Za mojga frenda Razota
lahko tebi…ko imaš še prve zobe…ehehehe
ma daj stari……mal poglej okoli….satre koke??????’še vrat jim tažko zaviješ, kaj šele, da bi jih glodal….upssssssssss
mater , zdaj bom pa res moral k tebi priti…..pa ne sam………mi začenjaš neke ćudne geronto****naganenja kazat…hahahahahaha
evo, zdaj si bosta pa podajala………. zadnjič on tebi, da si mona… dans ti njemu………. madonca nooooooooo! a bom morala res jst vmes in presodit? …. alora, razko……….. pokaži se mi…………. ;)))))))))))))))
razko, ne ne, sej jst vem, da ti nisi…………… mona……….. hehe……. tak curkček da bi mona bil………….. madonca, pa ne spet ostat s trdim……… noskom kot Pinokjo………….. hehe……………
Spjko, ne ti mojga kofetarčka tle neki poniževat….. ima bogi že teku težke trenutke pred sabo…………. sam jst verjamem, da bo tud on hmal dožvel “odjugo”……… hihi………… opssssssssss……… to je pa moj šesti čut…….. opsssssssssss
ma najin frend je doživel takoimenovano odjugo……… pa se mu malo kislja v buči, kot se zelje v čebrih……….. tako nekako……….
pa včeraj je verjetno doživel kakšne trenutke ekstaze…… po Kosovelovo……. pa meseka se je najedu….. pa govori en cajt o teletini, svinjini, govedini………….. oštja, je moral bit na pikniku………… ;)))))))
zakaj čudna nagnjenja????
mislim, one ni treba tolk časa pecat pa proskat…kar poglej, kaj vse s tabo počnem…..ti pa mrtvo hladna..ups…zdaj pa še tole, kar si mui ušpičila in spet sem na hladno postavljen za eno leto…grrrrrrr
no helyka………a bi enega poljubčeka?…od moža mislim….hihihihi