ZA NAŠEGA ZAJČKA ………
……. čisto in samo tole misel, ker se tako
hitro izbriše vse drugo, kar pa je napisano,
ostane dlje časa.
Zaječk mili, preberi si….. ne enkrat, stoinenkrat ….
in ponavljaj v sebi, dokler ne boš znala na pamet
sleherne besede in dokler s sleherno besedo ne
boš vedela, kaj početi in jo boš začela postavljati
v nedograjeni mozaik …..
———
“V vas so skrite moči. Če jih odkrijete in uporabite, bodo iz vas naredile vse, o čemer ste kdaj sanjali ali si predstavljali, da lahko postanete. “
———-
In zdaj – ne sanjaj več in ne troši energije za tihe težko uresničljive želje, zdaj primi besedo in jo preloži k dejanjem. Uporabi jo, to besedo, ki ti bo dala moč, da boš naredila vse, česar si želiš in tako postala to, kar si želiš postati. In še nekaj . dragi zaječek. Tudi misel, da je srečen tisti, ki ne potrebuje sreče, da je srečen, je še kako na mestu, verjemi. Jaz npr. potrebujem akcijo in …. bogme, že sem …. srečna ! Je sreča tista, ki me dela srečno ?? Ne, akcija, akcija, akcija ….. fantje in dekleta, akcija je tista, ki nas dela srečne in zadovoljne.
Se spomniš filma Ne joči Peter ??? Ko je komandant, uni, ki je ostal brez škornja, ker mu ga je Petrček v vodo spustil, ves srečen, ko se je bližalo delo zanj, pa še ni vedel kakšno …… dejal: Akcija, fantje, akcija !!!!!!!
Ja, samo akcija ga je naredila zadovoljnega, v vojni, v nevihtnih časih, v …… kaj vem čemu še… ampak …… AKTION, BEMTIŠ !!!!
Zajček, greva kozolce prevračat ?????????????????????????????????
JEB…TI, ŠTUMPI, LJUBI MILI MOJ ČRNI VRAG,
KJE HODIŠ, me je skoraj s stola vrglo,ko sem
uzrla tvoj nick! Ja, res je, sem tudi tvoja, čist
zares sem tudi tvoja. Rada te imam, cmoka,
ne enega, sto slinastih cmokov ti dam!!!!