Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis za Natašo P.

za Natašo P.

ga. Nataša P, če se vi bavite s tem forumom oz. razlagate kako je prav pisano in kako ne, zakaj v vseh teh letih ni na začetku te strani pri forumih zapisan pravilen napis: “Vsi forumi (A-Ž) ali “Vsi forumi (od A do Ž), kajti mešano se ne piše, kot je to tu. Če se že gremo pravilnosti…. In da vam v vseh teh letih nihče to ni javil. Naj bo potem forum pravega pomena, zaupanja vreden in ne šalabajzersko narejen.

Lp

Meni gre pa bolj v nos to, da zastaviš vprašanje, na odgovor pa čakaš najmanj en mesec. Ali pa sploh ne dobiš odgovora. Vseeno, če se ta forum ukine.

Glede tega, kako se forumi imenujejo, se bo treba obrniti na lastnika spletišča in/ali urednike portala in s tem forumov. Jaz nimam besede pri tem, kako se imenujejo posamezni forumi ali sklopi spletišča.

Še glede druge objave: čeprav sem moderatorka tega foruma, tudi opravljam svoje redno delo in sem polno zaposlena, ob lektoriranju, revidiranju prevodov in prevajanju še izvajam strokovne delavnice za lektorje in prevajalce in pomagam s strokovnim svetovanjem. Včasih se pač ne izide, da bi bil človek maksimalno aktiven na več koncih (hkrati).

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | [email protected] Prosim, uporabljajte iskalnik!

New Report

Close