Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ZA PIKICO-piercing

ZA PIKICO-piercing

Nekje sem prebrala da imas uhanček v popku in da si ga dala delat pri nekom v Mb, ki je specializiran za piercing…zanima me za njegov naslov..če ga ves seveda…najlepsa hvala vnaprej!!!

Punceče hodite kaj na koroško, tud jaz delam pirsinge, doma.Sam sabo jih imejte.Cena 4.000 Sit .Po poklicu sem diplomirana MS. Mam kr veliko izkušenj, največ s popkom, obrvmi pa bradavičkami.LP
Ogasite se 040 651 843

Punceče hodite kaj na koroško, tud jaz delam pirsinge, doma.Sam sabo jih imejte.Cena 4.000 Sit .Po poklicu sem diplomirana MS. Mam kr veliko izkušenj, največ s popkom, obrvmi pa bradavičkami.LP
Ogasite se 040 651 844

Prava tel.št je 040 651 844

Lep pozdrav! Ne vem njegovega imena, vem pa naslov- Trg Dušana Kvedra 13! V bloku je, spodaj v kletnih prostorih ima svoj salon! Res da je cena razmeroma visoka, vendar nisem imela nobenega vnetja in nič se mi ni gnojilo. Pa sem zelo občutljiva na take stvari. No, upam da ti bo uspelo ter en nasvet: Dobro premisli kateri uhan si boš dala vstavit, da ti bo res všeč. Saj ko se ti luknja dobro zaceli, lahko menjaš uhančke, ki jih dobiš še posebej zdaj poleti povsod na morju. Najbolj pomembno je, da je uhan, ki ga prvič ustaviš, iz t.i.kirurškega jekla! Lepo se imej!

p.s. upam, da je tisti salon še na tem naslovu, kajti jaz sem bila tam pred dvema letoma.

jst sem si dala popek preluknat pri neki kozmetičarki zraven glavne avtobus. postaje u lj.! je blo in še zmerom je vse uredu…! vse skupaj(tud uhanček)je stalo TISOČ sit. men se zdi to full pocen k pr medicinski(ki je napisala da stane 4.000,brez uhančka) je res mal prehuda cena!! o.k. to je sam moj mnenje!

Ta ki dela piercing v MB , Trg Dušana Kvedra je tudi meni nardil v popek. Ime mu je Uroš. Meni je tudi naredil super.
Lep pozdrav

v ljubljani pri železniški postaji ti ga naredijo za 2000 plus uhanček!!! naredijo zelo lepo lahko si sam narišeš dve pikici čaz kateri ti potem prebobejo!

New Report

Close