Za prijatelje…
Pismo rosno, ženskice, zdaj si bom naročila
eno pohano bedrce, prav ta hip …………….
zdaj pa že ne morem več zdržati! Jaz lahko
recimo jem ob 6. uri zjutraj pohano piščančje
bedrce in krompirjevo solato …….. pivo pa lahko
pijem malo kasneje …………. jaz namreč delam ene
čudne reči, tiste, ki niso v modi. In danes baje pohani
piščanci oz. aviacija ni več v modi, danes so menda v
modi le fileji in še tile po možnosti ribji ali zelenjavni.
Ampak, vse “kar je dobru, nej slabu” ino jaz prisegam
na pohano piščančje bedro !!!!
Ko pa imam možnost, pismo ej, se pa hudo rada posvetim
– ribi … okajeni postrvi, žabi, listu, brancinu ……… in ostalim
morskim sadežem – hobotnici, kalamarom na žaru pečenim, uf,
to je pa tisto, v čemer prav posvetno uživam. Sicer pa, v kateri
hrani jaz ne uživam posvetno ?????? Kdor me pozna, ve, da
sem ure in ure tiho, če imam pred seboj krožnik ………
Jaz sem pa zdaj takooooooooooooooooo lačna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pohano pišče, pečeno pišče….njam, njam, njam…..
Ampak prosim…. kar se morskih stvari tiče…. vse prenesem…. samo škampov ne……. sem alergična nanje. Mislim resno…. Vam bom ob priliki povedala, kaj se mi je dvakrat zgodilo, ko sem jih jedla… Bljak…kakšni spomini……………
Ali si bila vsa v roza pikicah ??? Saj ni nujno
veš, da ješ škampe, lahko močiš črnega kruhka
v buzaro in piješ zraven kaberneta ali pa kaj
podobnega. Uffffffffffaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Nisem bila v roza pikicah, ampak sem imela “rigoleto”… če me razumete…. in to tako hudo, da je bilo ajejejej…………..
Školjke mi pa niso všeč……..bljak……….. sem še vedno raje pri piščancu…
Cabernet, pa teran, pa refošk, pa barbera….. temu se pa ne odrečem… sej magari cabernet si lahko privoščim kadar hočem….sam v hram zavijem….he,he,he………