor priporočaš drugim, da bi MORALI biti. Upam, da “kapiš” razumeš, kaj mislim. Sem te čitala, ne tukaj. Želim ti še veliko dni preostanka življenja.
Jaz sem si postlala preostanek skupnega življenja, že prek 60 let.
Lepo se imej.
…………………….
tole pa malo dešifriraj….ker se mi niti pod točko razno ne sanja, na kaj naj bi se nanašalo. Če te je moje pisanje zbodlo na katerem drugem forumu mi pa odgovarjaj tam, ne pa da teme vlačiš sem in tja (in ostale prikrajšaš za vedenje o čem sploh pišeš).
Kar se tiče prvega odstavka pa….no ja…….najbolje, da se sama lotiš pisanja zgodovinskih knjig, pa bodo najbolj verodostojne a ne?
Wild
mml,
napisal:
===== “Ooooooo, Prababi, a so te vnučki in pravnučki končno zopet spustili pred računalnik? Ali so ti končno spet priklopili nazaj elektriko oziroma internet? Ts, ts, ts, ts, … moraš plačevati račune, ti poredna Prababi …. ” =====
mml, mml!!!
Ooooooo, a, vse kar si ti zgoraj napisal, počneš ti s tvojimi starši in s st, st, st, st, to pa ni lepo, :-)))) posebno še od tebe, je zelo zelo grdo, ko se šteješ za okej vzgojenega. Poboljšaj se!!! Dobro in slabo se vedno vrača!!
Ubogi tvoji starši in stari starši.
mml,
sem v svojem stanovanju, plačujem račune sama. Internet je vedno priklopljen, grem pred računalnik kadar hočem sama, nimam nobenih omejitev. Nisem poredna Prababi. :-))))))) Tudi z računalnikom nisem zasvojena. Grem raje ven, tudi tebi ne bi škodilo.
Ob tej uri, pa sem tukaj zato, ker sem pravkar plačevala položnice prek KLIKA, da se ne drenjam po poštah in bankah.
Toliko v vednost, o poredni Prababi, ki plačuje račune sama. :-)))))
Tudi jaz Ti želim lep dan, izkoristi ga, pa ne samo današnjega, še vse ostale, ki so pred Teboj. Mlatenje prazne slame nima učinka.
hroščica,
zapisala: === “oooo prababi,si sedaj zdrava?” ===
Ooooooo, zdrava zdrava, prav gotovo bolj kot ti!! Ne skrbi za mene!!
Ti, pa si verjetno “bolana”, ko čepiš tukaj pri računalniku, prek celega dne, tja do poznih ur, do 23,30, si napisala in čakaš, kaj bom napisala jaz.
Lepo se imej, pomlad je pred durmi. Zima, bo pa mogoče še kaj ponagajala.
PRABABI, ti imaš sedaj otroško pamet, saj se to že od daleč vidi kaj pišeš. Samo žaliti znaš. Na nobenem forumu nisi dobrodošla. Z SČ. so te nagnali in sedaj si pobegnila v politiko. Ježušaaaaa Maija kakšnega folka imamo na tem planetu………
Prosim za en odgovor.
Zakaj vi penzionisti nimaste nikoli časa čakati ne pri zdravniku, ne v labaratoriju, ne na banki, ne na pošti ne v trgovini in še in še.??? Samo se vam mudi. Kam se vam takoooooooooo hudo mudi???????????????????? Prosim za ta odgovor!
Drugače ste pa sitni 300 na uro.
Avtor: betka
Datum: 16-03-07 21:40
PRABABI, ti imaš sedaj otroško pamet, saj se to že od daleč vidi kaj pišeš. Samo žaliti znaš. Na nobenem forumu nisi dobrodošla. Z SČ. so te nagnali in sedaj si pobegnila v politiko. Ježušaaaaa Maija kakšnega folka imamo na tem planetu………
Prosim za en odgovor.
Zakaj vi penzionisti nimaste nikoli časa čakati ne pri zdravniku, ne v labaratoriju, ne na banki, ne na pošti ne v trgovini in še in še.??? Samo se vam mudi. Kam se vam takoooooooooo hudo mudi???????????????????? Prosim za ta odgovor!
Drugače ste pa sitni 300 na uro.
———————————————————————————————–
No tudi tole ni ravno strpen post in je ravno tako malo žaljiv kot očitaš prababi.
betka: me pa zanima kako nekoga naženeš iz foruma kot trdiš.
Pod drugo pa bi odgovor lahko bil (no predvidevam)
Ali si pomislila,da se jim mudi po vnuke pa potem domov skuhati kosilo , ko se vrnejo starši iz službe in je vse že pripravljeno in,da niso obremenjeni še z to skrbjo.
Nekateri no vsaj večina babic in dedkov odpravijo marsikatero skrb,ki bi jo imeli brez njih , pomisli na počitnice , ko je večina otrok pri babicah ali pa , ko zbolijo in ne more v vrtec,šolo takrat babi pride prekleto prav.
Kaj praviš morda so sitni 300 na uro zaradi tega ker so tudi oni pod stresom zaradi vseh teh obveznosti.
Osebno mislim,da imaš kar malo ponižujoč odnos do starejših (kot praviš penzionistov) in saj veš kaj pravijo,če nočeš biti star boš moral mlad u…t
ps.tudi sam nisem še v penziji pa za razliko od tebe močno upam,da bom.
pps.no v eni stvari se strinjava Ježušaaaaa Marija kakšnega folka imamo na tem planetu…….
hrošček: Daleč od tega , da podcenjujem prababi in tudi njene poste preberem v celoti in moram reči , da se ne strinjam z vsem napisanim.
Predvsem tukaj ne gre za prababi in moj odgovor *betki* ni pritrjevanje prababi , ampak kritična ocena nekoga (betka) do njenega mišljenja oz odnosa do vseh starejših (penzionistov) no vsaj tako je bilo napisano.
Predvsem ne moreš nekomu očitati žaljivost in sam biti nesramen do vseh starejših, saj je *betka* govorila v množini in se nanaša na vse starejše zato je moj odgovor tak kot je.
betka!!!
No, ti si pa zopet ena, ko ne prenašaš starejših ljudi. Upokojencev, pa vidim, da sploh ne, ker so ti kamor greš, v veliko napoto.
Kaj sem ti pa jaz storilla, da si se spravila name????????????????????
Sem ti namalala vprašaje, vidim, da jih imaš rada. :-)))))
betka,
ponavadi sem takole žaljenja spregledala, če se je nadaljevalo, pa ni bilo milosti. Sem jim vračala, pa tudi tebi bom.
Na tvoje žaljenje, se pa takoj oglašam in ti napišem, kar si si zaslužila.
S teboj, se še nisem pogovarjala, razen, če spreminjaš imena, nicke, to je sedaj zelo v “modi” na forumu “S.Č.”, s katerega, si se sem umaknila ti.
Sem te pred dnevi brala v kar nekaj debatah in ugotovila, da nisi ravno priljubljena. Nisem vsega brala, tisto o pesmicah in debata z “zeehh in Kremkice, pa sem, pisale ste 10.03.07. Posveti se pesmicam, ki ti ležijo. :-))
Sedaj pa k stvari, ki te moti.
betka,
PREBERI KAJ SI ZAPISALA:
***** ” Samo žaliti znaš. Na nobenem forumu nisi dobrodošla. Z SČ so te nagnali in sedaj si pobegnila v politiko.” *****
NAVEDI, na katerem forumu piše, da nisem dobrodošla, ker vsega ne berem. Pišeš, da nisem na NOBENEM dobrodošla.
NAVEDI, kdaj so me nagnali s SČ in kje piše, da sem pobegnila v politiko?????? Napiši, kdo me je napodil, da bom vsaj vedela, če se je kdo domilsil tega. Ja, tam na SČ, vedno kdo preganja koga, prav pred štirimi dnevi, je bilo zapisano “skidaj se” MV.
betka,
joj joj, jaz se sprehaham kjer hočem, tako kot ti in vsi ostali prisotni tukaj.
Zelo malo forumov obiskujem, jih lahko preštejem na prste ene roke.
Na politični čvek, pa me je potegnil, enden tebi podoben in zato sem tukaj.
Ubogi naš “PLANET”, ko mora nositi to breme, tudi tega bo enkrat konec.
Tukaj ni tem, ki bi me privlačile, tukaj sem po sili razmer, ki so me potegnile s člankom, o “AUSCHWITZU”.
Malokdaj berem. Včasih, pa le pridem na forum in redko kaj poklepetam, s kakšno, ki smo včasih skupaj kaj počvekale. Nekatere še vstrajajo, veliko jih je pa odslo, prav zaradi takih kot si ti.
Izživljaš se na drugih, da potešiš svoje težave, za katere ti ni nihče kriv, še najmanj pa jaz, ki si me brez potrebe napadla.
PROSIŠ ZA ODGOVOR:
Zapisala si:
******** “Zakaj vi penzionisti nimaste nikoli časa čakati ne pri zdravniku, na v “labaratoriju” , ne na banki, ne na pošti, ne v trgovini in še in še??? Samo se vam mudi. Kam se vam takoooooooooo hudo mudi???????????????????? Prosim za ta odgovor!”
Drugače ste pa sitni 300 na uro.” *********
betka, :-)))))))
Za tale odgovor, pa povprašaj kar svoje starše in stare starše, če jih še imaš????????????? Ali si tudi do njih, svojih staršev tako nestrpna?????????????? Vprašaj tudi tiste, ki so ti v napoto v tvojem kraju in ustanovah, ki jih naštevaš tukaj!!!!! Ubogi, ki jih srečuješ v tvojem kraju, kaj bo še, če boš dočakala starost?????????????
Gotovo boš “SITNA” 3 x po 300 na uro.
Še to: Jaz žalim samo tiste, ki žalijo mene, brez potrebe. Ena iz med teh si sedaj trenutno ti.
betka, Alenka, poboljšaj se!!!!!!!!!! Umiri se!!!!!!