Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Za NSi so istospolne zveze dobro urejene v obstoječem zakonu

Za NSi so istospolne zveze dobro urejene v obstoječem zakonu

Sedanji trenutek krize ni primeren, da bi odpirali temo zakonskega urejanja istospolnih partnerskih zvez, saj zadevajo manjše število državljanov, je dejala predsednica NSi Ljudmila Novak.

Novakova se je tako odzvala na četrtkove izjave ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal. Novakova meni, da je omenjena problematika dobro urejena v okviru obstoječega zakona. Po mnenju Novakove ima Slovenija veliko večje probleme, ki zadevajo veliko število državljanov, zato se mora v prvi vrsti ukvarjati s temi problemi. Ob tem je izpostavila brezposelnost, zaposlovanje mladih, slabo demografsko sliko, pokojnine in zdravstvo.

“Odločno proti izenačevanju”

Obenem je poudarila, da v stranki spoštujejo osebe s homoseksualnimi nagnjenji, vendar so odločno proti izenačevanju “obstoječe zakonske zveze z zvezo istospolnih partnerjev”. V NSi menijo, da bi v primeru, če bi prišlo do enakopravnega položaja z zvezo istospolnih partnerjev, to sprožilo zahteve istospolnih parov do posvojitve otrok. V stranki so prepričani, da bi to škodovalo otrokom, saj ti po mnenju Novakove potrebujejo za zdrav razvoj očeta in mater.

Kot meni predsednica NSi, bi bili otroci istospolnih parov v družbi diskriminirani in ožigosani. “Velikokrat takšne zveze nimajo trajne vrednosti oz. niso trajne in zato bi to pri otrocih povzročalo veliko večjo izpostavljenost, hkrati pa vemo, da so istospolna partnerstva tudi bolj izpostavljena boleznim sodobnega časa, kar ima potem lahko tudi negativne posledice za otroke,” je še dejala.

Kresalova je, kot je znano, na četrtkovi okrogli mizi, na kateri so obravnavali problematiko zakonskega urejanja istospolnih partnerstev, dejala, da bi bilo po njenem mnenju treba spremeniti družinski zakonik, ne pa popravljati obstoječega zakona o istospolni partnerski zvezi.

http://www.siol.net/

Gospa Ljudmila Novak je sramota vseh sramot, prav res. Vedno, ko so kršene pravice manjšine in s tem kršenjem večina soglaša, potem pa se najde nekdo, ki hoče krivice popraviti, je tukaj gospa Ljudmila Novak, ki na najbolj cenene možne populistične načine zbira volilne glasove. Sedanji trenutek krize ni primeren še za marsikaj drugega, pa se to vseeno počne.

*Kot meni predsednica NSi, bi bili otroci istospolnih parov v družbi diskriminirani in ožigosani. “Velikokrat takšne zveze nimajo trajne vrednosti oz. niso trajne in zato bi to pri otrocih povzročalo veliko večjo izpostavljenost, hkrati pa vemo, da so istospolna partnerstva tudi bolj izpostavljena boleznim sodobnega časa, kar ima potem lahko tudi negativne posledice za otroke,” je še dejala*

ma ta je res mal bolna, kakšne trajne vrednote je imela v mislih, pretepe, pijančevanje, zmirjanje al pa ločitve! Naj si pogleda take babnica koliko ločitev je pri nas vsako leto, aja nič zato le da so partnerji različnih splov pa še katoliki po vrhu, koliko otrok trpi zaradi tega!!!

Kakšne bolezni misli, ma to je pa res bolno! Po drugi strani pa cerkev odsvetuje kondome!:)

otroci ožigosani, kar naj se spomni kako je bilo pred časom in kako je cerkev gledala na otroke brez očetov, a bi sedaj v sodobni družbi morali početi isto, za kozlat! In ta babnica kandidera v Evropski parlament!!!

Otroci niso ožigosani sami od sebe, na svet namreć, kolikor je meni znano, ne pridejo z velikim žigom na čelu. Če kdaj so ožigosani, so pa ravno zaradi takšnih ljudi, kot je ona – omejenih. Njeni argumenti gredo na naslednji način: “Homoseksualci ne morejo imeti otrok, ker bobo ožigosani z moje strani in s strani meni podobnih.”

Gresta dva pedra po cesti, ko prvi pravi drugemu: “Katerega smo danes!”
Pa pravi drugi: “A smo že katerega?”
——————————————————————–
Gre moški po samotnem parku, ko izza grmovja skoči pred njega peder in ga ogovori: “Hitro z mano v grmovje!”
Moški se brani, peder pa: “Lahko samo še izbiraš ali boš z Vazelinom ali brez”
Moški: “No, če že mora biti pa raje z Vazelinom.”
Peder pomaha proti grmovju in zakliče: “Ej Vazelin, pridi! Tudi s tabo bi rad!”
——————————————————————–
Peder po japonsko?
Nakitomičiči!

New Report

Close