Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Za Mujota

Za Mujota

Lepo in ponižno prosim, če si že izdal moje ime uni psihopatinji, poskrbi še za to, da me pusti pri miru, ker nimam pojma, kaj se gresta in me tudi ne zanima. Naj me ne vleče v svoj drek, sicer bo videla hudiča. OK?????????????

____________________ Fantasy does not deliver.

Morala bi napisati klicaje in ne vprašaje.Vprašaj pomeni – nimam pojma, klicaj pa izraža odločnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ja, whatever…..kdo je tebe sploh kej vprašu….

Ti, opica, če se že nekaj repenčiš na forumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa spet si pozabila postaviti pravilno ločilo. Tokrat ti manjka vprašaj.
Oh,joj,……!

Ti si res bolana, đizus krajst. Vzem se v roke, ženska.

Še dobro, da si po šestletnem študijo medicine, na katerem si dosegla povprečno oceno 8,3 in dvoletnem stažiranju na kliniki, specializirala iz psihiatrije, sicer bi pri obmetavanju s psihopatom šlo za kaznivo dejanje žaljivega obrekovanja.

Get a life, babe!!!!

Orka, kdo te je izdajal?

Podaj mi link.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Na ŽČ je bilo, sicer si pa že izbrisal. Hvala!

O stažiranju in,…..je pisal nekdo drug, ne jaz – in nisem ona, ampak on.
Ti pa le vzemi v roke kakšno slovnico za 4.razred osnovne šole in malo olike ti tudi ne bi škodilo.

Saj veš, kdo je opravljal, spletkaril in jezik stegoval, bil posrednik ter prevodnik (izdajal se mi zdi mal otročje). Vendar sta bile vidve tolk naivne, da sta mislile, da informacije tečejo le v eno smer in me zato lahko jebete v mozak, blatite in žalite ne da bi se vama lahko kakorkoli kdajkoli to maščevalo.

Hhhmmm, ja ti šment no.

Spet nekdo, ki se podpisuje z mojim nickom – hej ti, DK, kaj če bi si našel kakšen drugi nick, glede na to, da tega že nekja časa uporabljam jaz?
Kaj praviš na to ?

Oprosti, ampak jaz te nisem nikoli blatila ali obrekovala, kaj šele žalila – dokler nisi prišla na javno z najinimi imeni. To se mi pač zdi zelo nizkotno. In nočem se prepirati.

Imaš prav. Tvoj nik z MONa bom zaupala tvojmu dedcu, njenih 357 njenemu, njegovih 125 pa sodelavcem.

Zmenjeno:))))))))))))))))))))))

DK – po mojih občutkih sodeč, si ti kar precej OMEJENA oseba. Bi bilo dobro, da malo povprašaš kakšnega psihiatra.

Ja, kateri od DK? Gre za dve osebi, ki se podpisujeta z DK.

DK napisal:

> Ja, kateri od DK? Gre za dve osebi, ki se podpisujeta z DK.

AMEN!

Vsaj upam

a zdaj verjameš ?

Tisti, ki sprašuje.

Ne, jaz pa mislim, da to leti na tebe – no, če si tako brez idej, da moraš kopirati nick, potem ti ga prepuščam,…pač ,nekateri ste brez idej, olike, možganov,..pa še česa.

New Report

Close