Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style za ne verjet!

za ne verjet!

Imam zelo mastno kožo na kritičnih delih obraza (čelo, brada, nos) in pojavljajo se mi tudi mozolji, ki sem jih do sedaj še nekako krotila, zadnjih nekaj mesecev pa so kar podivjali, kot bi bila še kakšna pubertetnica, pa sem že blizu 30. Pred dobrim mesecem sem šla tako h kozmetičarki, ki mi je seveda sčistila obraz, iztisnila iz mene vse mozolje… in moram priznati, da je bilo bolje. Sedaj hodim občasno samo na hitri pregled, če je še kakšen mozoljček kje za stisnit, kupila pa sem si tudi dobro kremo in mislim, da mi odgovarja.

No, včeraj pozno zvečer pa sem doživela šok. Ko sem se pogledala v ogledalo, da si tako kot vsak večer sčistim kožo, sem imela po obrazu polno majhnih mozoljčkov, nekateri so bili celo že beli. Popolnoma me je presenetilo, saj jih še popoldne sploh ni bilo videti. Seveda sem si tiste bele iztisnila, saj mi kaj drugega ni preostalo, danes pa je služba in ne morem takšna hoditi naokrog. Seveda sem si nato vse dobro razkužila, da jih ne bom prenesla.

Zanima me, če ima še katera takšne izkušnje s hitrim nastankom mozoljev in kako jih rešuje.

Hvala in lep pozdrav, pa oprostite za predolgo pisanje.
Mimika

Izkušenj sicer nimam. Imam pa psihični recept. Za vsak mozolj si rečem: ŠE SEM MLADA, kot pubertetnica. Skoraj 30 sem drugače. Nimam jih nevemkoliko, ampak pred menstruacijo se mi pa pojavi kak, po možnosti podkožni.

pri 33-ih mam tudi jaz še težave z mozolji – in to podkožnimi po bradi… groza.
ampak važno je , da redno hodiš h kozmetičarki in sama ne šariš po obrazu, pa ne uporabljaj krem za mastno kožo (proti mozoljem), ker ti bo le še bolj izsušilo kožo – začaran krog! katero kremo pa uporabljaš? najboljša je Vichyjea hidratantna, najbolj zihr, ker ne povzroča novih mozoljčkov, kožo pa ti dobro navlaži, sploh če si (tako kot jaz) leta in leta uporabljala vse mogoče kreme za mastno kožo in proti mozoljem!
srečno

Čav, punce!

Mene pa zanima h komu greste. Katero kozmetičarko izberete? Ker jaz “kr ene” ne bi. Ne vem pa za nobeno.
Hvala za nasvet.
Pozdrav,
Nika

zivjo
jst ti lahko povem samo mojo resitev za mozolje ki je zelo ucinkovita, deluje na ta bele in podkozne skratka univerzialna in to je klimicin t – 1% dermalna raztopina od leka, ki ga dobis na recept, v deo roll on obliki.
lp

Eh, ženskice drage…sem prav potolažena, ko vidim, da nisem edina.(pri teh letih).
Mož me velikokrat zafrkava, da se mu zdi, da je z najstnico poročen..vzamem kot kompliment, jezi me pa do neba.
Moram poskusit kremo, ki jo je omenila tejci. V PMS je grozno…vse cveti.
Meni osebno najbolj pomaga sonce…poleti je skoraj idealno.
Ampak v tem dežju…najbrž nastajajo iz same žalosti za minulim poletjem, hehe.
Obilo uspeha v boju vam želim!!

Pri tebi pa je nekaj narobe z hormoni. Ali imaš za kontracepcijo slučajno tabletke.
Pojdi k zdravniku. ne stiskaj sama, ker s tem samo dodatno okužiš in čas zdravljenja se podaljša. Lahko pa ti ostane tudi brazgotina. Če je zadeva res tako huda, bi bila jaz že zdavnaj pri zdravniku.

Zivjo!

Jaz sem slisala, da infra rdeca savna resuje tudi tezave s kozo…odpre in cisti pore, pozivi in pozene prekrvavitev…koza je bolj zdrava, bolj ziva, cista in napeta…baje?
Ste ze poiskusile? Jaz se odpravljam pa nikakor ne pridem do tam-savne namrec!

Lep dan !

Možno, da je bila kakšna reakcija na kremo. Tudi meni se je enkrat zgodilo, da so se kar naenkrat pojavili – in sem potem ugotovila, da je bilo to zaradi kreme. Pa sm jo vrgla stran in še čisto nova je bila!

New Report

Close