Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za mojega prijateljčka**** mišona

Za mojega prijateljčka**** mišona

heheh mmmmmmmmccmok zajček moj!!
Hvala za take lepe vzpodbudne besede..a kaj češ sej nikoli za napej ne veš,kaj in kako bo!! Ko bi se le dalo prej vedet al bo ratalo al ne!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Tole bi moralo bit :

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Škoda , da se mučimo, zgleda da danes ne dela.

Muci,

hvala za trud, sem pogledal slikico . Je tko lušna.

Cmoka.

da te moje učke spet berejo in ustnice mrmrajo…

Kaj nisi na slavljenju rojstnega dne…Kako je bilo pa na razstavi?…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

zate vse, muci :)))))))))))))))

Jutri imamo rojstni dan.

Vrnili smo se z razstave. Za prvo mesto sta tekmovala Stafford terrier in Afganistanski hrt. Zmagal je Stafford, ki je tko grd k smrten greh. Podoben je bull terrierju .Afganistanc je imel tako lepo dlako, pa lastnica mu je bila čisto podobna.
Razočaranje za veliko obiskovalcev.

Mišon

Hja kaj češ.. pravijo,da razstave niso več tisto,kar so včasih bile..vse je v naprej podmazano,plačano..tako da..

Tisto,o tem da so psički podobni na izgled svojim gospodarjem..heheh sem se pa tudi že prepričala…Le komu je naša…

Tudi mi imamo doma psičko bulmastifko,pa mi je marsikaj znano…In ne boš verjel večina naših gmajnarčkov tukaj so v resnici veliki ljubitelji živali…

Če primerjaš ta dva , ki sta bila v finalu, ne vem no, kdo je lepši.
Upam, da bojo te slikce ratale.

Čaki, komu je pa bullmastifka podobna – tebi ali gazdi ?

Pišuka, zdej pa res mora bit.

mišonček moj..nekaj bi ti rada povedala na uho..ampak bom počakala do ponedeljka,ker dvomim da boš razumel če ti namignem…al pa če poskusim… pa povej,če si me razumel..TKOLE naj poskusim…

K tebi poštar nevem če lahko pride.Mislim čisto do vrat!Kajti jaz vidim hm kako naj rečem vidim neke številke…zato probaj izklopiti tisto reč na simobilu,ker mislim da ta njihova funkcija ne dela več…Tko da jaz mam v spominu tiste “številke” izrabila jih nikoli ne bom..je pa prašanje,če se nehote najde nekdo,ki jih z veseljem izrabi,kaj boš potem?..zato te v bistvu v vsem tem hočem obvarovat hmm česa že??? To veš ti sam….
No namigni mi nazaj,če veš o čem govorim..če ne pa počakaj do ponedeljka…ko bom šla v akcijo..heheh
Brez zamere cmočka *****na lička!

Pravijo,da ima pogled,tisti mil žalostni po meni..hihihi

Kaj vem..nimam pojma bi jo mogel videt..če najdem slikco jo prpopam tu sem gor…

Drugače je pa zelo cortiš psička kljub izgledu in mene hehe uboga zelo zelo zelo…pa brez problemov,medtem ko gazdi izvleče kar nekaj živcev in jeznih vzklikov..ampak kaj češ..z mirnim tonom umirjenim pogledom se da marsikaj doseči..še gore prestavljat a ne? samo nekateri tega ne vedo!

Hm noče delat..kaj vem mogoče slikce-naslov ni pravi in ne zagrabi kot bi mogel…veš kolk sem se jaz matrala danes..pa mi ni ratalo a obljubim da do bom do jutri že veselo popala slikce sem gori..eno poseno bom izbrala tudi zate!
Hmmm a si kar doma popoldan..oz zdej je že večer??

Razumem,razumem.Hvala za opozorilo.

Barbara… tud jest je ne vidim.. slikce :)))))))) samo če greš na properties slikce.. pa skopiraš naslov v explorer.. pol pa pokaže.. banance :))))

Ni problema…sej nisi hud?

PA SAJ DELA!!!!!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

kako meni ne!

na zdej mi je pa zbejžal..pa nč slabega nisem hotla…ufff

evo muca .. če rata .. je tole verjetno tvoj kuža :)))))

heheh ja to je samec..kužike so drugačne..en mal pa barva tud ni čist in..čaki grem brskat..bom čisti duplikat nalimala sem gor…

Takale je bila kot prisrčen mladiček
http://www.bullmastiffnw.com/graphics/photos/breed3.jpgek

Muca, na tem naslovu ni nič!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

ja seveda .. na koncu naslova sta dve črki preveč .. evo .. če rata slučajno …

hmm .. če bi za zmeri ostal takle ……. :)))))

hehe čaki da najdem psičko..povsod so sami samci..iščem iščem..bom pokazala kaka je naša..

New Report

Close