Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za našo MUCO in še za ……..

Za našo MUCO in še za ……..

…….. marsikoga, ki se znajde v položaju,
ko se mu zdi, da v življenju še ni bil tako
zelo razočaran, da ga še ni tako zelo bolelo,
da …..

Muca draga, vidiš, tako je zapisal Z.M., ko
se mu je zazdelo, da je pozabil, v čem je
smisel hoje po poti, ki ji pravimo življenje.

—————————
Nikoli pa ne smemo pozabiti, da lahko vidimo smisel življenja tudi takrat, ko se znajdemo v brezupnem položaju kot nemočne žrtve; ko se soočimo z usodo, ki ji ne moremo ubežati. Takrat je najbolj važno, da se zavemo enkratnih možnosti v njihovi najlepši luči. To pa pomeni spremeniti tragedijo v osebno zmagoslavje in nesrečo v velik človeški dosežek.
—————————-

Ti, muca, si najbrž to že storila, a kljub temu: spremeni svojo žalost v osebno zmagoslavje in nesrečo v velik človeški dosežek, ker ti to zmoreš in ker ti to hočeš in želiš. Tako, kot si tega želim sama. Ko padem, padem na kolena, več si ne upam več dovoliti, ker se vedno teže in teže pobiram. In ko se začnem pobirati, se vedno uprem na roke, šele nato se začnem dvigati. Zdi se mi, da imam v rokah še vedno dovolj moči, več kot v nogah, ki me vodijo po tej poti naprej. In ko se enkrat poberem, seveda gre naprej bolj zlahka in spet sem pogumna in vesela in zadovoljna …. spet se veselim vsemu, jutru, dnevu, živalim, rastlinju, vsemu, kar me obdaja. Spet se mi kdaj pa kdaj zapoje kakšna melodija, spet se mi “rola”, spet se začnem veseliti. In ker je tu jesen, ker se bo paleta barv naše matere narave kmalu začela jasno odražati na slehernem koraku, ker bodo jutra zahladila, ker bomo kmalu celo kdaj pa kdaj pod večer zakurili v krušno peč, ker ….. se današnjemu toplemu dnevu še posebej veselim … pregrela se bom na klopci pred hišo in lovila popoldanske žarke kot matinček …..

Lep dan, muca, tebi še posebej.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Te tolele na kaj spomni :
Vsak namen in želja skrivata v sebi vzvode svoje izpolnitve…
namen in želja imata na polju čiste možnosti
brezmejno urejujočo moč.
Če zasadimo namen v rodovitno prst čiste možnosti,
pripravimo to brezmejno urejujočo moč do tega,
da dela za nas…..

A ne,a ne,koliko besed…

Lep ponedeljek,naj ti bo lep kukar…. Janiju !!!

Mariči !!!

Jani love’s monday!!!!

Monday Rules!!! Nioba rules :)))))))

Ma ja oki , če že toliko insistiraš glede teh ponedeljkov :)) ma je meni lepo tudi hehe…hudiča , kaj sama sebi lažem:))))))))) naj mi kdo naredi lep ponedeljek pa bo oki..ajde..:))))))

zajček…. na lučko ;)))))))

ma no, sej jest bi danes tud rajši bil doma pa mal počival.. smo bli v soboto v Podljubelju na dirki, včeraj smo bili v Avstriji na dirki in .. sploh se nismo odpočili :))

ampak.. je ponedeljek lep, če ne zarad druzga zato, ker je prvi… v tednu ;)))

K………c pa ponedeljek !!! Ne ga biksat!
Jest sm na prepečencu in mi ta ponedeljek
ni provzaprov čist nič posebnega ….. kukar
le enu skakajne ke in les ………..

Hay folks, I love you!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ah Marija, ne more bit vsak dan praznik ;))))))))

jutar bo pa zihr boljš ;))))

= moja Labodka tralali
tralalo

zdej pride poletje ne de:)))))))))

Zdej pride poletje ???? Men se zdi,
svetlosti moja draga, da te je nekaj
preveč obsvetilo ????? Zdej pride vse
drugo prej kot poletje … zdej pride
tisto, kar meni paše ???? Poletje… aha,
da, yeeeeeeeessssss, yeeeeeessssss,
zdej pride “indijansko poletje”, ne de,
tisto, ki je tko luštkano, pa fletkano, pa
vroče ni !!!

točno, sedi pet:))))))))

PC&JMRM

… dolgo vroče poletje ja :))))

dobro jutro SeVEkoMu in en SeVEkaJ :))))

New Report

Close