Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za mojga frenda Razota

Za mojga frenda Razota

A veš,da si totalna mona!!!!!?????
Neki prisegaš na teletino,pa še kar je s tem v povezavi……
……sam najboljša župa je od STARIH KOK!!!!!!!!
Potrjeno!Sem dobil dokaz včeraj!
;-))))))

me veseli, da tko misliš :-))))
a zato potem petelini hodijo naokol brez glave in perja?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

lahko tebi…ko imaš še prve zobe…ehehehe

ma daj stari……mal poglej okoli….satre koke??????’še vrat jim tažko zaviješ, kaj šele, da bi jih glodal….upssssssssss

mater , zdaj bom pa res moral k tebi priti…..pa ne sam………mi začenjaš neke ćudne geronto****naganenja kazat…hahahahahaha

leta letijo - iščem stevardeso.....

evo, zdaj si bosta pa podajala………. zadnjič on tebi, da si mona… dans ti njemu………. madonca nooooooooo! a bom morala res jst vmes in presodit? …. alora, razko……….. pokaži se mi…………. ;)))))))))))))))

razko, ne ne, sej jst vem, da ti nisi…………… mona……….. hehe……. tak curkček da bi mona bil………….. madonca, pa ne spet ostat s trdim……… noskom kot Pinokjo………….. hehe……………

Spjko, ne ti mojga kofetarčka tle neki poniževat….. ima bogi že teku težke trenutke pred sabo…………. sam jst verjamem, da bo tud on hmal dožvel “odjugo”……… hihi………… opssssssssss……… to je pa moj šesti čut…….. opsssssssssss

da te ne bi položil………v kot…ehehhehe…da boš klečala…hahahahahaha

kej si deca že ozdravila????

oooooooooooooooooooo, srčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

tuki si……….. se skrivaš, lumpi…………. jooooooooj, bi te dala tebe v kot klečat……………

dedca pa ni……… sem sama……….. hihi…………… pa ti?

ha ha, ta je pa tud dobra……………. vaju kar vidim, dva gerontagoga……… al neki takga………… se še ne spoznam na take besede………. mi je bliže adolescenca…………… ha ha…………..

a prideš k meni????heheheheheh

kak sama……..a je bil tak strozo, da si ga mal na sveži zrakec napodla???….

a ne kaj paše,…..ko lahko delaš, kar se ti zljubi……….čaki kak že gre ona pesem…hmm……..***a ljubi se mi večkrat na dan….upsssssssss

hehe, a prideš ti k meni? ……… sej imaš isto deleč…….. mislem, blizu……….

ma vsake tolko ga je treba kam poslat…… dedca mislem……… vsaj na zrak, če že ne v maloro……………… he he

moj frend je začel padati na stare koke…….
hmm…a mogoče vejš, kaj se mu je storilo…grrrrrrrrrrr………..saj res da mlade pupe lih ne zante še vsega…toda…….

ps…da ti zaupam…..meni so že one mal 20 ne lih več mlade…ehhehehehe

ma najin frend je doživel takoimenovano odjugo……… pa se mu malo kislja v buči, kot se zelje v čebrih……….. tako nekako……….

pa včeraj je verjetno doživel kakšne trenutke ekstaze…… po Kosovelovo……. pa meseka se je najedu….. pa govori en cajt o teletini, svinjini, govedini………….. oštja, je moral bit na pikniku………… ;)))))))

aja to bo..preveč se je nožrl..ehehe…bogi frend….bo moral mal pazit v njegovih letih…….upsss………….ni več poskočen kot eni petelinček…..

hely…..povej a imate pupe tvoji let raje mladi mesek ili si ista, ku ona mona=sp…eheheheh

meni je vseeno glede starosti meseka………….. samo, da je dobro in poskočno……………. mislem, da tekne………. a si tako mislu?

prej sem te pa pozabla vprašat……… ko si napisu, da so ti 20-letnice že nekam stare?……… a imaš kakšna čudna nagnjenja?

zakaj čudna nagnjenja????

mislim, one ni treba tolk časa pecat pa proskat…kar poglej, kaj vse s tabo počnem…..ti pa mrtvo hladna..ups…zdaj pa še tole, kar si mui ušpičila in spet sem na hladno postavljen za eno leto…grrrrrrr

no helyka………a bi enega poljubčeka?…od moža mislim….hihihihi

eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhh…….. ti vse narobe razumeš………. sploh pa nisem mrtvo hladna…………… tolk da veš!

danes sem prav nadpovprečno zagreta…………… kaj ne vidiš??????

opssssssssss

:-)))kolk stara koka bi se ti potem šele jest zdela:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hmmm…vedno so izjeme ki potrjujeo pravilo….heheheheheheh

sicer bi pa s tabo itak samo kofi pil…ehhehe……saj veš, ne morem reskirat, da bi te potem na urgenco v ljubljano moral pelat…heheheh

no stefanie……..saj mogoče se pa motim……..mi boš dokazala?

sem najbolj miroljubno dete na tem svetu…..

Bod tiho!
Jebemti jarca marmeladnega!
😉

???????????????????????????????????

kej je kislica? ;)))))))))))))))))

A PREVEČ GOVORIM?

NASPLOŠNO ALI SAMO O DOLOČENI STVARI? ;))))))))))))

ne govort!
😉

….pogledat!!!!
Petelina mislim!
😉

ma kej nej zdej delam, za bwožjo wljo??? zdej bom šla počivat, oštja…. jutre grem delat!! smrk, smrk……..

pa kej v kaslček pukuki :)))))))))))

A greva v šukco?
Mislim…vsak v svojo?
😉

New Report

Close