Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za nezadovoljne ženske v zakonu

za nezadovoljne ženske v zakonu

Pozdrav vsem podobno mislečim ženskam.

Po čedalje bolj sušnem seksualnem življenju v zakonu sem se odločil, da nekaj ukrenem, čeprav me boste verjetno nekateri obsojali.
Po 26. letih zakona je žena čedalje bolj proti kakršnikoli spolnosti.
O razlogih nebi, v glavnem so njeni zdravstveni. Kljub prigovarjanju in trudu ni uspeha. Jaz bi z veseljem še, sploh ker še vse funkcionira kot je treba, njej pa ni več do tega. Tako ne gre več naprej …
Po daljšem kolebanju sem se odločil, da si poiščem ljubimko, ki ji prav tako doma manjka intime.
Sem se odločil da poskusim najprej tukaj, mogoče pa katera prebere in se najde kot kandidatka in se mi javi.
Sem urejen, obziren, pozoren moški, malo čez 50 jih štejem. Z redno službo, preskrbljenimi otroci. Normalne postave, bolj suh, pravijo da kar simpatičen. Se mi zdi da me marsikatera rada pogleda, čeprav vsake oči imajo svojega malarja.
Sem iz osrednje Slovenije proti gorenjski.
Spoznal bi rad prijetno, diskretno, najraje poročeno ali vezano žensko, ki ji mož odreka intimne trenutke. Najraje za daljši rok, v kolikor bo stekla energija med nama.
Če misliš da bi poskusila, se mi lahko oglasiš na mail: [email protected]

Ne obsojam, samo pravim vam, da to ne bo zapolnilo vaše praznine.

vse urejeno, otroci preskrbljeni bla bla bla
zakaj se potem ne ločiš in zaživiš tako kot hočeš?
Oba z ženo sta očitno sita drug drugega do grla.
Jo boš gledal še naslednjih 30 let vsak dan?
a ni škoda življenja?

Lahko je reči, loči se.
Precej sva skupaj ustvarila in se drugače dobro razumeva. Ni pa še tistega, kar je zame pomembno. Po eni strani jo razumem,če ji ni do seksa. Najbolj elegantna rešitev za ta leta, ko jaz še lahko, potem pa tako al tako nima veze.
Upam da se katera opogumi, verjamem da so tudi take ki doma niso potešene.

Če še iščeš, poglej na email…

bojiš, da ostaneš brez perice/likarice/kuharice/čistilke/……………………….

Jaz ga razumem, ker se mi dogaja enako. Če po letih ‘suše’, vzpodbudah, vlaganja v zvezo ne dobiš doma, pač pogledaš okrog. Enkrat ti je enostavno dovolj. Ampak zato se še ne mislim ločiti, sem pa odločena, da je skrajni čas za spremembo…

Levinja Vita, če se ti zdim zanimiv, se mi lahko oglasi. 43-letnik, prijeten, urejen.

[email protected]

Levinja_Vita, si še prosta ali si že našla?
Sem kandidat 46 letni vezan, urejen, čeden.

Napiši email…

Levinja,lahko dobim tvoj mail?

[email protected]

Ni resna

Je komu uspelo?

Jaz sem poskusil, ji poslal sporočilo na email, vendar mi vrne, da ni bilo dostavljeno. Ni pravi naslov ali ga je zbrisala.

Kot praviš se DOBRO razumeta. Če je to res, se pogovori z ženo, v bistvu je kar čudno, da se že nisi, kajti če se DOBRO razumeta, se lahko tako tudi dogovorita, če njej ni več do seksa, tebi pa je.
Če odkritega pogovora o tem z ženo ne zmoreš, ne upaš, se očitno niti najmanj dobro ne razumeta, in ti preostane predlog že zgoraj od nekoga podan, da se razideta.

To, kar pa zdaj iščeš pa odraža podn od podna:
– bi imel staus poročenega (beri gospodinjo doma)
– bi imel zastonj seks drugje

Torej nimaš poguma biti ne iskren in odkrit, nisi sposoben niti plačat za to kar rabiš in rad bi živel in ohranil pravljico, da je vse po starem in da se z ženo dobro razumeta.

Rad bi VSE, vložil pa v to ne bi absolutno NIČ.

To je tako kot bi telepatsko pričakoval, da boš zadel na lotu, nisi pa niti srečke kupil.

Si mislim, kako “kvaliteten” seks si šele sposoben ponudit.
Pomoje sama beseda “seks” več zrajca, ko jo preberemo, kot tvoja malenskost.

Ni treba polemizirat.
Sem navedel razlog da se dobro razumeva. Seksa pa ni ker ji ni do tega. Bodisi iz njenih zdravstvenih razlogov ali upad libida, kar je tudi sama povedala.
Prav zato pa iščem poročeno, ki pa iz partnerjeve strani ne dobi tega. Tudi moških je veliko ki iz zdravstvenih razlogov ne morejo več nudit ženi zadovoljstva.
Nobene ne silim, pač če katera vidi možnost, je pa njena presoja.

Tvoja zgodba je zelo podobna moji… vsaj začetek. Tudi pri meni zelo,… zelo malo seksa, izgovor na bolezen,… z moje strani vtis zelo pristnih odnosov in zaupanja; potem streznitev… sem bil samo maska zakona za seks z nekom drugim. Danes sem svoboden, samski in finančno dobro stoječ… nadomeščam ukradena leta 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close