Za novo leto bi leto bi moskega
Za novo leto bom prvic sama…pa bi si ga popestrila…razmisljam da bi si narocila masazo na dom a najbrz noben ne dela takrat… Bi pa povabila enega moskega..na vecerjo in imeti se fino… Torej, ce poznate koga, ki bi tvegal…javite… Sem malo cet stirideset, urejena, statusno in ekonomsko na visjem nivoju, izgled tudi, nezna, prijazna, se rada zabavam in kdaj uspicim kaksno neumnost… Mi pa trenutna situacija ne nudi povojev za resno vezo… Se ze veselim ponudb. Samo enkrat se zivi �
Žal si prestara 🙁
Maša je mlajša! Tko, da odpadeš!
prinesem ti povoje
Kje si ‘modrival’?
Pišuka, cel dan tuki neki otrešaš, ko te pa rabmo, te pa ni!
Jaz sem si pred 11 leti tudi zaželela moškega za novo leto. Pa je trajalo samo 10 dni, da sem ga spoznala. In je bil tako dober, da ga imam še danes 🙂
Avtorici teme pa ne vem čisto svetovat. Takole na hitro ni simpl, če si vsaj malo izbirčna.
Ni, ni �
Haha, debelorita soseda! Noooo, mal kulture smo te že naučili.
veliko ogledov te teme.
Haha, debelorita soseda! Noooo, mal kulture smo te že naučili.[/quote]
Tole pa res ne vem, da bi lahko na mene letelo.
1. Nisem debelorita.
2. Tud soseda nisem, ker so vsi moji sosedje odpotovali na lepše. Doma so samo upokojenci, ki ne obvladajo računalnika.
3.Kulturna sem pa že od vedno. Kakršnakoli insinuacija na moje pomanjkanje kulture je klevetanje.
4. Lahko se opravičiš, ker si me zamešal(a). 😉
5. Kakšen je pa tvoj prispevek k temi?
Modrival si ga trenutno ravno otresa, pa ne more odgovorit :-))
Očitno se previsoko nosiš. Glede na tvoj opis, bi dedeci kar v vrsti čakali, sploh ker gre samo za neobvezno.
Po moje je avtor/ica, že s tem postom ušpičil/a neumnost v smislu za je ba ncije..
Ni, ni �[/quote]
Mambica, ti me pa drugič ne strašit s to zeleno mambo na klepetu.
ce ni zafrkancija, ne glede na glupe komentarje……pusti kontakt
Ni, ni �[/quote]
Mambica, ti me pa drugič ne strašit s to zeleno mambo na klepetu.[/quote]
ahahahaha �
a ti si bil? Se opravicujem ���
Modrival si ga trenutno ravno otresa, pa ne more odgovorit :-))[/quote]
Naravnost obozujem trace � Vedno izves kaj novega o nekom �
Včasih samota paše, četudi se ne zdi tako … Ne sili z glavo skozi zid ..
40 je prestaro, ni čudno da se kar same ponujajo
Poznam osebno par hudih 40+, ampak avtorica očitno ne spada mednje, če more tule fehtarit.
Mene kot moškega vedno odbije tist “urejena”. Iz izkušenj tale urejena pomeni čista, namalana ampak podpovprečna.
Kako obupana moreš bit, da tole objavljaš na forumu kjer so samo ženske v večini gor?
Kar se mene tiče: OBVOZ.
Poznam osebno par hudih 40+, ampak avtorica očitno ne spada mednje, če more tule fehtarit.
Mene kot moškega vedno odbije tist “urejena”. Iz izkušenj tale urejena pomeni čista, namalana ampak podpovprečna.
Kako obupana moreš bit, da tole objavljaš na forumu kjer so samo ženske v večini gor?
Kar se mene tiče: OBVOZ.[/quote]
no ja loh da so ti hude, če si predvidevam njihov sovrstnik, vam z leti merila padejo.
sicer pa ne vem, mi je še bolj čudno če se ženska opiše z “lepa”, ker jaz pa poznam polno takih ki se imajo za lepe a so povprečne ali še to ne. sicer pa za 40+ ženske bi rekel, da so lahko res samo še “urejene”, ker že lepota in mladost zbledita, so pa vsaj urejene hehe.
Kar se mene tiče: OBVOZ.[/quote]
no ja loh da so ti hude, če si predvidevam njihov sovrstnik, vam z leti merila padejo.
sicer pa ne vem, mi je še bolj čudno če se ženska opiše z “lepa”, ker jaz pa poznam polno takih ki se imajo za lepe a so povprečne ali še to ne. sicer pa za 40+ ženske bi rekel, da so lahko res samo še “urejene”, ker že lepota in mladost zbledita, so pa vsaj urejene hehe.[/quote]
Jaz pa poznam tipa, ki o sebi govori, da je lep in da mu z leti narašča vrednost.
Ni nič posebnega za videt, je zelo samovšečen in že dolgo ni bil z nobeno. Dejansko je samega sebe zmanipuliral, da je večvreden. Meni osebno ni niti lep niti prijeten za družit se, ker vse kategorizira, posplošuje, razčlenjuje.. življenje pa beži mimo.
K bi ženska vsaj napisala, da rada hodi v hribe, da je članica lovske družine.-…… da rada balina in redno hodi na plasne vaje!
Res groza!
Sicer je meni tvoj stil sprejemljiv (dokler ne leti name, auč) – v resnici pa moraš bit eno teslo! Tako kot ona proba (zakaj pa ne) – tako se ti neotesano obnašaš. In tak frjer se bo delal ‘lepega’ nekaj časa, potem pa pokazal vse zobe!
Ma daj zgin! Kaj iščeš tukaj? Pa še gobcaš!
Forum je zaprt za komentiranje.