Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za negovalke v dso ni denarja, za postavljanje idiotskih obelezij se pa najde

Za negovalke v dso ni denarja, za postavljanje idiotskih obelezij se pa najde

danes so v eni pripizdini nad laskim postavili spomenik ker se je menda tam pred 80 leti zrusilo avstralsko vojasko letalo.Idiotizem brez primere, kaj bo naslednje, obelezje kjer se kanadski pilot vsral?ni je bedarije za katero ta idioska vlada ne bi metala stran denarja….za vse je dnar samo za 35000 ljudi v js pod minimalno placo pa ga ni….v dso po sloveniji pa 1000.postelj praznih ker ni osebja

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 01.04.2025 ob 20:37

danes so v eni pripizdini nad laskim postavili spomenik ker se je menda tam pred 80 leti zrusilo avstralsko vojasko letalo.Idiotizem brez primere, kaj bo naslednje, obelezje kjer se kanadski pilot vsral?ni je bedarije za katero ta idioska vlada ne bi metala stran denarja….za vse je dnar samo za 35000 ljudi v js pod minimalno placo pa ga ni….v dso po sloveniji pa 1000.postelj praznih ker ni osebja

Kje se je pa posral kanadski pilot?

Danes sem bral, da denar je, samo ni pravično porazdeljen. To poslušam že 35 let.

Tam bo vsaj gradbeni material 😄 itak je verjetno evropski cekin.

Mene bolj jezi 6 mio evrov NAŠEGA denarja, ki ga SDS tako domišljavo troši za referendume. Iz tega je pa samo odpadni papir na koncu. Ki niti za rit brisat ni uporaben.

monovka, 01.04.2025 ob 21:46

Tam bo vsaj gradbeni material 😄 itak je verjetno evropski cekin.

Mene bolj jezi 6 mio evrov NAŠEGA denarja, ki ga SDS tako domišljavo troši za referendume. Iz tega je pa samo odpadni papir na koncu. Ki niti za rit brisat ni uporaben.

a 7 mil od svsr pipanove za litijsko te ne jezi…drobiz ne….pa 6 mil od stoj.enove za rac tud…sitnica….pa 8350 eur ki jih je asta vrecko ukradla za makarovicko te ne jezi….in ti jansevi ref ki bo stal 2 mil in ne sest je poslefica ravnanja aste vrecko….in se to…a evropski denar je nek imaginarni denar…to ni nas denar od davkov?khe ti spis ds te ne ukradejo terba

crazyfrog, 01.04.2025 ob 20:40

Kje se je pa posral kanadski pilot?

za živo mejo v Rogozi ob gramoznici…v spomin bodo postavili dixija za golobo in njegovo druscino da bodo slavili svoje straniscne neuspehe ter vse zavozene projekte

Dej spizdi, janšist nagnusen!!!

A 6 milijonov € za Janševo hujskanje in rovarjenje ti pa ni problem, prokleti desnjakarji zahojeni fašistični!!!

Mene pa najbolj jezi, da “strokovnjaki” za kulturo rečejo dojenju psa: kultura… In to “visoka”, celo nagrajena kultura…

Kateri svetovni umetnik je v galeriji provokativno razstavil človeški drek? Ta vsaj NI DOBIL Nobelove nagrade za kulturni dosežek…

Temu kraju se reče Kuretno.

star dec, 01.04.2025 ob 22:07

Mene pa najbolj jezi, da “strokovnjaki” za kulturo rečejo dojenju psa: kultura… In to “visoka”, celo nagrajena kultura…

Kateri svetovni umetnik je v galeriji provokativno razstavil človeški drek? Ta vsaj NI DOBIL Nobelove nagrade za kulturni dosežek…

Janšist smrdljiv!

Po novem zakonu ta umetnica NI REČENO, DA BO DOBILA DODATEK, medtem ko po starem, kot je zdaj, lahko Asta Vrečko sama odloči, da jo bo dobila, brez debate in pardona!!!

In vi zdaj tulite zato, da bi se Janša po vaših upognjenih hrbtih spet zavihtel na oblast in začel napajat lastne žepe preko raznih Dijan Đuđić in Rokov Snežićev!!!

Kakšni debili ste to!!!

Se mi zdi, da ta sploh zmaga. Pa zanimivo bi bilo videti, za kakšne velepomembne študije raznih NVO “inštitutov” država daje denar. Se svaljkajo po udobnih foteljčkih in kradejo bogu čas in denar z mlatenjem prazne slame in produciranjem nekih študij, ki nikomur in ničemer ne služijo.

Zmaga504, 01.04.2025 ob 22:26

Se mi zdi, da ta sploh zmaga. Pa zanimivo bi bilo videti, za kakšne velepomembne študije raznih NVO “inštitutov” država daje denar. Se svaljkajo po udobnih foteljčkih in kradejo bogu čas in denar z mlatenjem prazne slame in produciranjem nekih študij, ki nikomur in ničemer ne služijo.

Imaš prav! Samo poglej Jambrekovo univerzo!

Krš od krša, pa še cuza državni denar!

Julij Cezar, 01.04.2025 ob 21:50

a 7 mil od svsr pipanove za litijsko te ne jezi…drobiz ne….pa 6 mil od stoj.enove za rac tud…sitnica….pa 8350 eur ki jih je asta vrecko ukradla za makarovicko te ne jezi….in ti jansevi ref ki bo stal 2 mil in ne sest je poslefica ravnanja aste vrecko….in se to…a evropski denar je nek imaginarni denar…to ni nas denar od davkov?khe ti spis ds te ne ukradejo terba

Nalašč sem se ti oglasila, veš.
Po vrsti: Litijska je še vedno stavba in tudi, če jo porušijo, bo tisto zemljišče vsak cajt vredno 7 mio. Pa neboma, čigav je Vežnaver.

Računalniki so razdeljeni razen nekih par sto.

Onih osem jurjev za Makarovičko je drobiž v primerjavi s stroškom žaljivih plakatov tvojega Janeza ali njegove letalske karte v Izrael in varovanja tam. Samo varovanja, kje je še vse ostalo.

Pa ker je tvoj Janez tak izkušen politik, ga je ena Asta lahko spravila toliko ob živce, da rabi shode in referendume, da bi jo utišal in spravil v red? Ne ga lomit!

Četo dementnih penzičev, plačanih po 20€, da pridejo podpisat njegove cetlce, ker on ne zna na sejah povedat, kaj si misli? Je pa res junak, da mu ni para. Iksat zna vse možne žaljivke, za drek mešat pa rabi plačance in razne Ruparje, ker kurbež ne more v svoji dobro plačani službi povedat, kar ima za povedat. Takim pa ti ploskaš, pa tak pravičnik, kot si?

Se mi malo svita, od kod poznaš same terbe zabite.

Če se ne zavedaš lastnih prioritet, in samo hlapčuješ drugim, oziroma velikim, nisi vreden preživetja. Pametnemu popolnoma dovolj!

New Report

Close