Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZA PRIJATELJE…

ZA PRIJATELJE…

Ko sem odprla ocke v temle dezevnem jutru, preletela forum, prebrala nekaj, kar mi je dokoncno olajsalo duso, sem se spomnila na vse moje-moje..in vkljucim radio..in kaj zaslisim…pa recte, ce nekdo ne bdi nad nami…ta pesem “ZA PRIJATELJE” je bila za tisti trenutek hudooooo…solze so pritekle…in to je to, trpela sem, zdaj ne več, prav zaradi vas..moji-moji: Rada vas imam, lepo jutro draga kletka!!!

Za prijatelje si je treba čas vzet’,
se poveselit’ in kdaj znat’ potrpet’.
Nagnimo vrč s slastjo,
kot prej nikol’ še,
saj za prijatelje je dobro le najboljše.

Preden v noč se zlije dan,
preden življenje nam obrne
drugo stran,
poglejmo si še enkrat v oči,
stisnimo si roko
in priznajmo si glasno.

Da za prijatelje si je treba čas vzet’,
Nagnimo vrč s slastjo,
kot prej nikol’ še,

Sreče ne moreš imeti sam.
Moraš jo znat razdeliti še drugam.
Z vrhov gora, od tam kjer smo doma,
naj sliši se v svet bitje našega srca,
saj za prijatelje si je treba čas vzet’,

Nagnimo vrč s slastjo,
kot prej nikol’ še,
saj za prijatelje si je treba čas vzet’,
se poveselit’ in kdaj znat’ potrpet’,
nagnimo vrč s slastjo,
kot prej nikol’ še,

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No, lepo to, Sonči, da nam tako polepšaš dan…

Mimogrede, meni se dostkrat zgodi, da ko se peljem v službo poje radio tisto “dobro jutro, delovni ljudje”……. ampak to ni zarad unga, ki bdi med nami……. ampak zaradi naše radijske postaje, kjer se ob isti uri zamenja mp3…….. hihi…….

papa

RTM…skoda ker ta teden nimam casa za kafe..k si u LJ..pa drugic..Helcek..kdaj zacneva delat na temu..da se dobimo…no najprej koncaj tam u prestolnic..polej bo pa cas tudi za to..aneda;))…je res cajt..tuto completo-finito..da naredimo piko na iiiiiii..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jest bi tudi mal pičil…

leta letijo - iščem stevardeso.....

vceraj me je pičla ena stvar..picla me je bolj kot pič kumar;)))

Zarad mene ni blo treba nič trpet!
Al pa?
😉

tudi ti si bil ze razlog mojega trpljenja..tko..haha

SonceK.. a pol.. se vrneš tud k nam?

ojej, to bo veselje :)) cmoko na cmoko !!

Jani..vrnem..ampak ko bo cas zato;))…ko bom zacutila tisto toplino, ki mi jo je gmajnica vedno nudila…cmoka na cmoko..do takrat pa ti hodi k meni u vas;))

Jani!
Ti kar prid!
Saj jih z Razotom nisva več sposobna krotit!
😉

New Report

Close