Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za odpravo gub sem si microneedling dermapen kupila sama in prisparala vsaj 600 evrov

Za odpravo gub sem si microneedling dermapen kupila sama in prisparala vsaj 600 evrov

Pri meni microneedling deluje zelo dermapen dr pen sem si kupila na internetu v tujini vrhunsko zadevo za borih 50 evrov in sedaj si microneedlind delam sama namesto da bi po 100 in vec evrov dajala v kozmeticnih salonih za en sam tretma. Uporabljam se vthunske kreme dr e voss hya in lia6 in zadeva je ok.

Microneedling je nevarno izvajat sam brez nadzora strokovnjaka in s tem zelo škoduješ koži. 1. Nekatera koža sploh ni primerna za microneedling, 2. Tiste iglice ko so v rollerju so lahko različnih velikosti in če ne izbereš prave velikosti z pomočjo strokovnjaka, glede na svojo kožo, si zelo škoduješ. Boš vidla čez nekaj dni/tednov kako slabo vpliva, no razen če si kupila nek slab izdelek in ne učinkuje.

Proti gubicam uporabljaj retinol in pa sončno kremo.

Ne rabiš dragih krem in pripomočkov, da bi imela lepo in zdravo kožo. Dober in učinkovit retinol je od The ordinary retinol 0.2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} al pa 0.5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

a to se zdej kak kozmeticar oglada ki bi rad preprical ljudi da samo on to zna. Navodila za vse se dobi na spletu jaz sem to delala prvic pred vec kot letom dni doma. To ni nobena znanost izdelek je vrhunski imam vec kartus iglic. Sicer pa ko te macek popraska po obrazu je to bolj nevarno pa mi se zdej ni obraz stran padu, ne strasi ljudi s takimi cenenimi forami.nikogar ne silim odloci naj se vsak sam.

Si boš poškodovala kožo potem boš pa imela.sicer pa letno znese 600 evrov.

a to se zdej kak kozmeticar oglada ki bi rad preprical ljudi da samo on to zna. Navodila za vse se dobi na spletu jaz sem to delala prvic pred vec kot letom dni doma. To ni nobena znanost izdelek je vrhunski imam vec kartus iglic. Sicer pa ko te macek popraska po obrazu je to bolj nevarno pa mi se zdej ni obraz stran padu, ne strasi ljudi s takimi cenenimi forami.nikogar ne silim odloci naj se vsak sam.
[/quote]

Nisem kozmetičarka in ne strašim ampak samo povem tako kot je. Srečno. 😉

Obraz je prepleten z živci, kot pajkova mreža.
Mi je kolegica priporočala ta Pen, ampak jaz se sama tega ne bom lotila.

Pojma nimam o čem pišeš avtorica, očitno neke brezveznosti.

Ampak vseeno me zanima zakaj za vraga bi si kdo odpravljal gube?
Če te prav razumem si uničuješ zdravje zato, da ne boš imela gub?

Ne delat tega, lahko si povzročiš brazgotine.

Nisi prišparala 600 eur, ampak zapravila 50eur.

saj ne odpravi gub samo koza je bolj napeta.
sicer pa gube odstranjujejo oz zmanjšujejo filerji in pa botoks.
pripomočki pa defitivno ne.

saj ne odpravi gub samo koza je bolj napeta.
sicer pa gube odstranjujejo oz zmanjšujejo filerji in pa botoks.
pripomočki pa defitivno ne.
[/quote]kot ponavadi so tu sami strokovnjaki. Kaj bi me brigalo za vas odprite tosl pa k kozeticarki

New Report

Close