Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za prehranska dopolnila 350 e na mesec

Za prehranska dopolnila 350 e na mesec

Eni zapravijo denar za nove avte, drugi za potovanja, tretji za  in kavice, četrti za obleke, jaz pa za prehranska dopolnila in zdravo polnovredno hrano. Še dobro, da so zrak, sonce in gozd brezplačni. Zaenkrat.

Odgovor na objavo uporabnika
🍋🍎🍉🫑🥑, 04.04.2025 ob 10:07

Eni zapravijo denar za nove avte, drugi za potovanja, tretji za  in kavice, četrti za obleke, jaz pa za prehranska dopolnila in zdravo polnovredno hrano. Še dobro, da so zrak, sonce in gozd brezplačni. Zaenkrat.

Dokler ne zapravljate mojega denarja, lahko požrete karkoli.

Ustava to omogoča!

En največjih idiotizmov je plačevanje za prehranska dopolnila. Živimo v državi, kjer je zdrava in normalna hrana še dostopna in ni popolnoma nobene potrebe po industrijskih dodatkih. Pa tudi če 10% piše bio gor, je definitvno šlo skozi predelavo v tovarni. Kupuje se osnovna živila, pazi na razolikost in imaš vsega več kot dovolj v telesu. Marketing in socialna omrežja pa seveda delajo svoje. Pač plačujte nategunom.

99% tistih dopolnil polulaš in pokakaš. Srečen tvoj wc, dobi 350e vsak mesec 🙂

Se strinjam s stroškom za zdravo polnovredno hrano.

Prehranska dopolnila pa ob normalnem zdravem življenju in normalni raznoliki hrani pač niso potrebna.

Ne drži. Tisti, ki za razliko od tebe vsakodnevno športamo jih rabimo.

Anonimno 4982, 04.04.2025 ob 11:05

Ne drži. Tisti, ki za razliko od tebe vsakodnevno športamo jih rabimo.

???

Rabiš kaj konkretno? Ker športaš kako, koliko?

Pa naj ti še prišepnem “Tisti, ki za razliko od tebe vsakodnevno športamo..:” – s to izjavo si samo smešna. Saj ne veš, če in koliko športam.

Dokler si fuknjeno v glavo na svoj račun, me ne moti.☝️😁

Sem enkrat bral, da nevesta dala 15 tisoč funtov za vegansko hrano na poroki. Svatje pa v šoku, ko so jih čakale fensi šmensi smutiji in tablete proti napihovanju. In so ostali lačni.😂 Polna rit danes je prej do konca nora, kot blizu kakemu razumu.☝️Ena poštena vojna bo to vse odplaknila.

pa malo manj športaj,sej veš, vse je v zmernosti…in ja tudi kako prehransko doplnilo je ok …

Pred leti sem zbolela na ščitnici v 59. letu starosti, ne tolk hudo. Prvo vprašanje se je glasilo, če jemljem kakšna prehranska dopolnila. Iz prve sem rekla, da nič ne jemljem, pa je še enkrat vprašala. Toliko o tem, ne rečem ob znakih, ko vam primanjkuje določenih vitaminov in mineralov. Poznam osebo, ki je na veliko jemala vsega boga, da je s časom dobila kožno reakcijo. Se pa ja prebereš v kolikšni meri oz. procentih prispevajo, ja je zanemarljivo. Sam zdravnik je tega mnenja, pač lahko jemlješ, samo kaj veliko koristi ni.

stara forumašica, 04.04.2025 ob 11:12

???

Rabiš kaj konkretno? Ker športaš kako, koliko?

Pa naj ti še prišepnem “Tisti, ki za razliko od tebe vsakodnevno športamo..:” – s to izjavo si samo smešna. Saj ne veš, če in koliko športam.

Če bi res športala, bi že vedela o čem govorim.

Če porabiš toliko za hrano s prehranskimi dodatki, ok. Če pa porabiš toliko samo za prehranske dodatke + da si obseden z zdravo prehano imaš pa verjetno motnjo ortorekcija nervoza.

Anonimno 4982, 04.04.2025 ob 14:06

Če bi res športala, bi že vedela o čem govorim.

Moja sestra športa je ultrakolesarka, pa ne jemlje dopolnil. Stara 50 let.

Jaz sem od vedno vedelo, da so prehrenska dopolnila davek na neumne. Tako kot so ciki in alkohol davek na depresivce in ostale nesrece v zivljenju.

Zal mi je edino, da se nisem jaz spomilo tega, preden se je trg zapolnil z ponudniki.

modrivrag, 04.04.2025 ob 11:29

Dokler si fuknjeno v glavo na svoj račun, me ne moti.☝️😁

Sem enkrat bral, da nevesta dala 15 tisoč funtov za vegansko hrano na poroki. Svatje pa v šoku, ko so jih čakale fensi šmensi smutiji in tablete proti napihovanju. In so ostali lačni.😂 Polna rit danes je prej do konca nora, kot blizu kakemu razumu.☝️Ena poštena vojna bo to vse odplaknila.

Pa geje bo vojna odplaknila. Za te si ti še posebej želiš, da umrejo.

Sori, 04.04.2025 ob 14:13

Moja sestra športa je ultrakolesarka, pa ne jemlje dopolnil. Stara 50 let.

A ji urin testiraš?

Anonimno 4451, 04.04.2025 ob 14:22

Pa geje bo vojna odplaknila. Za te si ti še posebej želiš, da umrejo.

Ne. V vojni in po vojni se gleda le na to, da se norce in izprijence zaščiti in nosi po rokah kot božanstva. Ostalo sploh ni pomembno. Nisi vedelo?☝️😁

sigurno je nekaj na hrani in dodatkih…poglej športnike ,kako dolgo kariero in kako zgledajo ,včasih so pa že umirali pri teh letih…je pa res ,ne razumem teh ultra maratoncev ,kolesarjev ,pri 50 letih…  dosti njih ima kolena in kolke fuč..ni za pretiravat..

Za osnovno prehrano pa Karitas? Ejej.

Najbolj hecno je to. Ko na vse to zdavo in dodatke, potem jemljejo en kup tablet za blažitev prebavnih težav. Proti napenjanju, proti driski, proti krčem…..so “evolucijsko zelo napredovali”……jaoooo😂😂😂

Dopolnila k prehrani so lahko marsikaj.  Gre za kompleksno področje s svojimi plusi in minusi, pastmi in ceno.  Tako kot si človek, ki brez resnega poglabljanja večkrat dnevno pogoltne pest tablet, kapsul in praškov ne dela le koristi, ampak tudi škodo, in to ne le finančno, to velja tudi za tiste, ki ne jemljete nič.

ok, 04.04.2025 ob 10:37

99% tistih dopolnil polulaš in pokakaš. Srečen tvoj wc, dobi 350e vsak mesec 🙂

Re ok

Bolj zaskrbljujoče je dejstvo, kaj se nalaga v organizmu.

Waw, 04.04.2025 ob 21:23

Re ok

Bolj zaskrbljujoče je dejstvo, kaj se nalaga v organizmu.

Sem gledala dokumentarec, možak se je po odhodu v pokoj odločil, da bo nekaj naredil zase. Začel je jemati prehransko dopolnilo, ki ga je stalo transplantacijo jeter.

O kakšnih dopolnilih točno pa je govora? Posušena kurkuma, sintetični melatonin, E-vitamin, pegasti badelj, ašvaganda, kardamom, levja griva, oziroma kaj so za koga dobri prehranski dodatki je veliko vprašanje.

Osebno sem za varno uporabo vsega, prisegam pa na glino, kurkumo, tudi svežo aronijo, žajlelj, aktivni ogljik (medicinsko oglje), eko jabolčni kis, izbrane gobe, izključno uporaba hladno stiskanih olj, pa seveda smrekova smola, ki jo tudi oralno konzumiram. Ne verjamem pa v nobene sistetične zvarke, najmanj pa melatonin, d vitamin ali kolagen, tudi če so ‘naravni’, kar so vedno zgolj pogojno.

Verjamem, da je dobrobuporabljati določene, popolnoma naravne, največ ekstrahirane, najboljše pa posušene in zmlete prrhranske dodatke, v bistvu pripravke, znane iz ajurvede in ostalih ljzdskih medicin.

Ljudje se zastrupljajo s prekomernim uzivanjem živega srebra, sode bikarbone, celo varikine oziroma natrijevega klorita in še je teh anorganskih substanc, ki bi naj zdravile organsko tkivo, pa ga v resnici ne, saj anorgansko ne more zares zdraviti organskega, saj vedno pride do anorganskega ostanka, ki se kaže kot raznovrstna kalcinacija v telesnih sistemih.

Skratka, manj je več. 

jaz ne vem zakaj ti daješ tolko za to kemijo.  pa na mesec.  kakšen smisel pa ima to.    če bi ti jedla, res zdravo, pol  ne bi raila dajat tolk.  mislim ti res nimaš pojma.   hahahaha  za ta denar dobiš,   veš kaj?? hahahahhah o bože ej.

New Report

Close