Najdi forum

za pomoč bi prosil

Imam namreč en problem zaradi česar mi je že enkrat prekipelo in sem šel kar disk sformatirat.Namreč ne morem odstranit enega programa , ki se mi kar sam naloži vsaj tako zgleda ko brskam po netu namreč… ne vem če to je sploh program… napravi si ikonco na nadmizju če ga pa zbrišem v nadzorni plošči se kljub temu ponovno namesti…imenuje se Hot_plesure… a kdo kaj ve o tem?

Mogoče bi ti pomagal program AD-Ware ki ga dobiš

lp

Uf, ja, teli so pa res zoprni. Če ti adaware ne bo pomagal, si lahko za silo pomagaš tudi tako, da pobrišeš vse kar diši po hot pleasure. Najprej odtipkaj “plesur” v iskalca in ti bo našlo kupček stvari, ki jih lahko zbrišeš, potem pa še v registrski datoteki. (start/run(zaženi)/regedit). Ampak. Ampak v registry se spravi le, če ti je skoraj vseeno če boš slučajno moral vseeno formatirati disk.

Raje si z neta DL RegCleaner, potem pa lahko že v prvem oknu zbrišeš vse reference na ta programček, potem pa še daš start – search, potem pa vpišeš ime programa in zbrišeš še vse fajle. Na koncu pa še regcleaner -> Tolls -> Registry cleanup -> Do them all.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close