Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZA PRABABI

ZA PRABABI

Moj odgovor, oz pisanje v zvezi z bolnico Franja se ni dotikal tebe niti v enem stavku. Žal pogosto narobe interpretiraš zadeve(logično za ljudi z opranimi možgani). Ni širine.
Svetuješ mi, da preskočim tvoje poste. jasno, že veliko sem jih, ampak tale draga moja ni bil tvoj!!!!!!!!Ali pač???

JULA! BRAVO!
Odprla si raje novo temo, kot da bi tam odgovarjala, še 1 x BRAVO!

Ha, ha, ha, samo, “ZA PRABABI” :-))))

Pišeš, da se tvoj odgovor ni dotikal mene niti v enem stavku, a res??
Ali si ti to temo šele sedaj odkrila, odprla? Vidim, da v njej nisi sodelovala, tudi jaz nisem v njej nič pisala.
Ko sem jaz posredovala link v katerem je slika BOLNICE FRANJA, si se takoj po 20-tih minutah obregnila, s tvojimi že večkrat tukaj napisanimi izrazi. Te drugi niso motili?????? Po 10-tih dneh, ko sem se pojavila jaz, te je začelo motiti, dobiš napad elergije??? Ali kaj????
Na mene si skočila zaradi slike. Zakaj nisi naskočila na post, ki se je pojavil takoj za tem, ko je “leva*”napisala, da “Bolnice Franja ni več” A tisto te pa ni motilo, pa še veliko je bilo neprimernih postov in ti si molčala, molčala! Vsi napadi na “levo*, so ti odgovarjali. Ja taka si!

Tudi na temo “LETALIŠČE BRNIK”, si se obregnila, ko sem napisala misel od UPOKOJENEGA PILOTA, preje zaposlenega na BRNIKU.

JULA, zgoraj napisani stavek v oklepaju, ===”(logično za ljudi z opranimi možgani). Ni širine.”=== zadrži ZASE!!! Jaz nimam opranih možganov, kdo jih je pral tebi, me “pravnič” ne briga, zgleda pa, da imaš oprane!
==========
ZA OSVEŽITEV TVOJEGA SPOMINA KAJ SI MI NAPISALA NA TEMI:
“UPOKOJENI POKLICNI PILOT – LETALIŠČE BRNIK”

JULA, 20.09.2007 18:31
PRABABI ne utrujaj več s tvojimi forami, siti smo te. Jasno??? Živimo v letu 2007. A naj bi še letališče imenovalo po maršalu Titu??????????

Ogovor si dobila tam. Naj še jaz napišem kot znaš ti. Jasno?????

JULA, 23.09.2007 23:14
Hi, hi, hi, PRABABI, sem vedela, da sem ti stopila nažulj…. Ti, ti lisica, kako nas inšpiciraš….

Odgovor si dobila tam. Dodajam še, da si res lisica in to zelo pokvarjena.

JULA, 25.09.2007 07:43
Ne se bat, da te ne bi preskočila, odslej vsakokrat, kot vidim , spet nova tema . Gonars. Kaj drugega. A znaš razmišljatI še o čem drugem kot o zadevah iz pred 60 in več let…….
Glej PRABABI, če bi ves svoj gnev do Katoliške cerkve in drugače mislečih preusmerila v kaj drugega bi bilo bolj koristno. Nismo mi proti tebi, ti si proti nam. Jasno???????

Tudi na tole pisanje si dobila odgovor.Ti je JASNO?????? Dodajam, da mi je tvoje pisanje zelo jasno:-)), da ne potrebujem tvojih napotkov in pometaj pred svojim pragom! Jasno???????? To “jasno” je na tvojem pladnu večno, pravtako, beseda iz pred 60 let, da smo v letu 2007, ti je sedaj Jasno?????

JULA, 25.09.2007 22:10
Draga Prababi, ne napadam. Poskušam ti dopovedati, da mi vsi živimo zdaj, tukaj. Pusti zgodovini, da gre svojo pot in skušaj uživati v preostanku svojega življenja, brez zamer in mržnje. Stenografija? Ha, ha, ha, za kaj takega nimam ne volje ne časa. Premalo pomemben ta forum. Lahko noč.

Odgovor si dobila. Dodajam, da še kar napadaš, zakaj samo mene???:-), se drugih bojiš??? Ali zato, ker sem stara???, Ne skrbi, še vedno mislim s svojo glavo in ne potrebujem tvojih napotkov.

JULA, 26.09.2007 09:26
Ja Prababi svečke prižigam vsem, naj so bili partizani ali domobranci. Vsi so BILI ljudje, v okoliščinah kakršne so pač bile vsak na svoji strani, vsak prepričan, v svoj prav. Jaz sem se spravila s tem, sedaj so na vrsti kot si ti, da oprostijo nasprotni strani. Oprostiti je modrost, ki je ne zmore vsak.
Jaz tale politični čvek razumem tako, da bi mi civilna družba komentirali obstoječo politiko, ki se dogaja tukaj in zdaj, da bi kritizirali ljudi, ki nam krojijo usodo. Kar je bilo je bilo. Sedaj smo tu. Zato mi gre pisanje kot je Tvoje malo v nos. Brez zamere, da pa imava pravico, da poveva, kaj misliva, kajne.
Torej brez zamere, Prababi!

Na tale Tvoj post, pa nisi dobila odgovora, ker sem mislila, naj ji bo zadnja beseda. Ne bom ji več pisala.
Sedaj dodajam dolg.
Jaz in moja generacija se je že zdavnaj spravila, kdo dela razdor med ljudmi, pa menda dobro veš??? Kdo najbolj kritizira čas v 60-tih letih, Vse je bilo zanič, naredilo se ni nič. Komunizem in komunajzarji so kar naprej na tapeti. Ubožčki, kako ste mogli preživeti, ko je bilo tako slabo. Kje ste se usposobili, ste vsi prišli iz prek luže???
Ali nisi prebrala, da sem prav zaradi nestrpnosti prišla in ostala tukaj, vsi ste mlajši, vojne niste doživeli. Gorje, če bo do tega prišlo. Zakaj napadaš mene, daj povej še komu drugemu, da smo v letu 2007. Samo moje pisanje ti gre v nos. Kritiziraj ljudi, ki ti krojijo usodo. Kdo ti brani???
Velikokrat pa razmišljam, kako morejo imeti toliko “gneva” (to je tvoja beseda) mladi, ki so bili rojeni po 1945.letu, kdo jih je tega naučil??? Njihovi starši???
JULA, še veliko je starih ljudi, ki so živeli v stari Jugoslaviji, povprašaj, kakšne ugodnosti so imeli, kdo se je šolal, se tudi ve. Niso imeli služb, bile so dekle, hlapci, pastirji, pesterne in še bi lahko naštevala.Ni bilo socialnega varstva itd. Tisti, ki niso mogli več delati, so preminuli v stelnikih, ker ni bilo domov za ostarele tako kot so sedaj. V tako vedno naštevanem zaničevanih komunajzarskih časih, se je veliko naredilo, šol, tovarn, bolnic, domov za ostarele, še bi lahko naštevala, slepcem pa ne moreš prikazati. Žal.
=======

Tema: Ni več bolnice Franja
JULA, 29.09.2007 18:18
Ljudjee božji, pa kaj vam je???, Mogoče sem res malo desna, (60 let vladanja je bilo dovolj pravim jaz), ampak sem pa ZA, da se spomenik kot je bolnica Franja ohrani! Pa seveda, da se pomaga vsem revežem, ki so ostali brez vsega. Toliko let se obkladate z besedami, ki ne sodijo v današnji čas in prostor. Pa lep večer vsem.

JULA, poglej zopet si vtaknila “60 let vladanja”. Kaj ima bolnica Franja s 60 let vladanja??? A to zopet leti na mene??? Prištevaš me h komunajzarjem :-)) Nikoli nisem bila, tudi sedaj v nobeni stranki, sem svobodna, volim kogar hočem, plavam naravnost, me ne zanaša ne levo, ne desno, le pričesko mi je frizerka napravila v levo.:-)))
Jaz nisem nikoli vladala, čeprav mi kar naprej očitaš, pa ne samo ti.
Jezi te, ker posredujem kakšno pisanje, ko ti ni povšeči. Se boš morala kar sprijazniti s tem. Nujno pa ni, da si na političnem čveku, kdo te zadržuje, oprosti, mogoče firbec, tudi jaz skoraj vsak teden pofirbcam, kaj se dogaja tukaj, če imam čas tudi, kadar sem na računalniku zaradi drugih opravil, pa skočim še semkaj.

Še marsikaj bi ti lahko naštela, pa naj bo dovolj. Priporočam pa ti, da se le pobrigaj zase in gnev, ko si ga omenila, da ga gojim jaz, bruha iz tebe, ker drugače ga ne bi omenila.

Obmetavali so se, ko mene ni bilo tukaj in se bodo tudi, ko mene več tukaj ne bo. To je kakor pesmica.

Mačka miško, miš pšenico, pod goro, pod to goro alpsko zeleno…….

Zgodovina se ponavlja.

Dolgo si čakala, me ni bilo doma. Kolikokrat si pogledala??? Sem se te usmilila.:-))))))))))) Pa še nič zaspana nisem.
Lahko noč, ne, že dobro jutro je.:-)), 1. oktober 2007

Če je vse to, kar je tu napisano res, potem pa Juli vsa čast (oblast itak že ima).
Če pisala to jaz, (kar očitno Jula je) bi me Primož osebno, direkt na križ pribil!

Pises gospe v spostljivih letih. Vedi se temu primerno.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Praviš, Prababi, da imam elergijo??? Lahko imam kvečjemu alergijo. Pa je nimam Nate. Brez skrbi. na post o bolnici Franja sem odgovarjala vsem na splošno , kar se lahko vidi iz napisanega. Če ne vidiš obžalujem.
Končujem pogovor s teboj. Prebrala si moj odgovor, odgovorila. Sem upala, da se bova sporazumeli, a očitno to ni možno.
Veselo napadaš vsakega in vsakogar, ki se ne strinja s Teboj, zakaj torej nam drugim ne priznavaš enakih pravic?
Ne, ne bom si vzela za odgovor toliko časa, kot si si ga očitno Ti. Nima smisla. Brezupno.

Očitno bo deževno vreme še naprej… 🙁

Ne, ne, sijalo bo sonce. Ja, g. Minister res je; ko se začnejo babe kregat…

Pises gospe v spostljivih letih. Vedi se temu primerno.[/quote]

“Gospe”, hahaha – šala velika!

TOVARIŠICI, se reče!
Tovarišica Prababi, na juriš!

JULA!

Evo me, po 5-tih dneh sem zopet “tle”.:-)) na tem “pinkponk-poligonu”.
Pa menda nisem v tisti brzini napravila samo eno napako, pojdi še 1 x čitat boš še kaj našla.:-) Ja, sem si vzela čas, da ti osvežim spomin, kaj vse si mi napisala, kolikokrat si napisala, “iz pred 60 let, pa da smo v letu 2007”.
Hahaha, kiks “elergija” te je zmotila:-)), ali res misliš, da ne vem, da se napiše “ALERGIJA” ???????? Pa toliko jo je, pri tebi, pa OGROMNO do mene, čeprav tajiš, da je ni! Farbaš lahko samo sebe, mene NE!

Dvakrata si skočila iz zasede po meni:
1.) LETALIŠČE BRNIK, zaradi posredovanega mnenja upokojenega pilota in
2.) za posredovanje slike bolnice Franja. Oglasila si se takoj po 20 minuta, ko sem dala link slike. Vsa neprimerna 10-dnevna pisarija te preje ni motila. A ne??

Pišeš: ==== “Sem upala, da se bova sporazumeli, a očitno to ni možno.” ===
Bilo je možno, saj ti na tvoje pisanje 26.09.0007 ob 09:28 nisem odgovorila, pustila sem ti zadnjo besedo, žal si me zopet napadla, takoj ko sem se oglasila, pa ne tebi, niti komu drugemu. Skočila si zaradi slike bolnice Franja. Pa zopet je padalo tistih tvojih 60 let, pa še vladanje zraven :-), kar je bilo namenjeno meni, čeprav tajiš, da ne.
Alergična, alergična si name, pa ne malo, zelo, še sama ne veš. žal.
Ponavljala sem se, mogoče boš pa le ugotovila, da je tako, mogoče???
== “Veselo napadaš vsakega in vsakogar …….. pišeš”===
Kaj pa ti pišeš, enako napadaš,:-) če imaš le priliko komu kaj zabrusiti nazaj. Meni pa še 60-letno vladanje.:-)))) Naj ti bo. A si težko živela v teh 60-tih letih, ki ti ne grejo iz glave????????
Saj glavno je, da je sedaj bolje. :-)))) A ne????

Tam si zapisala tudi, da razumeš tale forum tako, da bi civilna družba kritizirala tiste, ki krojijo usodo ljudem.
Ti kar kritiziraj tiste, ki ti krojijo usodo, jaz ti jo gotovo ne.:-)))
Pa lepo se imej, jutri bo lep dan.

Pises gospe v spostljivih letih. Vedi se temu primerno.[/quote]

“Gospe”, hahaha – šala velika!

TOVARIŠICI, se reče!
Tovarišica Prababi, na juriš![/quote]
pionirček,

pionirček, pa nisem nikoli bila, tudi gospa ne, tršica pa ja.:-))))

Na juriš na juriš, itd.

Še naprej napiš …. skrivaček, pionirček, izzivaček.

No, pa si si dala spet malo duška, a ne?? Prav smešno je že kako odreagiraš…. Ko mački stopiš na rep…….

adona a si sitna

New Report

Close