Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZA NAŠEGA ZAJČKA ………

ZA NAŠEGA ZAJČKA ………

……. čisto in samo tole misel, ker se tako
hitro izbriše vse drugo, kar pa je napisano,
ostane dlje časa.

Zaječk mili, preberi si….. ne enkrat, stoinenkrat ….
in ponavljaj v sebi, dokler ne boš znala na pamet
sleherne besede in dokler s sleherno besedo ne
boš vedela, kaj početi in jo boš začela postavljati
v nedograjeni mozaik …..

———
“V vas so skrite moči. Če jih odkrijete in uporabite, bodo iz vas naredile vse, o čemer ste kdaj sanjali ali si predstavljali, da lahko postanete. “
———-

In zdaj – ne sanjaj več in ne troši energije za tihe težko uresničljive želje, zdaj primi besedo in jo preloži k dejanjem. Uporabi jo, to besedo, ki ti bo dala moč, da boš naredila vse, česar si želiš in tako postala to, kar si želiš postati. In še nekaj . dragi zaječek. Tudi misel, da je srečen tisti, ki ne potrebuje sreče, da je srečen, je še kako na mestu, verjemi. Jaz npr. potrebujem akcijo in …. bogme, že sem …. srečna ! Je sreča tista, ki me dela srečno ?? Ne, akcija, akcija, akcija ….. fantje in dekleta, akcija je tista, ki nas dela srečne in zadovoljne.

Se spomniš filma Ne joči Peter ??? Ko je komandant, uni, ki je ostal brez škornja, ker mu ga je Petrček v vodo spustil, ves srečen, ko se je bližalo delo zanj, pa še ni vedel kakšno …… dejal: Akcija, fantje, akcija !!!!!!!

Ja, samo akcija ga je naredila zadovoljnega, v vojni, v nevihtnih časih, v …… kaj vem čemu še… ampak …… AKTION, BEMTIŠ !!!!

Zajček, greva kozolce prevračat ?????????????????????????????????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči , sem prečitala od a..do ž…kako velika hvala gre tebi..pa je to premalo , glede na to kako velik človek si….MOJA MARIČI************

Ne eeeeeeeeee, pa ni tvoja ,ampak MOJA,….tako da veš !!!!!!!!
Cmoka Mari in Zajcici moji
hahhaa

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

JEB…TI, ŠTUMPI, LJUBI MILI MOJ ČRNI VRAG,
KJE HODIŠ, me je skoraj s stola vrglo,ko sem
uzrla tvoj nick! Ja, res je, sem tudi tvoja, čist
zares sem tudi tvoja. Rada te imam, cmoka,
ne enega, sto slinastih cmokov ti dam!!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

heehe tko ja , kar lepo jo ugrabi Mariči…

cmoka srce…

Dopustov je konec , sedaj pa nazaj na računalnik in med vas , …
cmoka in šapa

Štumpfi,živjo
po doolgem dopustu.

Heja štumpi , si prebral messeage na motorju ??:)))))))

ne,….(sem biv vcas na takem koncu kjer repetitorji niso lovil)
si mi kaj poslala ??
Mi lahko pošlješ še enkrat

ja res je bil dolg , hvala
kako pa ti ??

heehe mucek , dala sem ti listek veš na motor , ravno zataknila za kako se reče ..ma ej dej tkole…
dej me pelji en krog…tkole prijatelsko..oki?

Upsssss,….motor sem prodal ,(predno sem šel na dopust) pol si nekomu drugemu nataknila ga ….

heehe:))))))))))))))))))))))))))))
za poppenit ma oki , haha si misliš a kaj si je mislil….meseage lep pa podpis zajček:)))))))))))))))))))))))))))))

Viš da je res, Mariči.

Čim si viknila “AKCIJA” se je prikazal Štumf, hehehe

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

…. in ti tudi, je…..ti vraga črnega inu
uš postojnsku !

hehehe jep pravi mušketirji,naši se ve….še eden manjka..kje pa je?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

yeeeeeeeeeeeeeeeees akcija:)

kji, kedaj, men ni treba 2x rečt ne de

Pacmakam akcijsko

New Report

Close