Za otroke brez mamice iz oddaje Preverjeno
Draga danajana!Jaz enostavno tega nisem videla! Ne v Delu in ne tu na forumu! Verjela ali ne!!
Pa tudi če bi, bi bil moj odgovor v tej smeri kot sem ga podala zdaj nazadnje!
Lahko se zbirajo stvari in potem razvozijo tem otrokom.
Jaz čisto slučajno poznam razmere ta družine in zato sem se tudi oglasila, ker je bilo par nejasnosti, potem pa je stvar sama stekla!
Verjamem pa, da je veliko k temu pripomogla tudi TV!
Pa lep dan želim in iz te akcije lahko tudi Maja kaj odnese, vsaj jaz mislim tako!
Če bo le dovolj dobre volje in prava organizacija! Pa še marsikdo tudi!
Pozdravčke!
Vallery!!
OJ! Dobro jutro!
Jaz sem kar malo žalostna!
Primož se še ni oglasil s računom, pa tudi na moj zgornji post ni še nobenega odgovora v tej smeri. Imam občutek, da pa vse le ne bo izpadlo tako kot bi moralo, oziroma smo si želeli! ;))
Za nameček mi je včeraj v tujino pobegnil še človek, ki sem ga prosila za prevoz kavča in tako sem zdaj spet brez prevoza in tuhtam koga poklicati.
Če pozna katera dobro dušo, ki bi bila pripravljena odpeljati ta kavč iz Novih Jarš v Štepanjsko naselje, kjer družina živi, bi jo lepo prosila, da to javi.
Mateji, ki je kavč prijazno odstopila, se mudi, da ga odpeljejo. Prosim, če lahko pomagate, da to storite!
Eventuelno se lahko potem tudi danes prinese na tisti kraj nekaj stvrai ( CD radio, CD-je, Rolerje… ) in se jim to skupaj z kavčem odpelje.
V skrajnem primeru pa, če se ne bo objavil račun na forumu, lahko pišete k meni, ki imam št. dedkovega računa in jim tako malo pomagamo!
Upam, da se bo vseeno še kaj pozitivno razrešilo!
Trenutno pa najbolj rabimo prevoz!! ČIMPREJ!! ( Oz. danes po 15. uri )
Hvala, držite pesti in ostanite pozitivno naravnane!
Pozdravčke!
Vallery!
Oprosti Kaja,
Žal imam grenko izkušnjo z nakazovanjem denarja tretji osebi, tako, da tole zame odpade. Jaz bom nakazala direktno na dedkov TRR in nikamor drugam. Ne zamrite mi, jaz verjamem, da Zavod Med.Over.Net dela pošteno, ampak kot sem omenila sem se enkra opekla in od takrat naprej nakazujem zneske samo osebno.
LP,
T.
Vallery,
prosim takoj piši Primožu na naslov [email protected], ker mu danes ne dela njegov mail. Daj mu vse podatke od kod in kam je treba peljati, priloži svojo številko in bo poskušal zrihtati prevoz še danes.
kaja, tebi hvala za račun! Jaz sicer ne dvomim, da tudi preko tega denar ne bo prišel v prave roke, a če želi še katera št. računa hranilne knjižice dedka naj mi piše na mail. Vseeno tega ne bi objavljala javno.
Še vedno pa si želim, da bi lahko s skupnimi močmi organizirali kakšno dobrodelno akcijo!
Imam kar nekaj stvari, ki bi jih rada podarila, pa tudi kakšen nakup hrane pride pri meni v poštev!
Srečno!!
ŠE VEDNO RABIM PREVOZ ZA KAVČ IZ NOVIH JARŠ DO ŠTEPANJSKEGA NASELJA!!!
Srečno vsem!
Vallery!