Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za nezno jutro…mmmm..kako paše;))

Za nezno jutro…mmmm..kako paše;))

Nekje na otoku, jaz in ti. Kako si to zelim..malo miru samo za naju. Tisti raj, tisto morje, tisto sonce,tista tisina in vsi uzitki, ki so tam na volji, midva..romanticna,nezna, pa vendar strastna, poljubis me, na rahlo se dotaknes z jezikom…kot da se bojis, da me bos zdrobil,kot da sem iz porcelana… zadrhtim, zacutis to, tvoje roke me stisnejo v objem, nezno..o bog, kako to znas. Bozas me, najine ustnice se igrajo, kakor dva metulja, ki se osvajata okoli cvetlic, jezicek noter in ven, roka boza tvoja lica, tvoji objemi so cedalje bolj strastni, zacutim napetost med tvojimi nogami;)), moje telo je vse razdrazeno, dovolj imas, dvignes me v narocje in odneses na obalo. Saj ves lumpa sem, pobegnem ti v kristalno cisto morje, plavam, ampak kaj ko si ti prehiter zame in ob meni si. Zagrabis me, vsega rajcanja imas dovolj, obala je pescena in tam najina gola telesa, mmmmm. Poljubljava se, poljubi so vse zahtevnejsi iz mojih ust se izvije krik..po se in se.To te vedno iznori in z ustnicami drsis po mojem vratu, narahlo se dotaknes mojih prsi, sesas bradavicke, nato gres dalje, moj raven busi se dviguje gor in dol, boki se zibljejo in nakazujejo ritem, ki si ga zelim in noge narahlo hitijo narazen, pred teboj je..moja muca..kateri sok imas najraje,vabi te..tako razpeta, vroca in mokra… zarijes se vanjo..mmm..kako mi pase..in po tvojem kriku, dihanju..vidim, cutim, da tudi tebi…sedaj imam jaz dovolj vsega, na koncu sem in zelim te cutiti v celoti.
Izmuznem se ti, te prevrnem na hrbet in nezno z jezikom drsim po tvojem telesu, prisesam se na korenjaka, nezno..a malce grobo si ga vzamem..roka pomaga, ker ti to vedno pase. Ustnice drsijo gor in dol, tvoje dihanje pa je cedalje mocnejse in sepetas mi se ,se …..
Preneham in se priplazim nazaj k tvojim ustnicam…poljubljava se najini boki se gibljejo, moja muca te cuti in pocasi , res pocasi drsim -se vsedem na korenjaka. Nezno prodiras vame, gor in dol, primes me za boke in narekujes cedalje hitrejsi tempo, slisi se le kako najina mokra telesa udarjajo en po drugem in moj krik po še in še!

Joj..koliko je ze ura…nadaljevanje sledi..ali pa ga naj nekdo drug nadaljuje;))

Lepo jutro kletka moja..dajmo mal domisljije iz sebe..ali pa sanje..zelje..ali pa resnico..vcasih je ta še najboljsa..No a znamo..al ne..pa da vidimo!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

opa opa…ta je pa bila močna sedaj za to zgodnjo uro :)))))))))

Ne bi bilo slabo, če bi imela zdaj poleg enega ta pravega, da bi se malo na tak način poigrala :)))

Poigraj se sama s seboj..tudi to vcasih tako pase…daj!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hhhii to ji jaz že nekaj časa ponujam…samo ona je……slepa, hihih da ušorabim milejšo besedico…..

a si ti tud tako nedostopna in vzvišena……

cmokec poletka…..a si bila na morčku..

leta letijo - iščem stevardeso.....

;)))
cmokeca

jaz sploh nisem nedostopna, samo mene nihče noče :(((((((( smrk, smrk

Na morju sem bila toliko za vzorec…kaj pa ti? Kje si se(ga) namakal?

Meni bolj hitro pride….pa se mi noče nadaljevat več.
;-))

Kdo pravi,da te nihče noče?
sam,kaj ko si tak daleč..;-)

heheheheh…ko posatne vroče…pa se lubika zgubi………..ali pa sploh nima več kondicije za nadaljevanje…

sonči, boš morala še kaj raziskovati in mogoče boš našla, kar si mislila, da ne obstoji……mene mislim…hihihiihi…al pa ne…….nikoli ne veš..

sonči ….hihihi..kaj ni domišljija najboljša…….samo zakaj pa si tak skromna…saj vedndar veš, da .

Zivot mi je pustinja bez kraja a ti imas kljuc od raja

hihiihi

čakammmmmmmmmmm

Dragi kje si..tudi jaz cakam!!!

ooooooooooooo sonči….sem bil že tak žalosten, ko sem te iskal in čakal…….

poglej..

Ti junak, si jaz prismoda,
v ljubezni prava sem neroda,
a še nekaj ti povem,
poznam že pupike vsake sorte,
a ti si boljša od čokoladne torte

ufffffffffffff….kako bi te p……………..

kaj pa počneš??

Dragi..ne osvajaj me z takimi besedami..bemti..bom pri tebi prej..kot sva pa domenjena;))..Kaj delam..uu vse sorte torte;))..pridi in se prepricaj..saj ves kam;))..poljub…moj…

no a spet…mi bežiš za oblake…..hahahah…pa nič zato…saj te čakam …
do takrat pa….

Rad k tebi bi stopil,
Ti cmokeca prislinil,
Pa priložnost mi ne da,
Ker sva preveč oddaljena.

sončiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kje si………….

Tukaj, ob tebi..v narocju..ali zelis, da se bolj precizno opisem..kaj delava;))?!

si upaš???????

upam..pa si ti upaš???..

New Report

Close